icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

milos32nika21
10. nov 2016

@simona_letova_b tak drzim palceky nech sa ukaze ja idem tiez zajtra k doktorke a uz vidim ako mi bude chciet dat antiku na upravu cyklu

lucik284
10. nov 2016

ten moj utopeny po uplnom vysuseni 🙂

crazy_girl1
10. nov 2016

@lucik284 Jednoznačne je to TAM! 😉 Ani kúpanie vo WC mu neublížilo. Úžasné, super, skvelé, veľmi sa teším. 🙂

lucik284
10. nov 2016

@crazy_girl1 ja sa stale bojim tesit, aby som to nezakrikla, ale stale ten test kontrolujem ci tam ta ciarka je. Dufam, ze rano bude poriadne silna.

milos32nika21
10. nov 2016

@lucik284 posli nam rano fotku budem cakat a tesit sa s tebou

crazy_girl1
10. nov 2016

@lucik284 isto bude, neboj.... drzim paste, nech je tehulkovanie 🔝

michaella17
10. nov 2016

Ahojte baby, rada by som sa pripojila do vašej skupiny, moja situácia je taká, že po odporúčaní lekára sme sa rozhodli so snúbencom snažiť o bábätko, možno trochu skôr ako som plánovala ale ak Vám diagnostikujú ľahké PCO človeka to vystraší na toľko že nechce už viacej čakať,lebo čo ak potom nebudeme môcť mať vôbec dieťaťko, a to jediné by som asi neprežila.. Začala som brať inofolic prvý mesiac, a menštruácia má prísť o týždeň, nemyslím však žeby sa nám podarilo otehotnieť nakoľko čo čert nechcel dostala som zápal mechúra užívam antibiotiká a z tych antibiotík som dostala mykózu. Verím však, že nový mesiac už bude možno pozitívnejší však čo by už len mohol byť krajší darček pod stromček ako pozitívny test 🙂

crazy_girl1
10. nov 2016

@michaella17 prve babo bude? Neboj, isto to pride... pozitiv myslenie je zaklad. A vitaj v skupine 😉

michaella17
10. nov 2016

Hej hej prvé 🙂 snažím sa veru pozitívne myslieť a teraz ked som si prečítala vaše príspevky sem vidím že je to naozaj ten základ a mám hned lepšiu náladu,že nebudem už v sebe dusiť svoje pocity ale podelím sa s Vami 🙂 Ďakujem za privítanie.

zuzu12345678
10. nov 2016

Ahojte, babulky tak aj ja by som sa rada medzi vas pridala. S manzelom sa snazime 4ty mesiac zatial bezuspesne ale verim ze do konca roka sa nam to vsetkym podari😊

lucik284
11. nov 2016

@milos32nika21 @simona_letova_b @crazy_girl1 @misiatkooo
baby uz tom zacinam verit a neskutocne sa tesime, aj ked reakcia polovicky... a dokelu mame po dovolenke, ale myslel to dobre 😂
Takze buduci tyzden nas caka krv a potom sa uvidi, kedy sa na to male pojdeme prvykrat pozriet

dori92
11. nov 2016

@lucik284 tak veru toto neni duch, to je poriadna palica!! 😀 uzasne! 🙂

milos32nika21
11. nov 2016

@michaella17
@zuzu12345678
Ahojte baby tak dufam ze sa nam to spolu podari aspon do konca tohto roka nech mame pekny darcek pod stromcek ☺☺

milos32nika21
11. nov 2016

@lucik284 krasne krasne....kvoli tomuto obedujes aj neviem co nie len dovolenku ☺☺☺ tak tiško zavidime....☺☺☺ ( v dobrom )

simona_letova_b
11. nov 2016

@lucik284 Supééér, tešim sa veľni s vami :-* 😀 JoJ ešte raz gratulujem 🙂

crazy_girl1
11. nov 2016

@lucik284 🙂 🙂 🙂 ach, nevedela by som sa dockat navstevy u dr.
Krásne tehuľkovanie 😉

lucik284
11. nov 2016

@crazy_girl1 veru ani ja, premýšľam, že jej nebudem ani volať a rovno tam ráno zbehnem v pondelok, buď mi tú krv vezme alebo nie

crazy_girl1
11. nov 2016

@michaella17 príde to čoskoro..... verim, ze ano 😉 Do novembra vkladam najväcsiu nadej 😀 a kopeeeeec pozitiv energie 🙂 Myslím, ze vsetky, co sme tu.... Takze v decembri same pozitiv testiky tu chcem vidiet 😉

crazy_girl1
11. nov 2016

@lucik284 isto vezmu, ked prides pred osmou. To je 5-min. zalezitost, uz ta neposle prec, ked tam budes 😉 😀

ejuska2586
11. nov 2016

@lucik284 Krásne. Držím palce, nech ide všetko ako má a prajem krásne tehulkovanie.

michaella17
11. nov 2016

Baby, tak hned krajsi den ked sem pridem a vidim pozitivny testik, gratulujeem 😉 ja idem akurat do prace a od rana mam take bolesti v podbrusku ze ledva chodim, neviem co mu to mam pripisat ci chorobe ale mrche ktora ma ale prist az o tyzden.. Ci nebodaj tomu zeby sa nam to podarilo kedze sa snazime kratko a po prvy krat neviem vobec ake moze mat zena pocity a ci nie je zbytocne si robit test lebo od moznejo oplodnenia je to iba tyzden ..

misiatkooo
11. nov 2016

@lucik284 krasne tmavne moja 😚 este raz moc moc gratulujem 😊

lucik284
11. nov 2016

@misiatkooo Ďakujem a držím palčeky, aby tu čoskoro behali aj Tvoje // 😉

dori92
11. nov 2016

Ahojte babule, davala som foto uz do skupiny duch na teste, ale kedze patrim aj k vam tak sa vas tiez pytam, ci sa mozem zacat trolilililinku tesit 🙂 vidite tam ducha? Zajtra mam dostat ms..

ejuska2586
11. nov 2016

@michaella17 Este vydrz, nech si aspon 10 dni od ovulacie. Ale moze to byt aj drobciatko v tebe. Ja som mala tiez take bolesti, aj krize boleli a mala som vytok.

simona_letova_b
11. nov 2016

@dori92 Ale samozrejme že tam toho ducha vidim s tebou 🙂 🙂 🙂 skus este zajtra rano,a zajdi si na krv ak bude viditelnejsia 🙂

lucik284
11. nov 2016

@dori92 ja som Ti vravela, že tam je 😝 ale jasné, čím viac názorov tým lepšie.

misiatkooo
11. nov 2016

@lucik284 dufam ze ano ved ti dam urcite vediet 😊 ty potom posielaj foto bruska ako sa pekne zagulatujes 😊

lucik284
11. nov 2016

@misiatkooo hehe ja som gulatá už teraz trošku dosť 😀 😀 aspoň to môžem dlhšie tajiť 😀 😀

crazy_girl1
11. nov 2016

@lucik284 hihi, v tom by som ani ja nemala problém veru 😉 kilečiek mám na rozdávanie. 😀