icon

Pomohol vám Clostilbegyt/Ovitrelle/IUI?

summersunny94
3. feb 2022

Ahojte žienky, mám PCO a o 2 týždne ideme prvýkrát do Heliosu (vraj vám velmi veľa folikulov, napriek PCO akurát mi musia trošku dopomôcť vraj) chcem sa vás spýtať či Vám pomohlo niečo z tohto? (Clostilbegyt, Ovitrelle, IUI)? Ďakujem krásne za odpovede. 🙂

Strana
z2
simciatko
4. feb 2022

@summersunny94 sprej sa volal Veratol a cez jednu pani som to objednavala

azurova99
4. feb 2022

@summersunny94 nie nebola som mala som predpísané na dve dávky každý druhý mesiac prvý mesiac som ich brala nič a druhý som mala mať pauzu a vtedy sa podarilo

azurova99
4. feb 2022

@summersunny94 sledovala som si ovu a keďže som bola vtedy na očkovanie tak sme sa ani nesnažili dokonca styk bol 3dni pred ovulaciou a podarilo sa

snazilka2021
5. feb 2022

@azurova99 ako ste brali tie lieky? Clostilbegyt? Ovitrelle? Duphaston v akom dni?

jankafark
5. feb 2022

@summersunny94 ano 3 mesiace .. lekar v heliose hovoril ze keby sa nepodarilo tak potom uz by som musela mat pauzu s uzivanim uz si nepamatam kolko kedze to bolo pred 3 rokmi

azurova99
6. feb 2022

@snazilka2021 zdá sa mi že od 5( ale už neviem na 100%)dna ms potom na 13 deň som išla na injekciu a potom od 15 dňa brat duphastone na 10 dni

summersunny94
autor
6. feb 2022

Ahojte od včera ma hrozne pichalo v podbruší , a mám taký priesvitný tahavy hlien, tak som skúsila ovulacny test a vyšiel takýto. Myslíte že je pozitívny? Že by sa druhýkrat za rok objavila ovulácia? , Minulý rok som mala ovulku len raz 🥺

azurova99
6. feb 2022

@summersunny94 určite je pozitívny

summersunny94
autor
6. feb 2022

@azurova99 ďakujem veľmi pekne za odpoveď . 😊

azurova99
6. feb 2022

@summersunny94 držím prsty, ja už len čakám kedy to budem mať za sebou

desiik
Autor odpoveď zmazal
desiik
Autor odpoveď zmazal
juliavolna
7. mar 2023

@petra889 prosím a aké je tehotenstvo

pamelaandersom
6. nov 2023

Ahojte.chcem sa spytat ohladne iui .sme pripraveni postupit iui ale troška sa bojim lekar nam me da šancu na uspech len do 10 percent.ja som v poriadku manžel ma spermiohram yroška spomalene diagnoza asthenospermia a tetrazospermia prosim podarilo sa niekomu stakim spermiogramom?uživam clostybegit od 5 dna 5 dni a o tyžden na folikometriu až potom iui.obavam sa že sa to ne podari stakim spermiogramom mame obaja 22 rokov sme mladi.prosim vaš nazor mal niekto taki problem ?dakujem za info

Strana
z2