icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

blackcat8885
8. máj 2017

@misulqaaa nie praveze sa mi cyklus upravil

nicky655
9. máj 2017

Snazilky a mozem skombinovat infolic a alchemilkovy caj? Nebude to vela? Dakujem

katusikkk
4. jún 2017

Ja poctivo pijem alchemilku,infolic,grepovy dzus a nic 😢

nicky655
4. jún 2017

@katusikkk aj ja som zacala..drzim palce ako dlho pijete?
inak,naj ze pri rpej sme nic neriesili,nic nepili ,nebrali,nepocitali,a podarila sa mala,cca po pol roku.no tak som zvedava ako teraz,bo oficialn sme zacali sa snazit minuly mesiac....

katusikkk
4. jún 2017

@nicky655 v sobotu zacinam treti mesiac.Pred tym len kyselinu listovu.Snazime sa od Februara.Viem,ze to nie je mozno vela 4 mes.,ale uz nie som najmladsia.Tak hadam sa cez leto zadari a ked nie,tak v Sept.sa pokusime inym sposobom.😉

gabika1998
25. júl 2017

nepreda tu nik gynex kvapky dakujem

blackcat8885
25. júl 2017

@katusikkk grepovy dzus je naco dobry?

majkeel
25. júl 2017

Tym co ho pili namiesto antikoncepcie, asi pomohol. 🙂

katusikkk
25. júl 2017

@blackcat8885
Pomaha na plodny hlien.Ja pijem 4 dl denne a polku grepu od ms do ovulky.Nastastie grepy milujem.Nemala som ziadny hlien.Je pravda,ze pomahaju,ale o 3 dni pride ms.No nic.Zasobu mam na dalsi cyklus,tak sa hadam zadari 😀

blackcat8885
25. júl 2017

@katusikkk fuha a nepali ta z toho záha? Ja mozem max cistu grep stavu lebo kupeny dzus nemozem pit. A teda grep som jedla ako decko naposledy brrr to asi nedam 😐

katusikkk
25. júl 2017

@blackcat8885
Ja som srotovnik.Ani dazdovky mi nerobia problem 😀kludne si doma urob grepovu stavu z jedneho grepu.Mozes aj rozriedit vodou a daj si polku rano a polku vecer.Staci tak od konca ms,respektive ako mavas ovulku,tak tyzden pred.Hlien sa tvori uz par dni pred.🤗

blackcat8885
25. júl 2017

@katusikkk vdaka teda skusim buduci mesiac teraz uz nestiham ovu ma byt cez vikend snad

katusikkk
25. júl 2017

@blackcat8885
Ale stihas.Zajtra je streda.Daj kazdy den jeden.😀

blackcat8885
25. júl 2017

@katusikkk no bodaj by to pomohlo. Skusam prirodu zatial nechcem chemiu 😀

sebik20
7. okt 2017

@budzi
Ahoj mozes mi.poradit od kedy su zacala pit alchemilkovy caj a coje to femigrad...nedari sa nam a som z toho.zufala..

barbi339
7. okt 2017

Od kefy sa poje alchemika

mufa1987
7. okt 2017

Nam sa tiez nedarilo hadam aj 1a pol roka az potom som zacala jest kys.listovu a poctivo pit alchemilkovy caj 2x denne 0,5l ako bolo v navode,cisty bez cukru a pila som ho necely mesiac a za par dni uz budeme traja 🙂 mozno to bola zhoda okolnosti a mozno nie 🙂 za vyskusanie nic nedas a cajik v tomto obdobi padne vzdy vhod 🙂

ivusanecka1990
27. mar 2018

Dobrý večer chcem sa spýtať tu kiselinu listovú to mate vitamíny a aké a ten alchelmylkovy čaj mam začať piť keď mi prídu alebo môžem aj hneď za informácie Vám vopred Ďakujem

snehuuulienka
28. mar 2018

@ivusanecka1990 alchemilka sa pije od. 1. dňa menštruácie do. dňa ovulácie ,cca 14-17 dní každý deň ráno a večer 2,5 dcl-3 dcl...,potom 2 týždne pauza a tak stále dookola....kys.listova je najlepšia tá na predpis v malej ružovej krabičke,no v lekárni ti poradia,že ktorú...aj od naturvita voľnopredajna je dobrá,sú v nej aj iné B vítam. na podporu tehu

1mina
28. mar 2018

Neviem či je to náhoda ale prvy mesiac co som zacala pit alchemilku son otehotnela 🙂

snehuuulienka
28. mar 2018

@1mina aj mne pomohla s otehotnením alchemilka☺no neviem či to bolo hneď po mesiaci,či po 2 no skoro

saxis
28. mar 2018

Alchimelka a 2x porcia progesteronu (najprv ako vyvolavacka a potom na kontrole kde zisťovali po pol hodine ako stúpa hore) a na další mesiac opäť kramy neprišli.. neriešila som veď 3 mesiace bežne nemám .. a zrazu som ostala tehotná.. takze u mna to bol nízky progesteron

1mina
28. mar 2018

@snehuuulienka veru verím tomu že určite aj ona pomohla bylinky su niekedy sranda 🙂 aj teraz planujem potom zacat pit tie co ulahcuju porod zas 🙂

tinkaronko0710
7. júl 2018

Dobrý deň dievčatá a ako sa pije ten cajik? A je lespie sypané alebo sackov a kde sa dajú kúpiť sypané. Ďakujem dufam,že sa podari už aj nam.

tinkaronko0710
8. júl 2018

Aj ja si pôjdem kúpiť alchemilku a som naozaj zvedava,že či pomoze. Potom dam vediet.

tinkaronko0710
8. júl 2018

@snehuuulienka aj ja si chcem kúpiť alchemilku a som zvedava.

nini1010
8. júl 2018

Ale prosim vas 😁 alchemilka ked nepomoze tak urcite neublizi,ale zazraky od nej necakajte.je to iba bylinka.

tinkaronko0710
9. júl 2018

@1mina a ako sa prosím Vas pije alchemika. Od kedy do kedy sa ma pit Ďakujem 😉

blackcat8885
9. júl 2018

Pila som caj zo sypanej alchemilky 5mesiacov a nepomohol. Ked som sa prestala sustredit na otehotnenie otehotnela som 😊

danicabbb
9. júl 2018

Ahojte ak by ste ešte chceli aj čaj kotvicnik je super