Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@lucik284 Jednoznačne je to TAM! 😉 Ani kúpanie vo WC mu neublížilo. Úžasné, super, skvelé, veľmi sa teším. 🙂
@crazy_girl1 ja sa stale bojim tesit, aby som to nezakrikla, ale stale ten test kontrolujem ci tam ta ciarka je. Dufam, ze rano bude poriadne silna.
@lucik284 posli nam rano fotku budem cakat a tesit sa s tebou
@lucik284 isto bude, neboj.... drzim paste, nech je tehulkovanie 🔝
Ahojte baby, rada by som sa pripojila do vašej skupiny, moja situácia je taká, že po odporúčaní lekára sme sa rozhodli so snúbencom snažiť o bábätko, možno trochu skôr ako som plánovala ale ak Vám diagnostikujú ľahké PCO človeka to vystraší na toľko že nechce už viacej čakať,lebo čo ak potom nebudeme môcť mať vôbec dieťaťko, a to jediné by som asi neprežila.. Začala som brať inofolic prvý mesiac, a menštruácia má prísť o týždeň, nemyslím však žeby sa nám podarilo otehotnieť nakoľko čo čert nechcel dostala som zápal mechúra užívam antibiotiká a z tych antibiotík som dostala mykózu. Verím však, že nový mesiac už bude možno pozitívnejší však čo by už len mohol byť krajší darček pod stromček ako pozitívny test 🙂
@michaella17 prve babo bude? Neboj, isto to pride... pozitiv myslenie je zaklad. A vitaj v skupine 😉
Hej hej prvé 🙂 snažím sa veru pozitívne myslieť a teraz ked som si prečítala vaše príspevky sem vidím že je to naozaj ten základ a mám hned lepšiu náladu,že nebudem už v sebe dusiť svoje pocity ale podelím sa s Vami 🙂 Ďakujem za privítanie.
Ahojte, babulky tak aj ja by som sa rada medzi vas pridala. S manzelom sa snazime 4ty mesiac zatial bezuspesne ale verim ze do konca roka sa nam to vsetkym podari😊
@milos32nika21 @simona_letova_b @crazy_girl1 @misiatkooo
baby uz tom zacinam verit a neskutocne sa tesime, aj ked reakcia polovicky... a dokelu mame po dovolenke, ale myslel to dobre 😂
Takze buduci tyzden nas caka krv a potom sa uvidi, kedy sa na to male pojdeme prvykrat pozriet
@michaella17
@zuzu12345678
Ahojte baby tak dufam ze sa nam to spolu podari aspon do konca tohto roka nech mame pekny darcek pod stromcek ☺☺
@lucik284 krasne krasne....kvoli tomuto obedujes aj neviem co nie len dovolenku ☺☺☺ tak tiško zavidime....☺☺☺ ( v dobrom )
@lucik284 Supééér, tešim sa veľni s vami :-* 😀 JoJ ešte raz gratulujem 🙂
@lucik284 🙂 🙂 🙂 ach, nevedela by som sa dockat navstevy u dr.
Krásne tehuľkovanie 😉
@crazy_girl1 veru ani ja, premýšľam, že jej nebudem ani volať a rovno tam ráno zbehnem v pondelok, buď mi tú krv vezme alebo nie
@michaella17 príde to čoskoro..... verim, ze ano 😉 Do novembra vkladam najväcsiu nadej 😀 a kopeeeeec pozitiv energie 🙂 Myslím, ze vsetky, co sme tu.... Takze v decembri same pozitiv testiky tu chcem vidiet 😉
@lucik284 isto vezmu, ked prides pred osmou. To je 5-min. zalezitost, uz ta neposle prec, ked tam budes 😉 😀
@lucik284 Krásne. Držím palce, nech ide všetko ako má a prajem krásne tehulkovanie.
Baby, tak hned krajsi den ked sem pridem a vidim pozitivny testik, gratulujeem 😉 ja idem akurat do prace a od rana mam take bolesti v podbrusku ze ledva chodim, neviem co mu to mam pripisat ci chorobe ale mrche ktora ma ale prist az o tyzden.. Ci nebodaj tomu zeby sa nam to podarilo kedze sa snazime kratko a po prvy krat neviem vobec ake moze mat zena pocity a ci nie je zbytocne si robit test lebo od moznejo oplodnenia je to iba tyzden ..
@lucik284 krasne tmavne moja 😚 este raz moc moc gratulujem 😊
@misiatkooo Ďakujem a držím palčeky, aby tu čoskoro behali aj Tvoje // 😉
@michaella17 Este vydrz, nech si aspon 10 dni od ovulacie. Ale moze to byt aj drobciatko v tebe. Ja som mala tiez take bolesti, aj krize boleli a mala som vytok.
@dori92 Ale samozrejme že tam toho ducha vidim s tebou 🙂 🙂 🙂 skus este zajtra rano,a zajdi si na krv ak bude viditelnejsia 🙂
@lucik284 dufam ze ano ved ti dam urcite vediet 😊 ty potom posielaj foto bruska ako sa pekne zagulatujes 😊
@misiatkooo hehe ja som gulatá už teraz trošku dosť 😀 😀 aspoň to môžem dlhšie tajiť 😀 😀
@lucik284 hihi, v tom by som ani ja nemala problém veru 😉 kilečiek mám na rozdávanie. 😀

@simona_letova_b tak drzim palceky nech sa ukaze ja idem tiez zajtra k doktorke a uz vidim ako mi bude chciet dat antiku na upravu cyklu