Pomohol vám Clostilbegyt/Ovitrelle/IUI?
Ahojte žienky, mám PCO a o 2 týždne ideme prvýkrát do Heliosu (vraj vám velmi veľa folikulov, napriek PCO akurát mi musia trošku dopomôcť vraj) chcem sa vás spýtať či Vám pomohlo niečo z tohto? (Clostilbegyt, Ovitrelle, IUI)? Ďakujem krásne za odpovede. 🙂
@summersunny94 nie nebola som mala som predpísané na dve dávky každý druhý mesiac prvý mesiac som ich brala nič a druhý som mala mať pauzu a vtedy sa podarilo
@summersunny94 sledovala som si ovu a keďže som bola vtedy na očkovanie tak sme sa ani nesnažili dokonca styk bol 3dni pred ovulaciou a podarilo sa
@azurova99 ako ste brali tie lieky? Clostilbegyt? Ovitrelle? Duphaston v akom dni?
@summersunny94 ano 3 mesiace .. lekar v heliose hovoril ze keby sa nepodarilo tak potom uz by som musela mat pauzu s uzivanim uz si nepamatam kolko kedze to bolo pred 3 rokmi
@snazilka2021 zdá sa mi že od 5( ale už neviem na 100%)dna ms potom na 13 deň som išla na injekciu a potom od 15 dňa brat duphastone na 10 dni
@summersunny94 určite je pozitívny
@azurova99 ďakujem veľmi pekne za odpoveď . 😊
@summersunny94 držím prsty, ja už len čakám kedy to budem mať za sebou
@petra889 prosím a aké je tehotenstvo
Ahojte.chcem sa spytat ohladne iui .sme pripraveni postupit iui ale troška sa bojim lekar nam me da šancu na uspech len do 10 percent.ja som v poriadku manžel ma spermiohram yroška spomalene diagnoza asthenospermia a tetrazospermia prosim podarilo sa niekomu stakim spermiogramom?uživam clostybegit od 5 dna 5 dni a o tyžden na folikometriu až potom iui.obavam sa že sa to ne podari stakim spermiogramom mame obaja 22 rokov sme mladi.prosim vaš nazor mal niekto taki problem ?dakujem za info

@summersunny94 sprej sa volal Veratol a cez jednu pani som to objednavala