Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
a aj po ovulke ho môžem piť ďalej? či to potom už netreba po ovulke a stačí potom zase v prvý deň MS?
Ahojte babule
Mne alchemilkovy caj nechuti 😅 , myslite ze nieco pokazim ak si do neho pridam pol lyzicky cukru a kolecko citrona? 🙂 Nepoculi ste nahodou nieco take, ze kyslostou sa straca ucinok? Dufam, ze nie....
@elje ibistek je vyborny caj, musela som ho vzdy priniest mame z dovolenky.... 😀 , ale
ten by sa mal byt iba v lete 😉 , lebo ochladzuje organizmus, preto v arabskych krajinach piju tento caj, aby im nebolo tak horuco, takze na zimu by som ho nepila, ale ked Ti chuti, rob ako uznas za vhodne 🙂
Ahojte, ja pijem asi druhy mesiac zensky caj, nie cisto alchemilku ale zensky ako nejaku zmes bylin....zacala som ho pit kvoli uprave cyklu (po vysadeni hak sa neviem dopracovat k pravidelnej hak ☹ ), po mesiaci pitia mi prisla ms na 32. den co som si zacala mysliet ze sa to upravuje, potom som zacala pit alchemilku a ms opat nedorazila...teraz je to uz 42. den, tehotna zrejme niesom kedze som si robila dva testy, oba negativne...ale ako tak citam tieto prispevky, nepiila som ju spravne...tolko moja skusenost s alchemilkou 😖
Ahojte, pila som posledne dva mesiace, plus odvar z katuaby ( co je velke bleee) a som v tom :D.
skus pozriet toto na otehotnenie je to novinka : www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-
@elje urcite to bude velmi krasny pocit 🙂. my sme chceli babatko posledne dva roky, len sa nedarilo. Jedine, co mi zistili bola mierna hormonalna nerovnovaha, mozno pretoze som mala dlho HAK, neviem. Ked mi Dr. povedala, co vsetko ma caka v pripade umeleho oplodnenia, tak to sme si doma povedali, ze nam to za to nestoji a ked budeme bez deti, tak to tak ma byt, ale nebudeme to tymto sposobom riesit. Jedine, cim si pomozeme budu bylinky a aromaterapia,, nic viac...no a som ani necakala, ze sa to podari. Pokial by mi nenarastli v prvych tyzdnoch prsia, asi by som si nespravila ani ten test, no ale bolo to krasne! ziadny duch, proste v sekunde dve ciarky a ta testova uplne vyrazna, len som volala manzelovi, Dr. ordinovala do 6, tak som k nej pred 6. dobehla, povedala, ze je to tam!
Mne teda alchemilka neposkodila, mozno nam aj dopomohla k tehotenstvu.
baby, ja som zacala pit tento caj vo stvrtok, v prvy den MS a verim, ze mi pomoze, potom sa ozvem 🙂
pijem pol litra denne, do ovulacie ho budem pit 🙂 dufam ze tak sa to ma 🙂
Ahojte baby...no ja mam momentálne tento čaj pri sebe a rozmýšlam či si ho mám ,,naordinovať" alebo nie...už som myslela že sa nám podarilo otehotnieť ..aj menšie príznaky boli) ale nič z toho neni...dneska prišla mrcha ...takže idem na ten čaj a kysel.. listovú ..DRŽTE PALCE..😀
@delica z coho je ten odvar?nepoznám to.
@veeeron ja som pocula na to len same pozitivne ohlasy, a preto verim ze MS na Valentina uz nepride 🙂 hoci som ho zacala pit este len nedavno, mozno sa predsa len zadarilo 🙂
@gabriella7 http://www.predajbylin.sk/catuaba_kora/index.html tu som to kupila 🙂
@alchemilkazltozelena no ja som myslela ze nepride uz teraz a dostanem krásny darček k meninám ale som sklamanaaa...musime cakat dalej...kolko sa uz snazite vy o babatko?
@veeeron ja som uz kolkokraaaaat myslela ze nepride :( mohla som zacat pit ten caj uz skor.... my sme spolu 2,5 roka ale zeby sme sa nejako snazili sa neda povedat, ale sa ani nebranime 🙂
@alchemilkazltozelena my sme spolu skoro 5 rokov z toho manželia skoro dva roky a to sa pilne snaziiiime ale nic z toho neni rok bol taky ze sme to nechali tak nic sem neriesili ked príde príde a ked nie tak po roku to zacneme riesit po lekároch...tak sa aj stalo...lekárka mi ozámila ze som uuuplne zdravá zato môj manželík nemal výsledky v poriadku mal nejaký zápal tak sa to riesilo len urologickým cajom potom bol na kontrole ale uz je to v poriadku...lekár mu este odporúčil vitamíny zinok, selén a vit. E tak uzíva to ...no a ja som si teraz dala ten čaj a normálne mi chtuíííí...🙂 ked odíde mrcha tak si dám tu kys. listovú a uvidííím
@veeeron skus si pozriet toto:
https://www.youtube.com/watch?v=N4pnNT5KEyYa zacni sa tym riadit, mozno ti to pomoze.. ja som uz zacala 🙂
ja som zvykla pit ked sme sa pokusali o babo alchemilkovy caj od ms po ovulaciu. Vysledok ma takmer 11 mesiacov a je krasna 🙂
@nat28 🙂 a kolko mesiacov si ho pila kym si ostala v tom? 😀
@alchemilkazltozelena otehotnela som hned, sice som potratila, ale po 3 m som bola opat tehu a vysledok je tu
@nat28 to je hlavne 🙂
ale ja som ho pila studeny, tak asi stratil ucinok ☹
mne áno, snažili sme sa skoro rok a nič, začala som ho piť a za 3 mesiace tehotná 🙂 pila som ho 5x denne a v 1mesiaci 7dňová pauza a úplne jedno či cez menzes, ovuláciu alebo pred a po. Ako to proste vyšlo, keďže ja ovulujem raz za 2 mesiace a nedalo sa to podchytiť. Odporúčam to všetkým snažilkám, mne to poradil odborník a nedám na Alchemilku dopustiť 😎
my sme sa 3 roky snazili a nic.potom som pila okrem ineho aj takyto caj a uz mam rocne dievcatko 🙂
@bella789 🙂 a dlho si ho pila?
@manamani1 myší chvost potvrdzujem, je to zázračná rastlinka. Do mňa p. doktorka cpala hormóny na úpravu cyklu, nič. Potom som si u našich na záhrade nazbierala myšíchvost a do mesiaca mrška prišla, a potom už viac menej pravidlene. Ak som mala pocit, že niečo nieje OK, zase som si dala cca, týždňovú kúru.
S alchemilkou nemám skúsenosti, ale čítala som, že na ženské problémy je to tiež zázrak prírody

Ahojte chcem sa opýtať, začala som piť alchemilkový čaj, a chcem vedieť, môžem ho piť a počas menzesu? Ďakujem