Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?
Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...
ja som pila alchemilku dva krat za den, rano a vecer velku salku + tie vitaminy, no a mozno dopomohlo aj to ze manzel prestal v ten mesiac fajcit.
Tak drzim palce nech sa zadari co najskor 🙂
Aj ten môj by mohol prestat fajčiť 🙂
@evulka3 a kolko mesiacov?
@alchemilkazltozelena len dva mesiace a podarilo sa 🙂
@evulka3 a okrem toho si este nieco brala? vitaminy, a pod., a muzik bral nieco? 😅
@alchemilkazltozelena este som brala 3 mesiace vkuse pred alchemilkou femigard a femibion..inac nic ani manzel.. 🙂
@evulka3 ja beriem femigard uz mesiac lyzicku denne ale neviem ci som mala, lebo cyklus som vzdy mala pekny pravidelny 28 dni, ovu hlien na 14 den a odekdy beriem femigard, hlien som nemala :( neviem ci mi neuskodil :(
@alchemilkazltozelena tak snad nie,ja som to mala prave naopak,nevedela som kedy mam ovulku,az po femigarde som mala zretelny hlien..drzim palce nech to coskoro klapne 😉
@martinkatinka ahoj ja by som sa chcela opytat, ze pre zenu je tento alch.caj a co je dobre pre chlapa?
ahojte mna by zas zaujimalo ci ste niektora pri piti alchemilky pocitovali aj pozitivne ucinky na zmiernenie pms, lebo ja po porode mam cyklus rozhadzany,co som predtym mala uplne ako hodinky, chodi mi to ako kedy na 32,35 den a hrozne stavy mam predtym,nervy na muza, na maleho, bolesti krizov, hlavy ,unavu, zravost,vsetko naraz,do toho si myslim ze som tehu ked mi nepridu ako pred tehu,a ja nechcem dalsie dieta takze stres z toho,tak by ma zaujimalo ci to zmiernuje aj tieto prejavy alebo nie
ahojte baby chcem sa spytat tu alchemilku musim pit vzdy od 1DC?alebo mozem zacat pist aj neskour?lebo uz mam po menzese..Dakujem za info 🙂
ahojte, ja som skusala tento cyklus ten alchemilkovy cajik ale len do ovulky akoze, a aj valovicove kvapky femi, lenze dnes na 22.den mam uz spinenie a taku mensiu bolest v podbrusku! Je mozne, aby mi mrska prisla takto skoro???
Vseobecne cyklus mam okolo 28-31dni, tak neviem veru ci mi to len zbytocne nenarusilo dlzku cyklu ..... 😒
Stalo sa Vam to uz tiez?
Snazime sa uz 7 rokov, a s kratkym cyklom tazko veru dufat dake to meskanie mrsky a tehotenstvo! 😠
@dzanet ahoj, a ake vitaminy si brala? okrem cajiku?
ahojte, no tak hlasim, ze ano je to mrska! Prisla na 23.den, dost skoro u mna! a to sa nestava veru.
Brala som tie Femi kvapky a vsetko sa mi to takto pobabralo asi. Dokonca aj krce v brusku mam dost neprijemne, moze to suvisiet s tym?
Mate niektora podobne skusenosti s tymito kvapklami prosim? diky...
mne pravdepodobne áno pri prvom synovi ....
@lucinka1104 ako to myslis, ze ano pri prvom synovi? nerozumiem velmi co chces povedat. 😉
@mimika1973 asi to nebolo adresovane tebe.ale odpoveda na otazku fora ci vam pomohol k otehotneniu alchemilkovy caj(aspon ja som to tak pochopila) 🙂
mam brat clostilbegit a chcela by som skusit poprinom aj alchemilkovy čaj čo na to poviete?
Ja mám pocit, že mne alchemilka veľmi pomohla, pila som ho do vkladu a vyšlo hneď prvé IVF.
ahojte, a aky to presne pijete ten alchemilkovy caj? kde ste ho kupili? Lebo ja som ho videla aj v lekarni ci v hypermarkete (ale nie cisto alchemilkovy, su tam zlozene aj ine bylinky), no a neviem aky presne a kde si mam kupit, hlavne taky ktory aj zaucinkuje! 😉 Mam si kupit len cisto alchemilkovy bez ostatnych byliniek ci je to jedno? Diky.
@mimika1973 ja mam cisto alchemilkovy caj z lekarne,minule som mala sackovy a teraz som si kupila sypany
@mimika1973 len tu kyselinu listovu som brala..
Ahojte baby,tak znova neuspesny mesiac ☹ alchemilkovy cajik pijem uz druhy mesiac a beriem aj kys. listovu a zatial nic.Na odporucanie kamosky si idem kupit este vitamin E a caj z hluchavky bielej.Tak uvidime ako dopadnem.
pila som alchimilku prveho polroka skusania a NIC!! Potom som druheho polroka nerobila nic, ani kyselinu som uz nebrala a buuuum, zadarilo sa! zasluzene, po vyse roku skusania! 😉
@pragmaticka asi to je naozaj tak ze ked mame mat babätko tak jednoducho bude a ak nie tak sa mozme aj na hlavu postavit a jednoducho nebude.A blahozelam 🙂

@alchemilkazltozelena asi skratka pre kyselinu listovu..