Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
@oskvarka ano to su cisto bylinky.. 3x denne malu lyzicku som uzivala. Verim, ze mi toto pomohlo.. ja som to kupila na www.biocare.sk
caute, ja som pila alchemilku a mne osobne nepomohla, potom som bola u jednej liecitelky a okrem liecenia bioenergiou mi dala aj cajovu zmes( ma nejaky prastary rusky recept) a po 2 mesiach som otehotnela. Predtym sme sa snazili 1,5 roka.. jedina nevyhoda je ze ma dost plno tak som musela cakat na prvy termin mesiac 😒
cajik som pila rano a vecer a bol cekom chutny 🙂 tak vam drzim vsetkym snazilkam palce a verte ze sa to urcite podari 🤐 0911 701090 je na tu pani kontakt 🙂
Inak baby, alchimilka sa má piť iba do ovulácie, potom vraj nie 😉
Mne alchemilka pomohla tiež k prvému otehotneniu a teraz ju pijem zase 0,5 lit.šálku denne ale iba do ovulky a potom začínam piť od 1DC až opať do ovulky .Dúfam,že pomôže aj teraz 🙂
Jeeej baby ako tu citam vase prispevky o tom ako vam alchemika pomohla k vytuzenemu babatku tak sa vzdy potesim ked ju idem pit ze snad aj mne pomoze 😉 .. Pijem ju len od piatku ale chuti mi a aspon dodrziavam pitny rezim konecne ;-D.. Od zajtra zacinam este k tomu brat femibion 800 a uz len snazilkovat dalej 😉
@budzi ...pijem alchemilku na striedacku s praslickou uz takmer dva roky, prekonala som pred tym 2 potraty, vzdy v 5tt a vzdy na Vianoce - po roku...caj mi odporucila znama kvoli velmi silnej menstruacii - krvacanie ktore ma vzdy doviedlo az ku anemii..nic nepomohlo...doktor mi nasadil HAK Jeanine, po polroku vysadil.. stale som pila caje a nic...prestavka, pokusy o dietatko..nic...v sobotu som vysadila druhy krat HAK, mam aj vypocty od Dr. Jonasa, objednala som si MACA prasok....skusame od znova, od piky a dufame a verime....😀...verim, ze aj tebe sa to podari ale nie je to o cajoch, je to niekde v nas...hlboko v dusi..ono to musi prist samo..😀..vela uspechov a drzim palce
Ahojte. s manželom sa začíname snažit o babatko...citam tu o estrozine, alchemike,femigrade...rada by som nam nejako pomohla k otehotneniu ale ako by som mala uzivat tieto pripravky ked mám uplne nepravidelný cyklus...naposledy som mala krámy 9.3....jááááj neviem co mam robit
@budzi Dakujem pekne za radu. 😀 No, skusim ten pripravok Maca a uvidim. Az nemiesam caje, preparaty, bylinky a lieky...clovek skusa vsetko...my zaciname, treti krat, od soboty vysadena HAK....dusevne sme sa dali do kopy a preto verim, ze to pride a vsetko dobre dopadne....drzim palceky a hlavne vela zdravicka..😀
@bajmar, no až máš nepravidelný cyklus a si si robila už aj tehotenský test a je negatívny, tak utekaj k dr., mne tak meškala od marca mala som 26.3. a keďže mám polycystické vaječníky, čo súvisí s nepravidelným cyklom, tak som utekala dal inekciu už je to 3 deň a tále nič a mám brať duphaston.
ináč s tou alchemilkou niečo bude, lebo som bola po kyretáži, ešte v auguste 2011, a potom mi začala menštruácia blbnúť v decembri som dostala na úpravu duphaston a od januára som pila alchemilku, vo februári v pohode aj v marci, a potom som si v apríli dala pauzu a nič, už čakám len na tú inekciu dúfam, že zaberie, ináč tehotná nie som určite aj doktor to potvrdil a potom ju idem piť znova a uvidíme. a pri takýchto vaječníkoch sa aj ťažko otehotnieva a ešte aj muž chodí na dva mesiace preč takže je to ťažké, nerobím si už z toho žiadnu hlavu, jedno dieťa máme a hádam dá pán boh aj druhé, kedy to už on vie asi najlepšie.lebo aj pychika robí veľa, začala som cvičiť zumbu a budem aj chodiť plávať tak možno sa zadarí. ahojte a držím vám palce
Ahojte, ja som pred tyzdnom zacala pit alchemilkovy cajik, ale neviem presne kedy mam ovulaciu, pretoze aj mrsku mavam nepravidelnu, resp. kazdy tak cca 35. den, ale posuva sa. Viete mi poradit, ako mam ten caj pit? Ked som si merala teplotu, tak podla teploty som mala ovulaciu az na nejaky 27 DC, ale podla hliena by som povedala , ze mozno 17DC .. cize ja sa tym nemozem riadit. A BT uz nemeram, pretoze momentalne aj uzivam na stitnu zlatu 1tbl denne thyrozol. Tak aj tak sa mi asi nepodari otehotniet. Stitku uz mam v poriadku, uz sa liecim rok, ale tabletky mi dr pre istotu nechala.Mam doma pripraveny aj femigrad, ze ho zacnem uzivat spolu s cajikom, nech sa mi aspon cyklus napravi. Len neviem dokedy mam cajik pit 😖.
@aleks_30 ahoj. ja som brala aj alchemilku, aj femigrad. a velmi ti odporucam oboje. Alchemilku- ako pisali baby vyssie iba do ovulky, a kedze nevies presne urcit kedy- ja by som ju na tvojom mieste pila len do 15 DC, a zaroven ber aj femigard. Ten ti cyklus skrati a upravi, takze je dost mozne ze ovulka bude niekedy okolo 15 DC.... Ja som mala cykly skor kratsie. odkdy som pila alchemilku- nemala som pms, krvacanie slabsie, a pravidelny cyklus. femigard mi zase predlzil cyklus na presnych 28 dni, neboleli ma vajecniky pri ovulke, a citila som sa plna zivota 🙂 Takze vrelo do toho, drzim palce, aby sa podarilo co najskor🙂 my ideme na spg, kedze muz je zavisly na energ. napojoch, myslim, ze to ma dopad na jeho biciky....... teda aj na to, ze sa to doteraz nepodarilo🙂
@figurka1985 Ahoj 🙂 , velmi pekne dakujem za odpoved. Tak si nasadim teda aj ten femigrad. Antiku som prestala uzivat v novembri minuly rok, prve mesiace som mala cyklus paradny 28 dnovy, potom sa to zacalo posuvat, a teraz mi to beha medzi 33-36 dnom. Velice by ma potesilo, keby sa mi to upravi 🙂.
Aj ja vam drzim palce nech sa coskoro zadari 😉 . Mne asi najskor musi vysadit alebo zmenit tabletky co mam na stitku, az potom sa nam mozno postasti babatko. S tymi tabletkami asi nie ☹ ale tak zatial budem mat alchemilku a femigrad na upravu cyklu. Ta alchemilka mi aj celkom chuti, cakala som horsie 😎 .
@aleks_30 rada poradim, ak viem 🙂 femigard s alchemilkou ti urcite upravi cyklus, len to treba brat pravidelne, a nie kuskovane- jeden tyzden hej, druhy nie... ja mam iba pozitivne ucinky🙂 aj ked sa mi nepodarilo otehotniet, myslim, ze problem bude niekde inde🙂 a je to este kratky cas🙂 takze supom d toho, pokodit neposkodi, skor pomoze🙂 😎 😉
Baby ja by som chcela začať piť alchemilkový čaj najmä na úpravu cyklu. Má sa začať piť od prvého dňa cyklu, ale ja som zobrala v stredu poslednú tabletku HAK a od včera špiním, no menštruácia to nie je. Je to len pár kvapiek čistej krvi a neviem čo si o tom myslieť :/ mala by som začať už piť, alebo čakať ešte na nejakú "normálnejšiu" MS? 😒
@niikoletka kľudne ju začni piť už teraz, ale len do ovulácie. Ja mám už 3 den menštruáciu a začala som ju piť len dnes, kedže nebol časť ísť na poštu (objednávala som si z netu). 😉
@jesika26 Ahoj. Aj ja mam kupeny femigrad, tiez by ma zaujimalo ako ho spravne uzivat. Tu som nasla nejake starsie diskusie, mozno sa v nich docitas nieco potrebne.
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/mozem-pit-femigard-po-ovulke/
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/kvapky-femi-pomozu-mi-upravit-cyklus/
@jesika26 Ahoj 🙂. Aj ja pijem alchemilku, teda pila som ju tak cca 14dni, bo mam nepravidelnu mrsku, a ani neviem kedy mam ovulku 😒 . Ale asi zajtra mi zacina novy cyklus, tak idem znova nato ... budem pit cajik tiez mozno cca 14dni, a aj ten femigrad uzivat, a ten asi skusim cely cyklus. Mozno si dam len 2x denne, uvidim este. Podla mna to neublizi, mozno sa mi napravi cyklus, a mozno nie, ale aspon to vyskusam.
A neni zac 😉 . Ked sa cosi docitam, alebo dozviem, dam ti vediet.
kazdy den pohar, aj cerstvu stavu som robila...
Ahojte, takže teda pomáha ten čaj? a kedy je najlepšie ho piť? počas celého mesiaca? za odpovede vopred Ďakujem 🙂 🙂 🙂
Ahojte...pijem alchemilku asi druhy mesiac...ale jedna vec ma zarazila? 😒 Co sa stane ked ju pijem aj PO ovulacii? 😖 Dakujem

@budzi to je co ?