Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@simona_letova_b stále nič nevidím, ale mňa ber s rezervou, zabudla som si dnes okuliare doma na nočnom stolíku. Pokiaľ tam je a ty ju vidíš, tak tam je. Počkaj dva tri dni a skús znovu. 10dní po možnom oplodnení je ešte skoro a HCG nemusí byť dostatočné.
Držím palčeky aby ďalší už bol poriadne silný aj pre nás slepcov 😀 😀
@lucik284 🙂 🙂 🙂 V pohode,poslala som to tete a ta to tam vidi somnou 🙂 V stredu ja letim za Dr. az mi vezme krv 🙂 a do vykendu zistime ako a čo 🙂 Zatial sa tu majte krasne, držim všetkym stale paľušky, krásnx zvyšok dna.. Ja utekam variť 🙂
@simona_letova_b
@ejuska2586
super baby gratulujem teda a držím palčeky, nech všetko prebehne v poriadku až do úspešného konca.
@lucik284 Ďakujem
@lucik284 Uvidím či dobre vidím/e
Ďakujem pekne zaťial 😀
@lucik284 ja v to pevne verím...povedali sme si že ešte do decembra počkáme a keď nič nastúpime na ten "doktorský kolotoč" ..tak dúfam že sa moje vajka zlakli a začnú dozrievať ako divé :D
Babuľky, ja už vás pomaly ale isto opúšťam, želam vám aby ste to všetky dokázali a mohli plakať šťastím ako ja,pevne verím že to bude čoskoro...Spomínam si ako som bola v neustalych nervoch a v strese zo vsetkeho, no potom sme sa prestahovali do vlastbeho, ten pokoj a klud co tu mame je užasny, to že som odpustila mnohym ludom zlo ktore mi narobili mi tiež sposobilo obrovsky pokoj na duši, a teraz nielen že sa možem tešiť na krsniatko,môžem sa tešiť aj na vlastné, náš sen sa stava skutočnosťou, verím v šťastný koniec...
Nech sa vam teda pošťasti Žienky, a nezabudnite na pozitivnu naladu, mne to pomohlo sa netrapit nad niekym a niecim co sa to nestoji. Ďakujem vám za milé slová a za pomoc. Majte sa krásne,uživajte si, ľúbte sa a pekný sviatočný deň prajem :-* :-* :-*
@simona_letova_b drzim palceky a gratulujem 😉✊🏼
@sm23 Ďakujem krásne :-* 😀
@simona_letova_b gratulujem, teraz uz ju vidim aj ja a nepotrebujem ani okuliare 🙂
orajem Ti krasne tehulkovanie
@lucik284 Ďakujem pekne 😀
Ahojte.pridavam sa k tejto skupine,pretoze po roku uz chcem mysliet pozitivne😉 aj ked cely mesiac som vzdy vpohode a potom pride den d,alebo skor den mrsky a znova som nestastna... ale ked citam.vase prispevky,vzdy mi je lepsie.hlavne ked citam ze uz niektore opustaju skupinu kvoli // 😉
@smejko18 Hlavu hore 🙂 Aj vám sa to podarí 🙂 Neboj :-*
@simona_letova_b dakujem 😉 si zlata.a ak sa mozem opytat( urcete to je vpredoslych prispevkoch cely priebeh)nechali ste to na nahodu,ci si to aj nejak riesila ?;)
@smejko18 Namsa nedarilo pol roka, no uvolnila som sa od temy dieta, nastupila som do prace, idpustila som mnohym ludom az nedusim vsebe zlo,prestahovali sme sa a zrazu ani neviem kedy to stihlo výjsť... Tri týždne pred tym ako som na teste našla ducha som bola u gynekologa s tym ze sa nedari a tento mesiac sato malo riešiť,nona naše šťastie nemusime..Ale vravel mi že by sme merali folikuly a zistili ci mam vobec ovulaciu a podobne..Takže takto to bolo aje unas...
Držim silno palceeee 🙂 A už sa netrap,chod si lahnut a vyspi sa do ružova 🙂 Pekne sničky prajem 🙂
Ty by si uz tiez mala spat,pretoze ked uz to malinke zacne rast,tak vyspat sa di ruzova budes brat ako vtip 😉 tak dufam ze nam sa podari a vy budete pekne rast 😉
@smejko18 No ved muffiny pre buducu babku a prababku napecene tak uz veru idem aj ja 🙂 🙂 Dobrú :-*
@smejko18 ahoj ja som natom tak isto zajtra mam dostat mrchu tak dufam ze nepride ...3 dni ma boli cely clovek krize brucho ale aj tak dufam ze nepride.
Ahojte baby tak aj ja sa pridávam do klubu, snažíme sa prvý mesiac, dúfam že sa nám čoskoro zadarí, mohlo by aj hneď, nenahnevala by som sa 😉 Držím nám všetkým palčeky, dobruuuu
@simona_letova_b teeeeda, krasny dusik. Uz nech silnie... 🙏🙏🙏 Ktory dpo si testovala??
@milos32nika21 dufam ze ano 😉 u teba je to viac pravdepodobne kedze uz jednu princeznu mas 😉 ja kazdy mesiac nieco skusam MK,atd a tak si mozno namyslam ze to zabralo.ale to som ja 😉 goci musim povedat ako sa zdravsie stravujem tak aj tie priznaky pred ms su ine.preto kazdy mesiac rozmyslam ako to poviem manzelovi (kedze si myslim ze som v tom 😉 potom daj vediet spravu ze ms neprisla 😉 pretoze myslime len pozitivne ... 😉 drzim palce
@smejko18 ano prve sa nam podarilo ani nevieme ako myslela som ze nebude problem ani pri druhom a presne tiez som sa teraz tesila a robila plane ako to poviem malej a manzelovi ale to ze ma boleli krize a nebolo mo dobre bolo tym ze dnes rano som sa zobudila z horuckou krize ma bolia hlava takze asi chripka spravila som si rano aj test a nic dnes mi ma prist ms ale asi mi bude meskat kedze som chora.....ja som tiex asi pred pol rokom zmenila stravu a zacala cvicit a odvtedy mi chodi ms ako sa jej chce....kolko sa uz snazite a babo?
@simona_letova_b jejjj ja som si dnes robila test a presn3 nic ako u teba 31.10. A potom pridem sem a kukam na tvoje testy ze na druhy den ciarka takze mam este nadej
@milos32_nika21 ale tak na test este nemusi nic ukazovat kedze je skoro.a niektore fora boli aj o tom ze pred babom moze zena aj ochoriet,takze stale je nadej 😉 ale radsej sa netesit a o to bude vacsie prekvapko.😉 my sa snazime od januara.skusala som aj femibion ale ten mi nerobil dobre.tak som skusila VMK a aj ked som neotehotnela,ms uz nieje taka bolestiva.po kys.list. som priberala (mojou vinou kedze to podporuje chut do jedla a ja som neodolala 😉
@smejko18 ved ja este stale dufam ach bodaj by to bola pravda dcera mi ide na buduci rok do skoly tak by som strasne chcela byt uz na materskej aby som mala aj na nu viac casu....vazne si priberala s toho ja som si ju tiez chcela nasadit a presne tohto sa bojim...od januara dost dlha doba to uz je na nervi ti verim my sa snazime asi pol roka a mam pocit ze cim to viac chcem tym to je horsie...jajj no dnes mi mala prist ms stale nic tak som zvedava...ty si teraz ako natom? Mas ovulku ci si pred ms?

Ahojte, tak sa pridavam aj ja 😊 snazime sa druhy mesiac, pred troma mesiacmi som vysadila HAK. Dufame ze sa nam to podari co najskor. 👶🏼👧🏼