Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
Snazilky a mozem skombinovat infolic a alchemilkovy caj? Nebude to vela? Dakujem
Ja poctivo pijem alchemilku,infolic,grepovy dzus a nic 😢
nepreda tu nik gynex kvapky dakujem
@katusikkk grepovy dzus je naco dobry?
Tym co ho pili namiesto antikoncepcie, asi pomohol. 🙂
@blackcat8885
Pomaha na plodny hlien.Ja pijem 4 dl denne a polku grepu od ms do ovulky.Nastastie grepy milujem.Nemala som ziadny hlien.Je pravda,ze pomahaju,ale o 3 dni pride ms.No nic.Zasobu mam na dalsi cyklus,tak sa hadam zadari 😀
@katusikkk fuha a nepali ta z toho záha? Ja mozem max cistu grep stavu lebo kupeny dzus nemozem pit. A teda grep som jedla ako decko naposledy brrr to asi nedam 😐
@blackcat8885
Ja som srotovnik.Ani dazdovky mi nerobia problem 😀kludne si doma urob grepovu stavu z jedneho grepu.Mozes aj rozriedit vodou a daj si polku rano a polku vecer.Staci tak od konca ms,respektive ako mavas ovulku,tak tyzden pred.Hlien sa tvori uz par dni pred.🤗
@katusikkk vdaka teda skusim buduci mesiac teraz uz nestiham ovu ma byt cez vikend snad
@blackcat8885
Ale stihas.Zajtra je streda.Daj kazdy den jeden.😀
@katusikkk no bodaj by to pomohlo. Skusam prirodu zatial nechcem chemiu 😀
Od kefy sa poje alchemika
Nam sa tiez nedarilo hadam aj 1a pol roka az potom som zacala jest kys.listovu a poctivo pit alchemilkovy caj 2x denne 0,5l ako bolo v navode,cisty bez cukru a pila som ho necely mesiac a za par dni uz budeme traja 🙂 mozno to bola zhoda okolnosti a mozno nie 🙂 za vyskusanie nic nedas a cajik v tomto obdobi padne vzdy vhod 🙂
Dobrý večer chcem sa spýtať tu kiselinu listovú to mate vitamíny a aké a ten alchelmylkovy čaj mam začať piť keď mi prídu alebo môžem aj hneď za informácie Vám vopred Ďakujem
@ivusanecka1990 alchemilka sa pije od. 1. dňa menštruácie do. dňa ovulácie ,cca 14-17 dní každý deň ráno a večer 2,5 dcl-3 dcl...,potom 2 týždne pauza a tak stále dookola....kys.listova je najlepšia tá na predpis v malej ružovej krabičke,no v lekárni ti poradia,že ktorú...aj od naturvita voľnopredajna je dobrá,sú v nej aj iné B vítam. na podporu tehu
Neviem či je to náhoda ale prvy mesiac co som zacala pit alchemilku son otehotnela 🙂
@1mina aj mne pomohla s otehotnením alchemilka☺no neviem či to bolo hneď po mesiaci,či po 2 no skoro
Alchimelka a 2x porcia progesteronu (najprv ako vyvolavacka a potom na kontrole kde zisťovali po pol hodine ako stúpa hore) a na další mesiac opäť kramy neprišli.. neriešila som veď 3 mesiace bežne nemám .. a zrazu som ostala tehotná.. takze u mna to bol nízky progesteron
@snehuuulienka veru verím tomu že určite aj ona pomohla bylinky su niekedy sranda 🙂 aj teraz planujem potom zacat pit tie co ulahcuju porod zas 🙂
Dobrý deň dievčatá a ako sa pije ten cajik? A je lespie sypané alebo sackov a kde sa dajú kúpiť sypané. Ďakujem dufam,že sa podari už aj nam.
Aj ja si pôjdem kúpiť alchemilku a som naozaj zvedava,že či pomoze. Potom dam vediet.
@snehuuulienka aj ja si chcem kúpiť alchemilku a som zvedava.
Ale prosim vas 😁 alchemilka ked nepomoze tak urcite neublizi,ale zazraky od nej necakajte.je to iba bylinka.
@1mina a ako sa prosím Vas pije alchemika. Od kedy do kedy sa ma pit Ďakujem 😉
Pila som caj zo sypanej alchemilky 5mesiacov a nepomohol. Ked som sa prestala sustredit na otehotnenie otehotnela som 😊
Ahojte ak by ste ešte chceli aj čaj kotvicnik je super

@misulqaaa nie praveze sa mi cyklus upravil