icon

Pomohol vám alchemilkový čaj k otehotneniu?

16. jún 2022

Máte skúsenosti s timto čajom čítala som že niektorým ženám to pomohlo otehotnieť

anjelicek26
•
16. jún 2022

K otehotneniu zatial nie, ale rozhodne robi lepsiu stielku v maternici, co je pre babo fajn, ze sa vie dobre zavrtat a uhniezdit... ono je tam prilis vela inych faktorov, ktore musia na to tehotenstvo fungovat... ak ma ako priklad deformovane spermie, tak mozes ty aj 5 litrov caju pit a nic s toho nebude... takze pomoze urcite, ale zazrak sa samozrejme neudeje.

veeerooonkaaa
•
16. jún 2022

My sme sa s priatelom o babetko snažili velmi dlho, vďaka mojej velmi, velmi VEEELMI nepravidelnej menštruácii sa nám ale nedarilo a tým myslím že som mala menštruáciu raz za 3-5 mesiacov, tým pádom ani plodné dni sme nevedeli nejako približne odhadnúť. Moja gynekologička mi s tým nejako nepomohla tak som skúsila aj alchemilkový čaj a modrý čaj (butterfly blue pea flower tea). V tedy sa mi ako zázrakom upravila menštruácia, nie presne ako hodinky, ale každý mesiac s párdňovým meškaním mi prišla. Chvilku na to asi 3 mesiace sa nam konečne podarilo. Možno za to nemôžu tieto čaje ale ja to že sa nám zadarilo pripisujem hlavne tomu. Aspoň za skúšku podla mňa nič nedáš.

petronellla87
•
16. jún 2022

Mne alchemilkovy čaj akurát tak riadne rozhadzal cyklus🥴

melany4
•
16. jún 2022

Mne nie ..

kundiboo
•
16. jún 2022

mne rozhádzal cyklus a nepomohol, ale u nás je problém v SPG tak by som mohla vypiť aj 5 litrov denne....

malulienka
•
19. jún 2022

Mne nepomohol