Posilňovňa a snažilkovanie
Ahojte babule, mám otázočku, s kamoškou chodíme do fitneska, len na tie stroje na behanie, v našom prípade prechádzanie 🙂 cca 2x do týždňa 70min. a zároveň s manželom by sme chceli druhé bábo, nikde som sa nedočítala, či sa to odporúča, alebo je to skôr komplikácia. Do činiek a iných "zákerných" strojov sa zatiaľ nehrnieme, ale neviem či tým viacej pomáham alebo skôr naopak tehotenstvu. Zatiaľ som v tom nevidela nijaký problém, ale názory mojich známych sa značne rozchádzajú. Máte s tým skúsenosť? Cvičili ste v tehu? Prípadne vám to možno aj pomohlo k tehu? dakujem pekne za odpovede. Viera
jéj, dík, tiež som to tak poňala, že keď nebudem tehu, tak aspoň budem "krásna do plaviek", a keď sa zadarí určite prestanem, lebo budem k.o. teda aspoň pri malej som len spala a spala.Takže v tehu asi né 🙂 ale dakujem za radu, a dúfam, že sa zadarí, aj keď tie cysty.....

ahoj,
no neviem ci cvicenie pomoze k otehu .....urcite sa ale budes citit lepsie a prides na ine myslienky 😅
ja som sa snazila vyse roka a ked sa nezadarilo, povedala som si, ze tak teda zacnem cvicit, nech do leta do plaviek pekne schudnem, ked uz nepriberam ( tehotenstvom 😀 ) .....no a ako som sa zazrala do cvicenia, o chvilku som bola tehu 😎
neber to vsak prosim na 100%, ze zacnes chodit do fitka a hned po 1.navsteve najdes na teste kolajnicky 😀
co sa tyka cvicenia v tehu, to by som sa radsej spytala trenerov, urcite Ti poradia 🙂