Poradňa pre neplodné páry

ivonka14
29. dec 2015

Ahojte dievčatá po prípade aj chlapi 😝 po novom roku mňa a MM čaká návšteva v poradni pre neplodne páry a ideme riešiť v čom po prípade v kom je problém ak nieje možne otehotnieť prirodzene čaká nás resp. mňa umele oplodnenie ... ale aby som nepredbiehala dopredu chcem sa poradiť informovať dozvedieť čo najviac nevieme čo nás čaká :( mate s tým niektorá z vás skúsenosti ???? ďakujem za každú odpoveď 🙂

bonaqa2013
29. dec 2015

daj sa do skupiny snažíme sa o dieťa.... tam je zopár mamičiek čo si navzájom radia..... Isto pomôžu. Tukni na MODRý Koník a tam sa ti ukážu skupiny. A vyhľadaj čo potrebuješ.

zuzkavladko
30. dec 2015

Ja som si tym presla a mam prave tesne pred porodom 🙂 Budu sa vas pytat na rodinnu anamnezu, zdravotne problemy, teba na cyklus. Urobia vam obom kopec vysetreni, aby sa zistilo kde je kamen urazu. Partner pojde urcite na spermiogram, tebe pozru vajecniky, maternicu, budu zistovat vajecnikovu rezervu, urobia hormonalny profil, testy na protilatky proti spermiam. Zrejme ti odporucia aj vysetrenie priechodnosti vajcovodov...je toho strasne vela co vas caka, a nebudu to prijemne vysetrenia. Ak bude mat partner zly spermiogram, odporucia ho na urologicke vysetrenie, ale rozhodne to vsetko stalo za ten maly zazrak, co ma prave kopka v brusku a coskoro pride medzi nas. Skor ako snazilkovsku skupinu ti odporucam tuto skupinu https://www.modrykonik.sk/group/2220/ Je tam velmi vela kociek, ktore aktualne riesia IUI alebo IVF a rady ti poradia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre