Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@simona_letova_b my sme v CAR mali ako nový klienti bezplatne ale v cenníku majú 30€ a čo som pozerala tak sa to tak väčšinou pohybuje okolo tých 20€, 30€ ako kde. Je super, že sa máte s kým tešiť aspoň sa tak moc nesústrediš na to a to je len dobre.
@ejuska2586 vyskúšaj a ak budete testovať daj vedieť 😀
@majuska72 tak to chce len čas a hlavne na to nemyslieť. Moja švagriná pred rokmi vyvádzala ako zmyslov zbavená že ju v UK nechcú vyšetriť skôr ako po roku snaženia a keď si povedala, že kašlú teraz na to, tak sa im podarilo. Ona tá psychika robí naozaj veľa.
@misiatkooo no tak my sme občas ako keby každý z nás bol z iného sveta...ale to je asi normálne, dôležité je že nakoniec vždy urobíme kompromis a spravíme čo chcem ja 😀 😀 ale väčšinou si myslí, že to on tak chcel 😀 😀 a neboj to hneď ako sa objaví // tak budem posielať, aspoň tu sa pochválim, keď vo svojom okolí to chcem udržať v tajnosti tak dlho ako to pôjde... hlavne v práci a pred švagrinou 😀 😀
@misiatkooo Dakujem za odpoved ☺
takze dnes folikuly krasnych 20mm len sliznica stale nizka, dostala som este na vecer a na zajtra estrimax na zavedenie hlboko do vnutra a dnes a v sobotu povinne snazilkujeme 😂😂 s upozornenim, ze ked su dve mozu byt dve 😂 a s kontrolou uz dr nerata 😁 ale kedze som sa opytala tak ak by nahodou mrcha prisla tak mam hned prist este cez nu aby mi stihla predpisat clostil na dalsi cyklus a musi ma predtym pozriet este
@lucik284 Takže tento výkend sa vám už može zadariť?
Inak ja som s tochto uplny jeleň, viem čo su to tie folikuly... Ale inak som yp vsetkeho este uplny jelen 🙂 Ale tak buduci mesiac to už čaka aj nás tak uvidíme 🙂
@simona_letova_b no ja sa tiež učím za behu čo je čo 😀 😀 jj malo by sa cez víkend zadariť, tak dúfam, že to výjde.
JOJ 🙂 Držim palčeky 🙂 Tiež by sa zadarilo nám všetkým čim skor 🙂 🙂 Tak si to užite a nech sa to podarí 🙂 Ja idem Mužíčkový navariť obed 🙂
Krásny výkend 🙂
Držím prsty všetkým žienkám, ktoré sa snažia o bábo. Nech sa Vám to raz dva podarí. My sa s manželom zatiaľ o bábo nesnažíme, aj keď ja by som už chcela, len nám bránia isté okolnosti. Takže musíme čakať 😀 Ale rada si tu čítam príspevky a reakcie. 🙂 😀 😎
Bozinku ta hrubka!! viroooooza!!!
@lucik284 ahoj moja no ako sa mas 😊 snazili ste sa poriadne 😊? My mame uz HP moj bol v poriadku aj manzelou tak ja neviem z coho mame ten spermiogram na figu 😑 uz nech je 21 a smer Martin 😊
@misiatkooo ahooj no super, ze hp mate dobry. Kazdy dobry vysledok je krok dopredu. My sme momentalne 7DPO a cakame ci uspesne alebo nie. BT sa mi zatial drzi hore bez pohybu na jednej teplote tak uvidime.
@lucik284 drzim moc moc palceky potom hned daj vediet ☺ testy mas pokupene 😂?
@misiatkooo jj mam kupene 😂 uz len cakam na spravny cas
Dievcata, mate skusenost s ovulacnym krvacanim? Otehotneli ste niektora, aj ked ste mali po ovu vytok? Vdaka za rady 🙏🙏🙏
@crazy_girl1 ahoj skusenosti zial nemam, ale drobne spinenie pri uhniezdovani je normalne
Ahojte dievčatá, dovoľte aj mne sa pridať do skupinky pozitívne zmýšľajúcich budúcich (raz) mamičiek... S priateľom sme spolu deviaty rok, o bábätko sa pokúšame presne rok - zatiaľ neúspešne...ja som už odborník na predtehotenské vitamínové čaje, preparáty a všetko 🙂 momentálne neužívam nič...Ani si nemyslím že ma často premáha zlá nálada a depresie, ale obávam sa, že čoskoro to doľahne aj na mňa...veľmi po bábätku túžime, ja už mám presne vyhliadnutú takmer komplet výbavičku (som asi chorá už) 🙂)) ...a v mojom okolí je teraz toooľko tehotných žien alebo malých bábätiek...v práci tiež zažívame babyboom, šéfova má už hlavu v smútku...proste všetci okolo, len my stále nič...
@mishamisura urcite sa to coskoro podari... treba verit a pride to. Skusala si uz Inofolic? Pripadne ako je na tom drahy? Spermiogram uz bol? 😊 Drzim päste, aby sa to do konca roka podarilo.
@simona_letova_b ja tam nič nevidím, ale to môže byť aj blbou fotkou, koľký si deň?
@mishamisura ahoj, hlavne na to nemyslieť, a príde to samé. Neboj, ja myslím, že táto pozitívna skupina z nás spraví mamičky rýchlosťou blesku 😀 😀
@simona_letova_b drzim palce nech je na dalsom teste druha ciarka silnejsia!
Ja som bola vcera v 14 DC a ovu test bol negativny, aj tak sme sa do toho pustili. zajtra opät.

Kolko sa plati ak mozem vediet,,A neviem, my sme s Cadce..Nwviete kde cca by sme s muzom za tou skumavkou behali? ☹ Rozmyslam ze sa este na to ozaj vykasleme a pockame este aspon 2-3 mesiace a mozno sa ujme, tych "par dni"ma už nezabije, ked uz sme to tolko vydržali
A mam tehotnu svagrinu, pojdeme asi za krstných tk sa tešim strašne s nou že zabudam na to že my ešte nič 🙂