Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@milos32nika21pozitívne naladené prvosnažilky
Ulož diskusiu • 6. novembra 2016
Fórum > Ideme na to
•
Upozornenia
Zobraz úvodný príspevok, ktorý začal túto diskusiu »
Pridaj príspevok
smejko18 Ja mam ten isty pocit cim viac chcem,tak tym viac pocujem ako vsetci cakaju a my nic.uz som ai dala urobit na hematologii test na krv.ci nahodou nieje ta,,zla,, poslala ma obvodna,kedze teraz stale je viqc zieb ktore s rym.maju problem.alr vraj je vsetko vporiadku.brala som aj femibion 800 .vsetko obsahuje b12 a ta podporuje chut do jedla.takze preto to pribratie.a mozno aj z tych nervov .vmk mi pomohla zas na plet a aj ovul.hlien je silnejsi.ale ty si kyselinu nasad.dufam ze priberat budes uz teraz ako tehulka ;) ale radsej si davaj aj moznost ze to nemusi byt aby si nebola sklamana ak by nahodou ms prisla.ja som teraz tak bola a ms prisla. Som 4DC .no odomna si priklad neber a tes sa z kazdeho meskajuceho dna dufam ze ms nepride!!! ;) a ty beries nejake vitaminy?
@smejko18 neberiem ziadne vitaminy nic aj som sa pytala doktorky a povedala ze som uplne zdrava ze ked som nebrala ani pri malej ze nemusim ale mozem ak chcem...zatial neberiem nic rozmyslala som nad tou kyselinou tak uvidim. A teraz som zo vsetkeho taka nervozna ze jem vsetko co mi pride pod ruku aj bez kyseliny ☺☺ tak ty uz si dost toho podstupila je vidiet ze babatko strasne chces ja stale chcem ale cakam ze to pride tak samo bez niakych vysetreni a liekov. Dufam ze ms nepride aj ked ma boli tak brucho ako pred ms
@misiatkooo ahoj moja, tak ako sa Vám darí? Čo máte nové? Ja som v sobotu testovala, zatiaľ ale iba /. tá druhá tam chýbala, mrcha stále nikde dnes som 29DC uvidíme kedy dorazí, včera doobeda som mala príznaky ale nič nedošlo. BT sa zatiaľ drží hore, síce včera trochu zakolísala ale stále je hore...
@smejko18 @milos32nika21 @vyhuelka
a vítam nové členky, sa nám tu tá pozitívna energia pekne zbiera, dúfam, že čoskoro budete mať pre nás pozitívne správy o úspechu 😀 😀 každopádne Vám držím palce žienky
@lucik284 ahoj moja 😊 u nas nic nove cakame kedy už konečne pojdeme do Martina ale uz da to blizi za chvilku ilje 21 😊Dufam ze sa vysledky aspon trosku zlepsia a uvidime co povie doktor kedy zacneme so stimulaciou 😊 Este je stale sanca ze sa to podarilo treba byt trpezliva aj ked viem ze je to tazke 😂 mna to tiez pokusalo robit testy a merat teplotu. Daj potom vediet ci sa podarilo 😚
@misiatkooo jasné dám vedieť. Ale keby si sa opýtala mojej mamičky tak tá je napevno rozhodnutá, že som tehotná. Čokoľvek čo mi je je znakom tehotenstva. Píšem jej, že mám kyselinu a nič mi nezaberá, že čo si na to mám dať a ona, že to som mala aj ja pri Tebe bude dievča 😀 😀 😀 . Hovorila som jej v sobotu, že test negatívny, tak skonštatovala, že by som nebola ani prvá ani posledná čo bude mať negatívny test a aj tak je tehotná 😀 😀 😀 no už sa s ňou radšej nebavím o tom, lebo verím, že aj keby náhodou dr. povedala, že to nevyšlo, tak mamina povie, že dr. nie je odborník a mám ísť k inému 😀 😀 😀
Inak držím palce toho 21. daj potom vedieť ako ste dopadli, či nieste náhodou už tehotný 😀
@vyhuelka silno držím teda palčeky aby nedošla. Inak závidím tým, čo vedia kedy už ms mešká a kedy nie, ja pri mojom cykle 28- 65 môžem len hádať 😀 😀 😀
@lucik284 mame je odbornicka 😂 ale je to krasne tiez velmi chce aby ste mali babo. Podpora tiez vela urobi a nakoniec bude mat naozaj pravdu uvidis 😂😂😂. Test ti to aj tak na zaciatku nemusi ukazat takze treba cakat 😊 Ja mam dostat akurat stredu 😂 takze sa ohromne tesim minule som mala neskutocne bolesti tak dufam ze teraz to nebude take hrozne 😣. Urcite dam vediet co nam povedali ja dufam ze vsetko dobre dopadne a postaraju sa o to aby som bola uz na jar tehulka 😊
@milos32nika21 ahoj 😉 ako si dnes natom? Dufam ze meskas a iba sa liecis z chripky 😉
Ahojte zenusky, tak ako ste na tom? Ja vyckavam do vikendu, ci sa mens dostavi, alebo bude prekvapko ;)
Dievčatá, ja som na tento november tak pozitívne naštartovaná a dúfam, že aj efektívne vyzbrojená. 😀
Mrcha končí, zajtra 5DC, prídu mi objednané ovu testy, meriam bazálku, pijem kyselinu listovú, pyridoxin B6 na predĺženie luteálky, varím si alchemilkový čaj, budúci týždeň nasadím grepy a ide sa na to 🙂
Musel by v tom byť čert rohatý, aby to nemalo vyjsť. Veeeeľmi si to prajem, nech všetky pod stromčekom máme samé pozitívne tehu testy. 😉 🙂
@tinacks ja som dnes 19DPO, podla predchadzajuceho cyklu den kedy mala prist mrcha. BT je stale hore a krcok zase dole. A este k tomu si rano vyjdem von a zistujem, ze v BA nam snezi... milujem sneh, je to pre mna znamenie detstva, zeby mi tym niekto alebo nieco davalo znamenie?
Zajtra testujem drzte prsty, na rukach aj na nohach, nech je to tam. A este dnes som 32 DC 32je moje naj cislo je to sucet dna a mesiaca mojho narodenia....asi skusim este dnes testnut.
@crazy_girl1
@tinacks
@misiatkooo
@simona_letova_b
baby je to tam..... foto dodám zajtra lebo od toľkého šťastia mi v práci padol rovno do wc a druhý pri sebe už nemám, nemôžem tomu uveriť.... roky ma strašili lekári, že v mojom prípade to bude dlhá cesta a vyšlo to v podstate na druhý pokus, prvý s podporou vitamínov a liekov.
@lucik284 ahooj dakujem za privitanie ☺☺☺
@smejko18 ahooj moja ....vies ako som natom od nedele mi meska este neprisla vcera som si robila test ale nic zajtra sa chystam k doktorke ak tam nic nebude nech mi da vyvolavacku nech mozem zacat od zaciatku a ty ako?
@lucik284 tak zajtra cakame fotecku verim tomu a dufam ze to tam bude drzim palceky....jejj aj milujem sneh a vianoce na atmoska juj
@lucik284 super moja gratulujem ti ☺ mamina mala naozaj pravdu 😚
@tinacks
@milos32nika21
@misiatkooo
baby ďakujem, ešte sa tomu trošku bojím uveriť, vôbec sme nečakali, že by to išlo tak rýchlo...
@lucik284 Gratulujem 🙂 🙂 Držim palce až všetko dobre dopadne,príjemne tehulkovanie 🙂 Asi sa stretneme v skupinke julovky, možno 🙂 Uži si den 🙂
@lucik284 to je paraaaada! Tesim sa na foto! 😘
@crazy_girl1
@simona_letova_b ďakujem baby, a áno pravdepodobne sa tam stretneme, len to ešte nechcem zakríknuť počkám si na potvrdenie.
@missellis ďakujem v podstate druhý ale prvý s nasadením liekov.
@lucik284 len si uzivaj strasne by som si rada uzivala s tebou ja som zvedava kedy sa to nam podari a bodaj by to bllo tak rychlo....a ako sa citis??
@lucik284 a ake lieky si brala ked sa to tak rychlo podarilo?
@milos32nika21 zatiaľ sa necítim nijako, tak ako včera a predvčerom úplne normálne.
začala som brať inofolic a brala som clostil a potom ešte narýchlo po folikulometrii som tri dni brala estrimax na nízku sliznicu, ale ten neužívala klasicky ale som vkladala do vnútra aby rýchlejšie zabral.
@milos32nika21 Veru,uz tam bolav utorok,v stredu som ketela na tu krv, v stvrtok som uz vedela ba isto,zajtra uz mam kontrolu,verim ze male uz bude aspon vidiet a ze ma nenecha uz viac cakat 🙂 🙂
@simona_letova_b Baby moju mobilu šibe,všetko my tu divne ukazuje a moja odpoved sa už neda ani vynazať,tak sa ospravedlnujem "!! ☹

Ja mam ten isty pocit 😉 cim viac chcem,tak tym viac pocujem ako vsetci cakaju a my nic.uz som ai dala urobit na hematologii test na krv.ci nahodou nieje ta,,zla,, poslala ma obvodna,kedze teraz stale je viqc zieb ktore s rym.maju problem.alr vraj je vsetko vporiadku.brala som aj femibion 800 .vsetko obsahuje b12 a ta podporuje chut do jedla.takze preto to pribratie.a mozno aj z tych nervov .vmk mi pomohla zas na plet a aj ovul.hlien je silnejsi.ale ty si kyselinu nasad.dufam ze priberat budes uz teraz ako tehulka ;) ale radsej si davaj aj moznost ze to nemusi byt aby si nebola sklamana ak by nahodou ms prisla.ja som teraz tak bola a ms prisla. Som 4DC .no odomna si priklad neber a tes sa z kazdeho meskajuceho dna😉 dufam ze ms nepride!!! ;) a ty beries nejake vitaminy alebo nieco ?