Pomohol vám Clostilbegyt/Ovitrelle/IUI?
Ahojte žienky, mám PCO a o 2 týždne ideme prvýkrát do Heliosu (vraj vám velmi veľa folikulov, napriek PCO akurát mi musia trošku dopomôcť vraj) chcem sa vás spýtať či Vám pomohlo niečo z tohto? (Clostilbegyt, Ovitrelle, IUI)? Ďakujem krásne za odpovede. 🙂
@summersunny94 nie nebola som mala som predpísané na dve dávky každý druhý mesiac prvý mesiac som ich brala nič a druhý som mala mať pauzu a vtedy sa podarilo
@summersunny94 sledovala som si ovu a keďže som bola vtedy na očkovanie tak sme sa ani nesnažili dokonca styk bol 3dni pred ovulaciou a podarilo sa
@azurova99 ako ste brali tie lieky? Clostilbegyt? Ovitrelle? Duphaston v akom dni?
@summersunny94 ano 3 mesiace .. lekar v heliose hovoril ze keby sa nepodarilo tak potom uz by som musela mat pauzu s uzivanim uz si nepamatam kolko kedze to bolo pred 3 rokmi
@snazilka2021 zdá sa mi že od 5( ale už neviem na 100%)dna ms potom na 13 deň som išla na injekciu a potom od 15 dňa brat duphastone na 10 dni
Ahojte.chcem sa spytat ohladne iui .sme pripraveni postupit iui ale troška sa bojim lekar nam me da šancu na uspech len do 10 percent.ja som v poriadku manžel ma spermiohram yroška spomalene diagnoza asthenospermia a tetrazospermia prosim podarilo sa niekomu stakim spermiogramom?uživam clostybegit od 5 dna 5 dni a o tyžden na folikometriu až potom iui.obavam sa že sa to ne podari stakim spermiogramom mame obaja 22 rokov sme mladi.prosim vaš nazor mal niekto taki problem ?dakujem za info

@summersunny94 sprej sa volal Veratol a cez jednu pani som to objednavala