icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

misiatkooo
19. sep 2016

@lucik284 maju mu o mesiac brat este krv tak uvidime ale som smutna...mala som take tusenie ze nieco neni v poriadku

lucik284
20. sep 2016

@misiatkooo tak drzim palce aby to bola len nejaka hlupost, co rychlo vyliecia...

lucik284
21. sep 2016

tak baby mame to dnes za sebou. dr. mi pri sone objavila dozrievajuce vajicko, takze nam na dnes, piatok a nedelu naordinovala snazenie 🙂 od pondelku zacinam brat duphaston 10 dni, na spustenie ms, potom HP a od 3DC clostyl na 5 dni a potom kontrola. obrali nas dnes o kopec krvi a mne sa ta moja este aj zastavila tak som cela dopychana... :( SPG ma partner az 4.10.

crazy_girl1
21. sep 2016

Dievčatá, nemám nič závažné na srdiečku, iba prianie, aby sme boli všetky zdravé ako rybičky, a naše budúce bábence tiež. Veľa úsmevov, pozitívneho myslenia, pravidelného sexu a čoskoro TO, na čo všetky tak túžobne čakáme, s istotou príde. 😀
Dnes mám veselý deň, tak trošku dobrej energie vám všetkým posielam. Paaaa 😉

janulienkaaaaa
22. sep 2016

@crazy_girl1 dakujeme za povzbudenie a prilev pozitivnej energie.......🙂

ejuska2586
22. sep 2016

@crazy_girl1 Dakujeme 😘

crazy_girl1
22. sep 2016

Kočky, poraďte. Máte niektorá skúsenosť s oneskorenou ovuláciou? Je reálne, aby sa oplodnené vajíčko stihlo uchytiť, ak napríklad ovu je až 18-19 DC a bežný cyklus je 28-dňový? Ďakujem za radu. 🙂

lal
22. sep 2016

@crazy_girl1 oneskorena ovulacia je uplne v pohode, ale adekvatne k tomu sa ti musi predlzit cely cyklus. Lutealna faza by mala byt minimalne 12 dni, takze ak mas ovu na 19 DC, tak by si mala mat 31 dnovy cyklus aspon. Ak mas lutealnu fazu menej ako 12 dni, moze to byt problem.

lucik284
22. sep 2016

@lal takze ked mi objavila dr dozrievajce vajicko teraz v 31dc, tak pri predpoklade min 12 dni mozem menzes cakat niekedy okolo 43dc?? no super, to je skoro moj priemer za poslednych asi 6 cyklov...

lal
22. sep 2016

@lucik284 ano, presne tak. V principe je uplne jedno kedy je ovulacia, dolezita je dostatocna dlzka lutealnej fazy.
Castokrat zeny pisu ze im meska ms uz tyzden a testy su biele, no v skutocnosti mohlo dojst len k posunutie ovulaie a teda sa o ziadne meskanie nejedna.

lucik284
22. sep 2016

@lal cize v pripade, ze by MS dosla skor, tak by to mohlo sposobit, ze sme sa pocas ovu snazili zbytocne? priznam sa moc sa vvtychto fazach nevyznam, somlen cerstva snazilka a este som vela veci neriesila, kedze sme ovu ai neocakavali a prrkvapila nie len mna ale aj dr.

lal
22. sep 2016

@lucik284 asi nerozumiem tvojej otazke teraz - co znamena ze ste sa snazili zbytocne? Ak zistis ze lutealnu fazu mas kratsiu ako 12 dni, tak to urcite ries s lekarom, moze to byt problem ze sa nedari. Vacsinou je to problem s nedostatkom progesteronu.

janka2463
22. sep 2016

Ahojte baby stalo sa vám už že ste robili testy vyšli všetky pozitívne boli ste u doktorky a tá vám to potvrdila ale že ešte nič nevidí a za tyzden od návštevy lekára som si robila test a iba slabulinka ciarka ,môže to byť tým že dom ho robila podvecer ?ďakujem

lucik284
22. sep 2016

@lal ide o to, ze vacsina mojich cyklov je anovulacna, teraz nahodne sme pri sonr zistili, ze mam dozrievajuce vajicko a mame prikaz snazenia, takze ma teoreticky napadla otazka, ze ak povedzme dnes doslo k ovulacii a v nedelu pride menzes, ci je nejaka sanca, ze sa nam pripadne oplodnene vajicko uchyti...alebo to po menzese nemusim uz ani kontrolovat, nakolko vacsinou je u mna dost slaby, skor iba ako spinenie...

lucik284
22. sep 2016

@janka2463 ahoj, sice sa mi to este nestalo, kedze babo nemam ale hladina hcg je najvyssia hned rano v prvom moci, takze pokial si v skorom stadiu, kde ani dr este nic nevidi je mozne ze je to tym "zriedenym" hcg v moci. vyskusaj znovu rano a uvidis

janka2463
22. sep 2016

@lucik284 aha ďakujem ,no ja tiež ešte nemam bábo snažíme sa ,preto sa bojim ze sa to zase nepodarilo

lucik284
22. sep 2016

@janka2463 pokial Ti to lekarka potvrdila a neobjavili sa ziadne komplikacie ako bolest ci krvacanie, myslim, ze sa nemas coho obavat...

lal
22. sep 2016

@lucik284 ak dnes doslo k ovulacii a v nedelu dostanes ms, tak to by bolo ze cele zle. Proste od dnes si treba priratat aspon tych 12 dni.
A hormony mas ok? Ako dr riesi anovulacne cykly? Predpokladam, ze mas hormony rozhadzane.

janka2463
22. sep 2016

@lucik284 len ešte tam nič nevidela ale že keď som tie testy mala že dom určite tehotná

lucik284
22. sep 2016

@lal no ja som rozhadzana cela, ztaial mi dr dala duphaston na 10 dni od pondelka a ked dojde ms tak novy HP a potom clostyl na 5 dni a kontrola... bolo to len prve vysetrenie u nej takze len zistuje co a ako u mna funguje, lebo ta sprava od mojej gynekologicky vela informacii neobsahovala... takze teraz v podstate len vyuzivame nahodne objavene vajicko a cakame na vsetky vysledky a MS a potom sa dohodneme co dalej ale teda sama hned povedala, ze v prvom rade ovulacia a pravidelna MS musia byt
@janka2463 a to Ti nebrala krv na potvrdenie? V krvi je hcg viac a skor ako v moci

janka2463
22. sep 2016

@lucik284 nie nezobrala mi praveze ☹že prvý októbrový týždeň mi vezme

lucik284
22. sep 2016

@janka2463 tak tomu nerizumiem, ja som bola ored 3rokmi u dr. s duchom na teste a okamzite brala krv a ze podla vysledku dohodneme sono to bol v piatok v sobotu dorazila brutalana MS a v pondelok ked mi volala sestricka mi ani nemusela hovorit ze negativne uz mi to bolo jasne... a to mi MS meskala len 4 dni vtedy ale brala som antiku tak som hned testovala keby nahodou aby som vedela ze mam vysadit.

janka2463
22. sep 2016

@lucik284 no mne robila sono ale krv nebrala ale vraví že určite som len este nemôže vylúčiť mimomaternicové

lucik284
22. sep 2016

@janka2463 pokial ale mala istotu ze si, tak tam nievo vidiet musela uz ci na sliznici alebo nejaky vacok... hlavne sa nestresuj, pokial chces mat istotu urob si znovu test z prveho ranneho mocu, ale ako som uz pisala vyssie ak si nemala problem ziadny, nie je dovod zbytocne stresovat. uzivaj si tehu a my ti budme tisko zavidiet 🙂

janka2463
22. sep 2016

@lucik284 ďakujem si zlatá možno ešte nebudem napisem tu prvý októbrový týždeň či sa to potvrdilo ☹dúfam že áno držte palce a ešte raz ďakujem za radu 😉

lucik284
22. sep 2016

@janka2463 neboj, hlavne mysli pozitivne a potom daj vediet. silno silne budem drzat palceky.

crazy_girl1
26. sep 2016

@lal vďaka za vysvetlenie 🙂 Presne to tak aj bolo, ovulacia bola 18 DC a menzes som dostala až na 31 DC. Sedí to... ale stalo sa mi to po prvýkrát, vždy mávam cyklus 28-dňový. Tento mesiac by ovu mala byť skôr. Dnes som bola u dr. a meral mi folikul, vyzerá to nádejne už čoskoro, len uvidíme, či trafíme... 😉

lucik284
6. okt 2016

ahojte baby, tak ako sa dari? Ja som vcera dobrala duphaston a cakam na mrchu, normalne by som aj dufala ze nedojde ale zial som skoncila na urologii s antibiotikami 😞
@janka2463 bola si uz na tej gynekologii? ako to dopadlo?

janka2463
6. okt 2016

@lucik284 ahoj áno bola som ,bolo to biochemické tehotenstvo ☹teraz ležím druhý deň so silnou mrchou,

ejuska2586
6. okt 2016

Ahojte. Ja som dostala vo stvrtok a v piatok spinenie, v sobotu nic a od nedele do utorka silna mrcha - ale fakt ze silna. Vcera minimalne spinenie. Takze teraz uz popijam grepovy dzus a tesim sa na dalsi cyklus. Snad konecne vytazny. 😉