icon

Pokúšame sa o bábo

besser
2. feb 2017

Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂

besser
autor
9. feb 2017

@ivuska00 tak tomu verím a je to dieťatko tvoje a nie toto cudzia babka ;)
No tak uvidí sa no ale pokial sa mi bude dať tak budem chodiť do prace 🙂
Jaj tak asi by som mala strach čo s nim je zrazu ale asi maju detičky takéto chvíľky ;)
tak zachvíľku to maš tu!! Ja asi tiež spravím na Valentína ráno ked priatel pride domov a ak by sa podarilo tak by to mal ako najväcší dar ;)nie to vo Viedni je tu tak drahé no a len obyčajny pásik to je jeden som bola prekvapená že keby si mam kupit viac tak by ma to draho vyšlo
Ďakujem naozaj potešilo ! 🙂 fu ja už stresujem aj za vás že čo bude ! ❤

besser
autor
9. feb 2017

@klarini17 dávam si vela sa nenamaham a od zajtra tri týždne volno ;)
Len som dosť taky stresujúci človek tak sa bojim že to bude mať nejaký vplyv ...
Dnes som bola pozerat vecičky malinké lebo kamoška čaká mimi že jej niečo kúpim no tam je toho tolko nevyber že si človek tažko vyberie 🙂
Verím že to vyjde a keby to bolo len raz s tým prsteňom ale viacerým sa podarilo tak tomu verím že budeš teraz ty na rade 😍

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
9. feb 2017

@klarini17 no tak chystáme sa na týždňovú turistiku , lyže , korčule tak beľa neposedím som taky blazon trochu ked mam volno a aj ked sa nato necítim chcem vychutnať naplno ;)
Jej to už tak skoro bude mať?? To je krasne ozaj len nech všetko prebehne v poriadku ;)
A kedy to čakáš ms???
Ja neviem či dačo čítala som fóra a že matka to nejak cíti že je tehotná ale ja skor cítim úzkosť a smútok že nič z toho nebude

klarini17
Autor odpoveď zmazal
ivuska00
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
11. feb 2017

@ivuska00 no to viem a budem to mat trochu namáhavé v mojej práci či ma nevyhodia keď by zistili že čakám babo :/
Aj ja tebe velmi!!dnes už 11teho maš nejaké nové pocity? Ja som bola v noci 4krat na wc a mala som take sťahy pichajuce vo vaječníkoch nad ránom
Tak ak mi tento vyjde pozitív tak kúpim ešte jeden ako uistenie 🙂
Mi nevrav!!zachvilku to je tu!😁😍

besser
autor
11. feb 2017

@klarini17 mala ale nemusela by 🙂
Hah tak to si z teba robi riadnu srandu a ty cela vystresovaná v očakávaní 🙂
Ja som tiež citlivá ale ked som bola mladšia tak to tak nebolo
Tak to je dlho až kým si to sám uvedomil že je čas chlapi sa asi na taký vážny krok musia dlhšie pripravovať
Však aj ja!!! A môj je už v tom že čakám mimi určite

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
12. feb 2017

@ivuska00 tak chystám sa tak či tak odisť le to velmi na psychiku a nezarobim až tak cez Slovensku agentúru..
Jej to naozaj??tri roky už bude mať? ;)
Uf tak to už niečo značí ked maš takéto pocity
Mne byva zle ale to stale ked som hladna to mam asi od malička
A len to pichanie v brušku a včera sme boli s priateľom vonku a mala som taky zlý pocit ked som víno pila že ublizujem malinkemu aj ked vo mne asi zatial nieje ... to pichanie som potom pociťovala asi 3krat a raz dnes ráno 5dni do ms mam
Aj ja by som bola rada keby da ti podarilo!! 🙂 ved ja som sa zobudila minule asi okolo2 v noci a šla som pozerat postieľky na internet 😂

kristinenka
12. feb 2017

tak ja naozaj neviem kedy mam ovulku..... 4 mi vyslo podla app, siedmeho som mala vytok ktory jej prinalezi a dnes na wc som ho spozorovala opat...... MS mam dostat 20teho a mam zvlastne pocity pichania v podbrusku.....

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
17. feb 2017

@ivuska00 no to potrebujem kľud a žiadny stres 🙂
Juj ale aj tak je to zlatíčko krasne musíte sa z neho tešiť velmi ;)
A to kedy sa až spája??
To som ani nevedela že nieje odzačiatku spojené
Robila asi pred 3dnami videla som tam uplne slabú čiarku aj kamoška ale myslim že si to len namyšlam
Dnes ma prísť ms a cítim že čo chvíľa je tu
Tak to by bolo pre mňa teda najväčšie šťastie
Ale ako prve aby bol ocko zdravý včera mu prišli výsledky a je to zhubné :(
Tak to mi je luto velmi nech to vijde teda druhý mesiac!! Ja mávam prve dva dni bolesti niekedy aj grciam

klarini17
Autor odpoveď zmazal
nikusiak9
17. feb 2017

Tak dnes 1DC...dalsi mesiac snazenia pred nami

majuska72
17. feb 2017

@besser myslím na teba, drž sa! Myslí pozitívne A ver, že ocino bude V poriadku ;)
Informuj ako sa cítiš A či čiarocka silnie 🙂
Ja som dnes 9DC , dúfam , že to tento mesiac konečne klapne. Naďalej beriem inofolic A V pondelok idem K Dr. Na kontrolu.

besser
autor
19. feb 2017

@klarini17 ahoj tak aj u mňa prave došla červena čiapočka s veľkými bolesťami
Ako je to u teba?

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
19. feb 2017

@klarini17 ja zasa tolko ovocia a zeleniny zjem že to je až nemožne...nie žeby sme ostali smutný ale sklamaný že sme tolko skušali a nič...
Mam teraz ale vážnejší problem cítim sa zle vnútorný nepokoj stres strach bolesti únava stale rozmýšľam malo rozprávam potrebujem asi pomoc psychológa lebo naozaj by som si najradšej vlasy vytrhala je mi zle ale vnútri duševne sa rútim😢

klarini17
Autor odpoveď zmazal
majuska72
19. feb 2017

@besser smelo do toho, ak to tak cítiš tak chod K psychológovi, určite sa ti uľaví. Drz sa !

besser
autor
19. feb 2017

@klarini17 vypili sme si a všetko prešlo
Lebo ja neviem koli čomu to už ani je mi tak prišlo duševne zle že som chcela grcat ma len naťahovalo a nič nevyšlo a proste neda sa to opísať aj plakať aj kričať hnus naozaj neprajem to nikomu ale dufam sa to nevráti

kristinenka
22. feb 2017

Dievcata ms mi.meska 2 dni. Pocity akoby mala.kazdu sekundu prist. Dnes prehliadka u gyn a ten povedal.ze mama sliznicu vysoko. Mala to niektora takto a bola tehotna? Aj zlte teliesko mi ukazal,no nic ine zatial nevidel.

tanietqaa
22. feb 2017

Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko 🙂 ja uz nepotrebujem ;) pomohlo ..

lidka1992
22. feb 2017

@kristinenka anoo ja som to tak mala, sliznica aj teliesko ked mi meskala ms cca 4 dni a o par dni uz bol aj vacok s plodikom ;)

kristinenka
23. feb 2017

@lidka1992 a testy.si mala pozitivne? Lebo ja som vcera robila.dr.Max ten kazetovy a nic neukazal.....ale.brucho ma boli.akoby som mala.kazdu.chvilu.dostat.

lidka1992
23. feb 2017

@kristinenka na teste som mala uplne slabulilinku ciarku, co uz mala byt prave silna..a tiez som ze to mozno dkstanem..a prsia ta nebolia?

kristinenka
23. feb 2017

@lidka1992 prsia nebolia,ale ani tak ako vzdy pred.ms. vzdy par dni pred ich mam tazke a bolave a teraz nic.len to brucho....uvidime. ani pri dcere mi test nic neukazal,hoc som bola uz v 5 tyzdni...

lidka1992
23. feb 2017

@kristinenka podla mna to ze je sliznica vysoko je dobre znamenie ;) a si si robila 10tkovy test ci 25kovy?

kristinenka
23. feb 2017

@lidka1992 10 tkovy.