icon

Poloha pri chcenom otehotnení

24. mar 2021

Baby viem pomyslite si že ďalšia pubertacka sa nudí 😂ale mám otázku , myslite si že ma na babatko vplyv aj poloha ? My sme mali s manželom sex zo zadu ale na stojaka čiže obaja sme stali a predklonili sa , tak dúfam že to zo mna všetko nevytieklo 🥲😀

chrumka120
•
24. mar 2021

Áno, má, vy budete mat modrooké, keby ste nestáli tak bude mat hnedé oči

sunshine_18
•
24. mar 2021

Nie nemá vplyv nato ako bude vyzerať alebo sa správať ani a to či to bude chlapec alebo dievča 😅skôr tu ide o to ze ak ma muž menší penis alebo je styk pár dní pred ovuláciou nie v deň kedy prebieha je lepšia poloha (misionár) a po sexe hore nohy na 10-15minut aby sa čo najviac spermií udržalo vnútri... Ale myslím si ze keď sa to ma podariť tak sa to podarí 🧡

autor
•
24. mar 2021

@chrumka120 Je pekne aká sa snažíš byt vtipná , ale ja som to myslela naozaj pretože strašne veľa ľudí vravelo ako ma poloha vplyv nato či spermie preniknú alebo nie 😇opýtala som sa slušne tak som čakala aj slušnú odpoved , pekný večer

leuchtturm
•
24. mar 2021

nechapem tvoju otazku. Vplyv na babatko...na ake babo, ked chces, aby spermie ostali v tebe. Myslis na otehotnenie? Keby tvoja uvaha fungovala, trtkali by sme vsetky zozadu na stojaka, keby sme nechceli potomstvo.

chrumka120
•
24. mar 2021

No tak musíš dobre formulovať otázky, vidíš už je tu viac takých ktoré tvojej otázke nechápu 🙂

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
petamich
•
24. mar 2021

to su skor take babske povedacky 🙂 je pravda, ze nam lekar odporucal, aby som "po" zostala chvilu lezat a neutekala hned dlazky vytierat :D kazdopadne nikdy z teba vsetko nevytecie, tie najschopnejsie su davno na ceste (my sme ale problem nemali, takze ci to funguje, nefunguje a co funguje lepsie otestovane nemam), nejako sme to neriesili

taskataska
•
Odpoveď bola odstránená
•
bennn
•
Odpoveď bola odstránená
•
hederamonstera
•
25. mar 2021

@bennn nie, len ludia sa tu radi navazaju do druhych 🙂 ale to uz je negativum internetu - za obrazovkou je kazdy hrdina, hlavne ked nazivo uz vobec nemoze byt