Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
Pripájam sa a veľa úsmevov, pozitívnej energie do týchto sychravých jesenných dní 🙂 Možno naše bábence vytúžené budú letné usmiate slniečka budúci rok. Tak šup pod perinu sa túliť... 😝 😀
@lucik284 Ďakujeme.
Joj ženy, normálne sa teším na dlhé jesenné/zimné večery pod perinkou... 😉
Ahojte Babule :D Tak nám to zaťial tiež ešte nevyšlo..Ale nový domov nový začiatok všetkeho a davame tomu ešte stale čas :D ..Ale poviem vam tak..Zložila ma definitivne sprava ze je tehotna Sestra mojho manzela :( PLakala som až do záchvatu..Naštastie mam skveleho manžela ktori pri mne stoji a pomohol mi to prekusnut, vraj nas chce za krstnych..Povedala som si ze ak to bude chciet aj o 99 mesiacov to prijmem a budem sa tesit spolu s nou na to male ... Ono ona je divna ta baba a vyhodila nas s rodicovskeho domu kde zije so svvokrovcami... preto mam na nu tazke srdce..a ona este pride ze nas chce za krstnych..Myslim ze koli peniazom, lebo vie ze ja a manzel si vieme odvrknut a setrime stale :D naco druhy mm brat vsetko prefajci a prepije.. :D NO ale ok. uzu som na tom dobre povedala som si ze kaslem na to co urobila a nato aka je a budem sa jej snazit zo vsetkym pomoct.... Ono zrovna v ten den ked mm prisiel s tym ze je v tom tak ja som dod 10 minut dostala mrchu, tak si to viete predstavyt.... Ale tak mojpa mrcha je tento mesiac velmi divna..ina ako zvycajne...Ale tak uvidime...Hadam do noveho roka stihame aj my chrusta vyrobit :D Uzite si den Žienky :D
Pridavam sa ku vam prvosnazilkam, aj ked u mna ide este aj o prvy cyklus znazenia ;). Pozitivme myslim radsej hned od zaciatku ;)
Inak ako tu sme v pozitivne naladenom fore... vsimla som si, ze vela zien tu nazyva menstruaciu mrchou a dost ma to zarazilo. Evokuje to vo mne odmietanie prirodzeneho cyklu zeny. Ved ona sa stara o ocistenie nasho tela. Ja osobne ju vitam, nech urobi svoju pracu ked treba ;)
@tinacks no nakoniec mi sestricka povedala, ze sice mam v moci krv na antibiotika to nie je...
mrcha je u mna mrcha nie preto, ze by som ju odmietala ale preto ze na nu nie je spolah a chodi si kedy sa jej zachce... napr. dnes som 50DC a zaroven 19DPO test negativny a ona nikde... a to ju teraz surne potrebujem koli novemu HP. takze u mna mrcha preto lebo je ako zakerna zenska, ktora musi stale robit problemy 😀
@simona_letova_b dakujem krasne, taktiez silno drzim palceky 😋
@lucik284 no este ze to neni na atb. A krv ti zobrala, ci nahodou nie si tehu?
Ja si davam pozor na slova, preto to riesim. Ak niecomu nehovorim pekne, pytam sa sama seba co v tom odmietam. Ak sa mi to podari rozlusknut, vascsinou odide potreba hanobnych slov a prichadza prijatie, porozumenie a krajsie slova ;)
@tinacks ja som isla k urologovi od obvodnej koli teplotam a zlemu vysledku v moci, krv mi nebrali, ani vobec neriesili ci mozem byt tehu... no a uz asi ani nemusia sa mi prihlasila mrska hodinkou, tak mozem kludne doliecovat zapal a od 3dna nastupujem na clostyl, tak uvidime ci pomoze
@tinacks Verim, ze si pozitivna. Ale ked ti "mrcha" pride aj po dlsom snazeni, napriek tomu, ze si mala tehu priznaky, uz ju asi krajsie nenazves. Hej, robi dobre, ze nas precisti, ale sposobuje aj velke sklamanie, ked ju necakas a ona predsa pride. U mna je zauzivany skvor nazov "teta z Ameriky", skratene vacsinou len "teta".
Mne sa podarilo odputat sa od lipnutia na vysledku. Rano som sa zobudila a pocitom ze nie som tehu a ze vsetko je ok tak, ako to je. Ak by som bola, tiez je to ok. 🙂
Inak baby, ja tomu hovorím mrcha stáale už od začiatku ako došla prvý krát naa návštevu..Ved tá bolesť!!! vrrr.... Ešte aby som tomu pekne hovorila 🙂 🙂 A moja segra? Má Jahodky :D :D :D Ale tej to chuda prišlo už v 5 ročniku :( .. hmmm :(
Juj, už mam tri dni po nej tak mi je hej 🙂
@simona_letova_b tak to zavidim ja som teraz druhy den, uz davno nebola tak bolestiva... a este k tomu som si dnes sorry za nechutny vyraz vsimla, ze ked som vyberala tampon zo spodu sa mi za nim tahalo.nieco ako krvavy sopel... to sa mi este nestalo...
@lucik284 Take " sople" sli aj zomna ked som sa po veceroch umyvala :( neviem co to mohlo byt :( ..... hadam nič strasne..a tampony uz asi aj prestanem pouzivat...NAposledy ked som ho vytahovala, ako keby som si kusok niecoho z vnutra utrhla, bolelo ma to este dost dlho :( mozno som si tam aj cosi pošpatila :( uff...No tak nech už máš po nej :( .... Veru, odkedy sa mi snažime tak mrcha mi dava zabrat.. 5 dni ukrutnej bolesti a hlavne tečiem tečiem ako kóooň :( Och...Tešim sa na to obdobie ked mi bude len zle a háddam " take mrchove bolesti pri tehu nebudu :( 🙂
Ja pouzivam menstruacny kalisok, je to parada. Tie sople su kusky maternicovej vystelky, ktora zostala "nepouzita" a teraz vychadza von.
Ahojte prvosnažilky🙂 pridávam sa k vám
@simona_letova_b no dufam aj ja, ze potom to bude bez tych mrcha bolesti, ja zase nejako moc teraz neteciem ale uvidime treti den u mna byva najhorsi
@tinacks zrejme som si to nikdy nevsimla, kedze vacsina mojich cyklov je anovulacna a vtedy sa ani telo neprecisti tak ako ma..
@matik7 ahoj vitaj medzi nami
inak baby akurat ideme na SG tak drzte palceky nech su plavci OK 😀😀
@tinacks Ďakujem za vysvetlenie... 🙂
Ahojte prvosnazilky, pridavam sa aj ja. My sa snazime uz 19 mesiacov a nic :(
Ahojte dievcata...my sme sa snazili viac ako rok a neslo to. Pred mesiacom nam zistili zly spermiogram a tak sme skoncili v centre asistovanej reprodukcie. V novembri mame mat este jeden spermiogram a potom hop sup na ivf 😊 vsetkym vam prajem aby sa vam podarilo prirodzene otehotniet a nemali take patalie ako mame my. Drzim vsetkym palceky 😘
@misiatkooo no my sme nakoniec boli na SG az dnes ale polovicka je trochu nestastny, ze to bolo strasne stresujuce a ze to neslo a ze bolo toho malo a ze sa mu zda, ze to nebolo dobrej kvality 😀teda som nevedela, ze sa v tom vyzna, na vysledkybsme necakali, ze zbytocne tam par hodin sediet ked idem zajtra na HP, tak ich vezmem rano

@janka2463 tak to mi je luto 😞ale tak dalsi mesiac dalsia sanca😋
@ejuska2586
baby hlavne vela vela pozitivneho myslenia a vela vela pozitivnej energie Vam posielam