icon

Pomohol Vám Clostilbegyt otehotnieť?

adka998
18. nov 2020

Ahojte. Dnes som bola u lekára a keďže mám PCOS a anovulacne cykly, dohodli sme sa na liečbe. Už takmer 2 roky sa snažíme o bábätko a zatiaľ stále nič. Po roku chodenia k doktorovi sme sa konečne niekam pohli a dal mi clostilbegyt na 5 dní od 3.-7.dňa cyklu. Dnes mám akurát prvý deň takže to začínam užívať pozajtra. Nikdy som žiadne lieky ohľadom snaženia neužívala a tento liek mi ma vraj stimulovať ovulaciu. 30.novembra mám ísť na folikulometriu a ak sa tam bude nachádzať veľký folikul tak mi vraj pichne injekciu aby praskol a budeme sa snažiť o bábätko. A ak nie, tak mám prísť o dva dni a znova spraví sono.
Pomohlo Vám to? A brali ste niečo k tomu na podporu alebo tak? Som z toho nervózna a veľmi by som si s priateľom želala aby to vyšlo no mám z toho obavy keďže doteraz som mala anovulacne cykly tak neviem či by to mohlo zabrať za 5 dni brania týchto liekov.
Ďakujem Vám veľmi pekne za všetky rady.

zuzka251
•
18. nov 2020

@adka998 pomohol na prvy sup

fomelka
•
18. nov 2020

Kamoška mala tiež takto, že nemala ovuláciu, dostala takto tabletky, tiež injekcia, povedali im kedy presne sa majú snažiť, kedy bude ovulka a podarilo sa im na druhý krát hneď 🙂 Treba veriť. A tiež brala iba 5 dní

adka998
autor
•
18. nov 2020

@zuzka251 to naozaj?? Tak gratulujem. A brali ste iba tieto lieky alebo aj niečo o tomu? Nejaké doplnky alebo tak

adka998
autor
•
18. nov 2020

@fomelka to rada počujem len keď aj ten doktor vkuse na všetko ma čas a rok mi už prekladá folikulometriu a keď už sme sa naozaj niekam posunuli a ma záujem so mnou niečo riešiť tak som z toho nervózna že ak sa to náhodou nepodarí on mávne rukou a posunie to zase na bohvie kedy vieš

zuzka251
•
18. nov 2020

@adka998 nic ine som neuzivala, ani partner

adka998
autor
•
18. nov 2020

@zuzka251 ďakujem za odpoved 😊

llucciaa
•
18. nov 2020

@adka998 Bežne sa užíva tých 5 dní 🙂 Neboj sa, môže sa to podariť aj na prvý krát ale aj nemusí takže netreba byť hneď sklamaná. Partner sa dal vyšetriť, či je tiež všetko v poriadku?

adka998
autor
•
18. nov 2020

@llucciaa áno tiež ma za sebou spermiogram tam mal vyššie percento morfológie ale povedali nám že je to normálne že tým trpí veľké množstvo mužov

viikkki
•
18. nov 2020

@adka998 ja osobne skúsenost nemám ale k tomu doktorovi ak nebude mať záujem a je taky ako píšeš, vymen ho 🙂alebo choďte do CAR

adka998
autor
•
18. nov 2020

@viikkki už aj nad tým som uvažovala ale zatiaľ som povedala že vydržím uvidím aký bude mat teraz prístup a keď nie tak vymením. A tam som zatiaľ nechcela ísť dúfam že to pôjde aj bez centra

len_nig
•
18. nov 2020

Ja som ho mala nasadený tri cykly a mne nepomohol veru.

malulienka
•
Autor odpoveď zmazal
•
148terka148
•
18. nov 2020

@adka998 aj ja som brala teraz Clkstilbegyt a uvidime co budete podrazdena mozes byt je to hormon navyse v tele ja som z minukych liekov mala tazsie stavy tak mi ich teraz vymenil za clo..a tiez sa uz snazime 3r.

adka998
autor
•
30. nov 2020

@148terka148 tak dnes som bola na folikulometrii a povedal mi že mi folikul praskol sám takze injekciu mi nedával teraz sa mame už len snažiť a počkať 2 týždne či to vyšlo alebo nie 😊

hykjam
•
Autor odpoveď zmazal
•
adka998
autor
•
1. dec 2020

@hykjam ďakujem moc dúfam že už to tentokrát vyjde neviem sa už dočkať toho kedy oznámim priateľovi že naše vytúžené bábätko je na ceste ❤️ Uvidíme o 2 týždne či sme sa dostatočne snažili 😅
Tak super gratulujem Vám 😊 dúfam že do CAR nebudeme musieť ísť a pôjde to aj bez toho 😊

nikola545
•
24. okt 2021

@malulienka aj mne pomohol clostylbegyt ale zo záhadných okolností moje dieťa tiež malo Vadu pre ktoru zomrel

malulienka
•
24. okt 2021

@nikola545 😢to mi je veľmi ľúto

petruska3331
•
9. jan 2022

Ahojte nemáte náhodou niektorá na predaj clostylbegyt?

ivkatobi
•
3. apr 2023

Dobry den, ak ma niektora naviac clostilbegyt a uz nepotrebuje mala by som zaujem.

dicinka1
•
Autor odpoveď zmazal
•