Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
a ako sa ma pit alchemilka? mam skor na mysli ci je nejak urcene ako sa ma pit pocas dna, ci rano, ci po jedle...alebo je to uplne jedno 😕
ahoj mnse pomohol pupalkovy olej,je to na to aby si mala pravidelnu menstruaciu a zvysuje plodnost..kupis v BIO obchode a dalej zelena zelenina napr kapusta,kel a brokolica vela stastia 🙂
ahojte baby takze presne po roku a mesiaci som sa dopracovala k tomu ze mi ms prisla na 29. den...a ja verim ze k tomu vyrazne pomohla prave alchemilka... 🙂 a pevne duuuuuuuuuuuufam ze nam takto rychlo pomoze aj k otehotneniu 😵
baby ja som doteraz pila alchemilku zltozelenu ale teraz som kupila alchemilku obycajnu a som si to vsimla az doma.
to mozem aj to pit? ci to je ina?
@veeeron ahooooj, tak ako pokracujes? 🙂
@alchemilkazltozelena ahojky no pokracujeme v snazilkovani dorazila zasa mrcha ale uz som sa objednala 13.3: k lekarke tak som zvedava co mi povie a aky bude dalsi postup
@veeeron ahoj tak ako? moj bol na spg, ma celkom dobre vysledky, len miernu astenospermiu, bude brat profertil a ja idem brat kys.listovu, inak som zdrava, cyklus pravidleny, aj ovu, ale alchemilku uz nepijem
@alchemilkazltozelena ahojky no u nas tiez nic novee...manzelik ma tiez vyslekdy v poriadku bola som u ženskej a tá to tiez potvrdila ma brat stale tie vitaminy kt. mu poradil lekar...ja uz tiez nepijem alchcelmiku...ja som si povedala ze nebudem uz nic uzivat kupila som si sice teraz nove vit. vola sa to inofolic to mi po radila lekarka je to nieco nove na trhu a obsahuje to aj kys. listovu a este nieco a ma sa to brat 3 mesiace pred otehot....tak vyskusaj nieje to na predpis...inak som si povedala ze kašlem na vsetko dokial nebudeme mat vlasnté byvanie tak asi neotehotním bo som dost v strese...takze asi tak a asi to je prícina toho ze som este neotehot.....
ja osobne som žiadne čaje ani vitamíny neužívala, viacmenekj mi k ortehotneniu pomohol sex s manželom a jeho spermie
Ahojte ja som pila dlho alchemilku, ale otehu som az po uzivani vit E ja aj mm, a on plus selen zinok. Myslim ze hlavne to Ecko pomohlo. Vela stastia.
Skuste pani Anku Kopacovu z Vrboveho pri Piestanoch, kto si nevie dat rady a ma problemy! 🙂 Ak by niekoho zaujimalo preco mam v albume popis co mi bolo a dnes sme v krasnom 6.mesiaci 🙂 DRZIM vsetkym cakatelkam zienkam prsty!!!!!
Ahojte kočeny. My sme sa pokúšali skoro rok, no nič. Dnes som začala pit alchemilkovy čaj, a musím k tomu brať aj ten femigrad?
@kinderka31 alchemilkovy caj by som pila len od zaciatku menstruacie po ovulaciu, potom by som uz ten caj nepila takisto je tento caj zakazany pit v prvych mesiacoch tehotenstva lebo moze vypudit plod z maternice....
sense No mne dnes akurát skončila, tak neviem. A videla som tu aj príspevok, že alchemilkovy sa môže pit aj počas tehotenstva
@kinderka31 asi mesiac pred porodom sa odporuca ale urcite nie v prvom trimestri, pretoze pitie alchymilkoveho caju posilnuje stahy maternice....ja ked som sa na to pytala lekara, tak mne povedal ze ho nemam pit ze s bylinkami v tehu treba velmi opatrne lebo mozu byt viac na skodu ako na osoh....tento caj som pijavala rada, ani nie preto ze som chcela otehotniet ale preto ze mi bylinkove caje chutia, a tento patril chutovo k mojim oblubenym.....
Aj mne veľmi chutí, no ja chcem vedieť či musím brať aj ten femigrad, lebo ostatné kočky tu píšu, že aj ten veľmi pomáha. Ja som este s tým ku lekárovi nebola.
@kinderka31 neviem ako dlho sa snazite otehotniet, ale kyselina listova by mala stacit plus vit. E, a kyselinu listovu moze brat aj partner...a ine prostriedky neviem, podla mna je to len biznis..kazdej pomoze nieco ine, a hlavne pomaha pozitivne naladena psychika nemysliet len na vyrobu dietata a cakat ci sa podari, ale ostat pri milovani a vychutnavani si milovania, a takisto nemat pohlavny styk kazdy den....
@kinderka31 ja beriem par dni uz kys.listovu 2x denne a davam si raz, dvakrat denne femigard... partner bol na spermiograme?
On už má dve deti... Ja pijem už týždeň alchemilkovy čaj...
@kinderka31 skus kys.listovu nie je to drahe ja verim ze mi pomoze 🙂
@alchemilkazltozelena kys.listova neni na to aby ti pomohla otehotniet ale na to aby si predisla ak sa ti podari otehotniet vyvojovym vadam plodu a raztepu.precitaj si co pise na obale
@ennynka ja som to nepisala tebe takze skludni hormon, vacsina zien co ju brala, otehotnela do 3 mesiacov, takze....... aj gynekolog mi povedal ze ju mam brat a pomoze
@ennynka ani alchemilkovy caj nie je na otehotnenie...na otehotnenie su spermie, ale su veci, ktore mozu dopomoct
@alchemilkazltozelena ako myslis,nemyslela som to v zlom ale tak je to tvoja vec ako sa ku komu spravas a to co som napisala je pravda

Ahojte kočky! Tak o cvičení pani mojžišovej viem, mám od nej aj knihu objednanú, ale ôbec mi to nepomohlo a otehotnieť sa snažíme už 3 rok, nakoľko som pred 4 rokmi úplno v pohode spontánne otehotnela a v 6 mesiaci som aj potratila, bolo to čosi hrozné, ale o tom sa nechcem teraz zmienovať....stále to bolí.
Mne osobne to cvičenie nepomohlo a taktiež mám za sebou aj IVF samozrejme neúspešné, no a to by som asi strašne veľa musela popísať, aby som vám povedala, aká strašne dlhá a hlavne ťažká je cesta za uzlíkom šťastia v mojom prípade.
Preto som sa rozhodla neriešiť to popmocou medecíny nakoľko sme s manželom prešli všetkými možnými vyšetreniami a výsledok bol vždy a všade rovnaký, že sme úplne po zdravotnej stránke v pohode, prejsť na niečo úplne iné a nakoľko som toho strašne veľa prečítala, tak som sa rozhodla piť teraz túto alchimelku prv.14 dní a taktiež užívať kvapky z imela bieleho to mi poradila istá pani, ktorá sa zaujíma iba tak laicky o bylinky a pomohla niektorým ženám dočkať sa bábetka.Takže ja teraz alchimelku a biele imelo v kvapkách a bude sa vidieť, či aspon niečo zaberie.... čaute.