icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

alchemilkazltozelena
1. apr 2013

@ennynka ved uvidime o tri mesiace 😎

ennynka
1. apr 2013

@alchemilkazltozelena ja som nevravela ze ti to neprajem aby si otehotnela,iba to co som vsade mozne citala a to ze ja ju beriem uz skoro rok a zatial tehotna nie som tak asi az taky zazrak to nie je

alchemilkazltozelena
1. apr 2013

@ennynka ak nahodou nie je partner v poriadku, tak ju mozes brat aj dva roky a nepomoze ti to... najdolezitejsie je aby spermie boli OK, to mi je luto ze nie si, skoda, ze mas negativnu skusenost, lebo som sa nadejala ze ked priatel bude brat vitaminy ktore mu odporucili a ja som ok a budem brat kys.listovu ze by nam to mohlo vyjst... tak uvidim, zas nie je az taka draha aby som ju nebrala, sama som zvedava ako to vlastne bude

alchemilkazltozelena
1. apr 2013

@ennynka tak potom co mam brat aby to pomohlo

ennynka
1. apr 2013

@alchemilkazltozelena tak to ani ja neviem co mas brat,ani ja neviem co mam brat aby som otehotnela.ja uz mam doma aj Conceive plus gel(gel na podporu pocatia),niektorym aj to pomohlo,vraj to moze pomoct ak mas malo plodneho hlienu,je to gel v ktorom vraj dlhsie preziju spermie,ale ak je iny problem tak samozrejme ze nepomoze.teraz som zacala alchemilku pit a ten gel zacnem a ked nic ani z toho nebude tak sa chystam na ten Inofolic(je tu o nom tema,tiez viacerym babam zabral) a potom uz asi len po doktoroch zacat chodit ked do par mesiacov nic z toho nezaberie.

ennynka
1. apr 2013

@alchemilkazltozelena ale tak vy ak ste sa len teraz zacali snazit alebo len par mesiacov sa este snazite tak sa kvoli tomu nestresuj vobec,aj ak by si nic nebrala tak mozes pokojne otehotniet

alchemilkazltozelena
2. apr 2013

@ennynka hlien mam ok, ja som zdrava, ale citala som ze vitamin E pomaha, len neviem v akej forme si ho kupit, ci len v lekarni pytat vitamin E alebo je nejaky pripravok kt.ho obsahuje, nejake liecivo (tabletky)

ennynka
2. apr 2013

@alchemilkazltozelena tiez som o E pocula,aj sme ho brali jedno balenie s manzelom ale jak doslo tak som dalsie uz nekupovala,teraz berieme len tu kys.listovu a zinok.

alchemilkazltozelena
2. apr 2013

@ennynka a normalne si pytat vitamin E v lekarni? cenovo je to ako?

ennynka
2. apr 2013

@alchemilkazltozelena no mozes ked ho chces,ja som mala iba cisty vitamin E(s ziadnym inym vitaminom nebol),stal 3€ a 60tabliet tam bolo

julka82
3. apr 2013

Kočky ja by som povedala tiež, že opatrne s tými bylinkami. Viete, že na alchemilkovom čaji je napísané "nepoužívajte počas tehotenstva"? Skôr to bude vhodné pri ženských zdrav. problémoch, ale zrovna na otehotnenie, no neviem neviem.

anuska3107
3. apr 2013

Alchemilkovy caj nie je na otehotnenie,iba pomaha zenskym problemom s MS upravi cyklus a cisty maternicu. Ja ho pijem a bez neho by som malaMS na 40-50 den vdaka nemu aspon na 32den 🙂

ennynka
3. apr 2013

@anuska3107 ved ale tym ze ti alchemilka upravi cyklus a precisti maternicu ako pises tak aj to ti uz moze pomoct k otehotneniu,nie?ked to je napriklad ten hlavny problem

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
anuska3107
3. apr 2013

@ennynka mne to nepomaha k otehotneniu ale iba k uprave. a to ho pijem uz vyse pol roka a snazim sa otehotniet skoro 2 roky

ennynka
3. apr 2013

@ajkapajka1 a co si mala jest a pit pocas tej ocistnej kury co ti doporucila?

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
ennynka
3. apr 2013

@ajkapajka1 to ja pijem 2l vody denne.a kolko ta stoji to chodenie ku nej?asi to je dost drahe,ze?

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
nanula25
4. apr 2013

AHOJTE KOČKY 🙂 , dufam, ze naozaj ten alchemilkovy caj moze len pomoct a nemoze uskodit..lebo sa velmi cudujem, ze sa pise na odbornych strankach o bylinkach, ze alchemilka pomaha pri tehotenstve a ze sa moze pit pocas celeho tehotenstva a zevraj aj pomaha mliecnym zlazam a zase na druhych strankach bolo pisane, ze sa nesmie pit hlavne na zaciatku tehotenstva a ze zastavuje vytvaranie mlieka, tak ze nieje vobec vhodna..tak nechapem, ako to niekde moze byt napisane takto a inde zase uplny opak..nevyjadril sa k tomu niektorej z vas aj gynekolog??? My sa snazime zatial 3 mesiace o babo a 2 mesiace pijem alchemilku, skusam, ci pomoze.

sense
4. apr 2013

@nanula25 alchemilkovy caj mi bol odporuceny porodnou asistentkou teraz na konci tehotenstva, nakolko posilnuje maternicu ...vhodny je pocas menstruacii lebo pomaha cistit maternicu, ale nie je vhodny v 1trimestri lebo nadmerne pitie tohto caju moze dopomoct k vypudeniu plodu....ja som pocas tehu nepila ziaden bylinkovy caj bez toho aby som sa neporadila z lekarom.....

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@nanula25 su 2 druhy alchemilky - zltozelena a obycajna, kazda je na nieco ine, preto tie rozdielne nazory na nu, ...

katusa985
7. apr 2013

ahojte zienky mi sa snazime o druhe babo , ani pri prvom to nebola prechadzka ruzovou zahradou ale po dvoch potratoch sa to nakoniec podarilo do kopy nam to trvalo cca tri roky .. no a teraz sme sa rozhodli ze by bol cas na druhe kedze synator ma uz 2.5 roka skoro takze chceme k nemu surodenca.. snazime sa cca tak od noveho roka tomto alchimelkovom caji som sa docitala len tu kupila som si ho minuly tyzden v stredu a posledne dva dni ma nejak moc pobolieva spodok bruska mam pocit niekedy akokeby mi to tam malo vsetko vypadnut a mam dost aj nafuknute brusko som teraz v 14 DC moze to bit sposobene tym cajom?

gizel
9. apr 2013

my sme sa tiez rozhodli pre babo, skusim pit alchemilku, podla mna je to bylina a ta nemoze uskodit. mala som problemy s cyklom, mam vysoku hladinu testosteronu - brala som HA 1 rok, cyklus sa upravil skusime pit cajik a uvidime ci to vyjde..... 😎

miselka007
10. apr 2013

Ahojte baby,my sa snazime od januar a zatial nic.kupila som si cajik tak uvidime.Pijem ho zatial iba druhy den a tak tiez mam aj kyselinu listovu,tak uvidime.Drzim nam palce 🙂

ennynka
10. apr 2013

@miselka007 od januara?to je este nic(myslim velmi kratko) 🙂

miselka007
10. apr 2013

@ennynka no ja viem ze to je este nic ale myslela som ze to v mojom veku pojde rychlejsie 🙂

dzanet
12. apr 2013

mne pomohol pila som ho 2 tyzdne ale len do ovulky a jedla som acidofolan hned ten mesiac sa zadarilo, snazili sme sa 10 mesiacov.

alchemilkazltozelena
12. apr 2013

@dzanet co je ten acidofolan?

dzanet
12. apr 2013

vitaminy v tabletkach je tam kyselina listova, zelezo a vitamin B12