icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

bajka1712
26. okt 2012

Ahojte chcem sa opýtať, začala som piť alchemilkový čaj, a chcem vedieť, môžem ho piť a počas menzesu? Ďakujem

denisa87
29. okt 2012

@bajka1712 ahoj,aj ja som ho zacala pit,a a baby tu vypisovali ze sa ma pit uz v prvy den ms az po ovulku 😉 tak ho pijem tak 🙂

bajka1712
29. okt 2012

a aj po ovulke ho môžem piť ďalej? či to potom už netreba po ovulke a stačí potom zase v prvý deň MS?

elje
27. nov 2012

Ahojte babule
Mne alchemilkovy caj nechuti 😅 , myslite ze nieco pokazim ak si do neho pridam pol lyzicky cukru a kolecko citrona? 🙂 Nepoculi ste nahodou nieco take, ze kyslostou sa straca ucinok? Dufam, ze nie....

isabellaa
27. nov 2012

@elje daj si skor kvalitny med, ale do caju primeranej teploty - tak aby sa uz dal pit, aby sa uchovali vsetky prospesne latky 😉

elje
28. nov 2012

@isabellaa Ani med mi velmi nesmakuje (ja som v tych chutiach trosku divna) 😅 ale dnes som zasla do ezoterickeho obchodu a kupila si sypany ibistek, 2-3 dvety do salky a caj je uuuuuzasny 😝 Vrelo odporucam

isabellaa
29. nov 2012

@elje ibistek je vyborny caj, musela som ho vzdy priniest mame z dovolenky.... 😀 , ale
ten by sa mal byt iba v lete 😉 , lebo ochladzuje organizmus, preto v arabskych krajinach piju tento caj, aby im nebolo tak horuco, takze na zimu by som ho nepila, ale ked Ti chuti, rob ako uznas za vhodne 🙂

ja1985
30. nov 2012

Ahojte, ja pijem asi druhy mesiac zensky caj, nie cisto alchemilku ale zensky ako nejaku zmes bylin....zacala som ho pit kvoli uprave cyklu (po vysadeni hak sa neviem dopracovat k pravidelnej hak ☹ ), po mesiaci pitia mi prisla ms na 32. den co som si zacala mysliet ze sa to upravuje, potom som zacala pit alchemilku a ms opat nedorazila...teraz je to uz 42. den, tehotna zrejme niesom kedze som si robila dva testy, oba negativne...ale ako tak citam tieto prispevky, nepiila som ju spravne...tolko moja skusenost s alchemilkou 😖

delica
30. nov 2012

Ahojte, pila som posledne dva mesiace, plus odvar z katuaby ( co je velke bleee) a som v tom :D.

lorry
30. nov 2012

skus pozriet toto na otehotnenie je to novinka : www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-

elje
1. dec 2012

@delica Gratulujeeeeem 😉 dufam, ze si budem moct coskoro povedat to iste. Strasne sa na to tesim, ale neviem si predstavit ako budem reagovat ked uvidim // na teste 🙂 Ja uz cakam v nedelu/pondelok MS tak som si uz dala s alchemilkou na chvilku pauzu a normalne som nesvoja 😒

delica
1. dec 2012

@elje urcite to bude velmi krasny pocit 🙂. my sme chceli babatko posledne dva roky, len sa nedarilo. Jedine, co mi zistili bola mierna hormonalna nerovnovaha, mozno pretoze som mala dlho HAK, neviem. Ked mi Dr. povedala, co vsetko ma caka v pripade umeleho oplodnenia, tak to sme si doma povedali, ze nam to za to nestoji a ked budeme bez deti, tak to tak ma byt, ale nebudeme to tymto sposobom riesit. Jedine, cim si pomozeme budu bylinky a aromaterapia,, nic viac...no a som ani necakala, ze sa to podari. Pokial by mi nenarastli v prvych tyzdnoch prsia, asi by som si nespravila ani ten test, no ale bolo to krasne! ziadny duch, proste v sekunde dve ciarky a ta testova uplne vyrazna, len som volala manzelovi, Dr. ordinovala do 6, tak som k nej pred 6. dobehla, povedala, ze je to tam!
Mne teda alchemilka neposkodila, mozno nam aj dopomohla k tehotenstvu.

alchemilkazltozelena
20. jan 2013

baby, ja som zacala pit tento caj vo stvrtok, v prvy den MS a verim, ze mi pomoze, potom sa ozvem 🙂
pijem pol litra denne, do ovulacie ho budem pit 🙂 dufam ze tak sa to ma 🙂

veeeron
30. jan 2013

Ahojte baby...no ja mam momentálne tento čaj pri sebe a rozmýšlam či si ho mám ,,naordinovať" alebo nie...už som myslela že sa nám podarilo otehotnieť ..aj menšie príznaky boli) ale nič z toho neni...dneska prišla mrcha ...takže idem na ten čaj a kysel.. listovú ..DRŽTE PALCE..😀

gabriella7
30. jan 2013

@delica z coho je ten odvar?nepoznám to.

alchemilkazltozelena
30. jan 2013

@veeeron ja som pocula na to len same pozitivne ohlasy, a preto verim ze MS na Valentina uz nepride 🙂 hoci som ho zacala pit este len nedavno, mozno sa predsa len zadarilo 🙂

veeeron
30. jan 2013

@alchemilkazltozelena no ja som myslela ze nepride uz teraz a dostanem krásny darček k meninám ale som sklamanaaa...musime cakat dalej...kolko sa uz snazite vy o babatko?

alchemilkazltozelena
30. jan 2013

@veeeron ja som uz kolkokraaaaat myslela ze nepride :( mohla som zacat pit ten caj uz skor.... my sme spolu 2,5 roka ale zeby sme sa nejako snazili sa neda povedat, ale sa ani nebranime 🙂

veeeron
30. jan 2013

@alchemilkazltozelena my sme spolu skoro 5 rokov z toho manželia skoro dva roky a to sa pilne snaziiiime ale nic z toho neni rok bol taky ze sme to nechali tak nic sem neriesili ked príde príde a ked nie tak po roku to zacneme riesit po lekároch...tak sa aj stalo...lekárka mi ozámila ze som uuuplne zdravá zato môj manželík nemal výsledky v poriadku mal nejaký zápal tak sa to riesilo len urologickým cajom potom bol na kontrole ale uz je to v poriadku...lekár mu este odporúčil vitamíny zinok, selén a vit. E tak uzíva to ...no a ja som si teraz dala ten čaj a normálne mi chtuíííí...🙂 ked odíde mrcha tak si dám tu kys. listovú a uvidííím

alchemilkazltozelena
31. jan 2013

@veeeron skus si pozriet toto:

https://www.youtube.com/watch?v=N4pnNT5KEyY

a zacni sa tym riadit, mozno ti to pomoze.. ja som uz zacala 🙂

nat28
31. jan 2013

ja som zvykla pit ked sme sa pokusali o babo alchemilkovy caj od ms po ovulaciu. Vysledok ma takmer 11 mesiacov a je krasna 🙂

alchemilkazltozelena
31. jan 2013

@nat28 🙂 a kolko mesiacov si ho pila kym si ostala v tom? 😀

nat28
31. jan 2013

@alchemilkazltozelena otehotnela som hned, sice som potratila, ale po 3 m som bola opat tehu a vysledok je tu

alchemilkazltozelena
31. jan 2013

@nat28 to je hlavne 🙂

ale ja som ho pila studeny, tak asi stratil ucinok ☹

veeeron
31. jan 2013

@nat28 pila si ho 2-3 x denne alebo len raz? a uzivala si aj kys. listovu?

mariamihalikova
31. jan 2013

mne áno, snažili sme sa skoro rok a nič, začala som ho piť a za 3 mesiace tehotná 🙂 pila som ho 5x denne a v 1mesiaci 7dňová pauza a úplne jedno či cez menzes, ovuláciu alebo pred a po. Ako to proste vyšlo, keďže ja ovulujem raz za 2 mesiace a nedalo sa to podchytiť. Odporúčam to všetkým snažilkám, mne to poradil odborník a nedám na Alchemilku dopustiť 😎

bella789
1. feb 2013

my sme sa 3 roky snazili a nic.potom som pila okrem ineho aj takyto caj a uz mam rocne dievcatko 🙂

alchemilkazltozelena
1. feb 2013

@bella789 🙂 a dlho si ho pila?

bullinka
1. feb 2013

@manamani1 myší chvost potvrdzujem, je to zázračná rastlinka. Do mňa p. doktorka cpala hormóny na úpravu cyklu, nič. Potom som si u našich na záhrade nazbierala myšíchvost a do mesiaca mrška prišla, a potom už viac menej pravidlene. Ak som mala pocit, že niečo nieje OK, zase som si dala cca, týždňovú kúru.
S alchemilkou nemám skúsenosti, ale čítala som, že na ženské problémy je to tiež zázrak prírody