icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2016

@1sandita1 ahooj,večer bol v pohode 😉. Akurát dnes dorazila mrcha v plnej parade.....Dnes som volala s gynekologom a na tri mesiace si dám predpisat antikoncepciu....mal by sa mi upraviť cyklus a zvysit tak šance na otehotnenie... Uvidime

mirus66
24. aug 2016

Ahojte, my sa ešte nesnažíme, nakoľko ešte nie sú € 😒 a máme nejaké problémy...
ale veľmi by sme sa maličkému potešili. Chcem vám len napísať, že držím vám všetkým palčeky, a chcem vám poslať pozitívnu energiu, aby sa čo najskôr zadarilo. Strašne sa teším s každou dobrou správou 🙂

janulienkaaaaa
24. aug 2016

@klarisa23 tak ja verim, ze sa to urcite upravi, ked sme sa na to dali, tak nevzdavajme sa , aj pocasie je krasne,vycasilo sa ...mozno je to aj znamenie 😉

janulienkaaaaa
24. aug 2016

@mirus66 dakujeme 🙂 musime ju rozsirovat tu pozitivnu energiu....a si myslim, ze sa najviac chapeme, kedze mame rovnake problemy, a vieme cim prechadzame

simona_letova_b
24. aug 2016

Ahojete žienky 🙂 Aj ja sa k vám pridávam, len tu pozitívnosť musím v sebe ešte nájsť, čim dalej tým viac 🙂 S teraz už manželom budeme 1.10. spolu 6 rokov 🙂
Som už skoro 4 mesiace vydatá, po svadbe sme si povedali že ideme nato, mne sa nedari najst prácu. tak čo budem doma 🙂 Na dovolenku mi treba ísť 🙂 Ale naše modlitby nik nepočuva, ale verím že raz to príde, a v to verím stále.... Len niekedy proste človek sa hneva na všetkych a ja patrím tiež medzi takych ľudí... Zamýšlam sa tak, že prečo niekomu sa dari a má všetko hned. a ja s manželom máme len seba... Hm - Bývanie zatial nula bodov- sme u našich, zdravie manželove ( nekomentujem) a ja už mam neuveritelne depky zo vsetkeho a každý večer plačem.... Ale, aj tak stale bojujeme 🙂 , ale rozhodla som sa ísť za našim snom dalej. ale už nie tak že budem čakať na to doma, manže nechcel počut o bývani na byte ( prehovorila som ho) a tak už sa nam byt hlada 🙂 , to je prva pozitivna vec 🙂 ked si niaky kupime bude ešte lepšie 🙂 Dnes som rozoslala zas 10tky životopisov už aj kade tade a nie len na ponuky v našom meste a uvidime...verim ze ked sa stratim s tochto kolobehu a budem zas v inom prostredi vsetko sa da do normalu, mne sa vratia s5 moje nervičky a bábo sa podarí 🙂

A viem ešte jedno, keď sa podarí budem najšťastnejšia 🙂 🙂 🙂 Idem sa tešiť 🙂 dať si melón a blúdiť MK 🙂 🙂 🙂 Krásny den vám tu všetkým 🙂

janulienkaaaaa
24. aug 2016

@simona_letova_b Ahojky, je to tazke . Tiez som mala posledne dva tyzdne take , ked som som sa nemohla pozerat na stastie inych, a hlavne co su v mojom blizskom okoli ako im to vsetko ide lahko. Mozno som aj niektorym ublizila svojim nezaujmam a chybajucim nadsenim, Ale noa čo 🙂 Tuzime po uplne normalnych, prirodzenych veciach a nejako sa nedari. No taky je zivot a my sme bohuzial na tej strane, kde sa musime potrapit a nieco odzit,aby sme to ziskali 🙂 Len prosim neplac , aj ked nie je na usmev dovod..... treba v sebe vydulovat trochu optimizmu a pojde to a veci sa pohnu ......VERIM TOMU 🙂

mirus66
24. aug 2016

Ja verím v to, že všetko čo sa deje, má nejaký dôvod. V mojom okolí sa to už tiež hemží detičkami a veľkými bruškami, ultrazvukmi a úprimne sa teším s nimi. Hoci by som to už tiež chcela, viem, že ešte sa nedá, mrzí ma to, no keď sa to stane, viem, že budem tá najšťastnejšia na svete 🙂 Zatiaľ len brázdim po koníkovi a teším sa s každou skvelou správou a plačem pri tých zlých spolu s vami. Dovoľte mi nech vás trošku "popľujem" tfuj tfuj, aby sa čo najskôr zadarilo 😉

simona_letova_b
24. aug 2016

@janulienkaaaaa Keby to všetko bolo aspon o trošku lepšie ☹ Ale čo už, každy mame svoj údel 🙂 🙂 🙂 Raz to príde 🙂
@mirus66 A presne, ja sa teším babatkam v rodine, okolie ma ani tak nezaujima... Ale presne, zatial len brázdim po konikovi 🙂

mirus66
24. aug 2016

@simona_letova_b asi sme na tom rovnako 🙂 pred pár rokmi sme to tiež mali ťažké, bývali sme raz u mojich rodičov, potom u jeho rodičov, teraz už máme svoj vlastný bytík, ktorý dokončujeme, no len s prácou je to komplikovanejšie. Ale verím, že všetko sa vyrieši a bábätko príde v tej správnej chvíli u každej z nás. O to viac sa budeme z toho tešiť 😉 Teraz máme čas sa tu túlať po diskusiách 😀

simona_letova_b
24. aug 2016

@mirus66 PODOBNÝ OSUD veru 🙂 🙂 🙂

klarisa23
autor
24. aug 2016

@janulienkaaaaa ja sa teda určite nevzdavam,dnes som bola u gynekologa a nasadil mi clostilbegyt,tak po mrche sa ide opäť na toooo 😉

klarisa23
autor
24. aug 2016

@mirus66 Ahooj,ďalšia super naladená zienka,to ma tesi 😉. Vitaj v nasej skupine 😊. Kedy sa plánujete zacat snazit?

klarisa23
autor
24. aug 2016

@simona_letova_b Ahoj,skús aj v tom zlom vidiet aspoň nieco pozitivne,nemoze byt stale len zle....A 4 mesiace je este velmi krátka doba,uzivajte si hlavne jeden druheho a staci verit,ze bude dobre.....A uvidíš,ze nakoniec aj skutocne bude,drzim palce 😊

simona_letova_b
24. aug 2016

@klarisa23 Ďakujem, viem mesiace je malo, ale ked si človek mysli že aspon toto hned vide, tak 4mesjace je vela 🙂 A manžela si nemam kedy uživať, ten teraz vidi stále len prácu, dnes ani neúrošiel domov, a tak som sama doma, a najhorsie je ze som stihla do vecera ochorieť ☹

A ďakujem vam za mile slova všetkym na moju adresu 🙂 🙂 🙂

klarisa23
autor
25. aug 2016

@simona_letova_b Ber to z tej lepšej stránky....Babinko pride do vášho vlastného bytiku 😉. A zatiaľ sa ti možno podarí aj nájsť prácu a prides na ine myšlienky....len to vsetko moc nesil....My sme sa dvakrát snažili po 7 mesiacov a teraz už rok a styri mesiace,ale nevzdavame to....

mirus66
25. aug 2016

Ďakujem za privítanie @klarisa23 😉 Ešte to nemáme naplánované, nakoľko ešte nemáme dokončený bytík, rekonštrukcia vyšla drahšie ako sme mali plánované, auto sa pokazilo, u snúbenca v práci sa to dosť kazí, takže by som bola rada, keby sme sa nejako ustálili a dostali do pohody po psychickej i finančnej stránke. Ale tento mesiac sme si mysleli, že sa zadarilo, pretože som mala príznaky, no nakoniec to je zápal mechúra 😒
Bolo mi zle, zväčšili sa mi prsia, bola som unavená, cítíla som tlaky v podbrušku, no nakoniec z toho nič nebolo. A snúbenec ostal smutný, keď zistil, že bábätko sa nepodarilo. Aj keď nesnažili sme sa, ale nechránime sa 🙂
Ja mám 26, on 27, dúfam, že čoskoro sa situácia zlepší 🙂
Ako ste na tom vy? 🙂

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 no tak my sa snazime uz dlhsie najprv sme sa snazili dvakrat po 7 mesiacov a teraz rok aj styri mesiace a stale nic.....Vcera som bola u gynekologa, predpisal mi clostilbegyt, zajtra mam zobrat prvu tabletku, tak som zvedava....Kedysi som ho brala, ale len dve balenia a nic, tak uvidime ako na tom budeme teraz....Inak ja mam 26 manzel 30, tak uz aj nejaky potomok by sa patril....Ale ved babinko vie najlepsie, kedy ma medzi nas prist....Inak aj my byvame takmer dva roky v novom bytiku, ktory sme komplet prerabali, penazi tiez nemame moc nazvys, ale tak mame hypoteku, tak tych asi nebude nikdy vela, ale ked by sme mali cakat na dostatok financii, nikdy by sme babo asi nemali...Preto toto nejako extra neriesime....Chceme verime si, ze to dame a to je podstatne 😉

mirus66
25. aug 2016

@klarisa23 tak to máš pravdu s tými peniazmi 😉 keď už bude malinké, všetko sa dá nejako zariadiť 🙂 Presne toto si myslím, že maličké vie kedy má prísť medzi nás 😉
Tiež máme hypotéku na krku, bez toho sa už dnes asi nedá osamostatniť...Len s prácou je to horšie u snúbenca, nakoľko finančne to nie je zrovna najlepšie a má z nej stresy a dosť mu to už ide na zdravie. Inú prácu, lepšie platenú nevieme zatiaľ nájsť, nakoľko žijeme v hladovej doline...
A berieš aj nejaké vitamíny poprípade niečo, čo by malo napomôcť otehotneniu?

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 vies co, ja stale s niecim spekulujem, podchvilou si varim caj gynastan, uzivala som kyselinu listovu, potom femibion 800 a teraz mi doktor nasadil ten clostilbegyt, tak do neho vkladam nadeje 😉. My byvame na zapadnom Slovensku tak tu to nie je s pracou az take zle....Ale zase mame vysoku hypoteku.....

mirus66
25. aug 2016

Ach veď tie hypotéky. Mali sme niekoľko úverov, tak sme ich nedávno refinancovali všetky do jedného úveru a je to už lepšie 😉
Viaceré si pochvaľovali čaj z alchemilky, rastie nám v záhrade, tak som rozmýšľala, či si z nej nenasuším 😀 Robil ti doktor aj nejaké vyšetrenia či je všetko ok?

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 anooo vsetky vysetrenia uz mam za sebou, som ok, aj manzel......takze je to cisto len v hlave......caj gynastan mi odporucila bylinkarka, obsahuje aj alchemilku a dalsie zdraviu prospesne bylinky, vyskusaj ten 😉

mirus66
25. aug 2016

@klarisa23 tak potom už len čakať kedy sa pošťastí 😉 verím, že to bude čoskoro, treba si to užívať a príde to ani sa nenazdáš 😉
Ďakujem za odporučenie. Chystám sa čoskoro ku doktorovi, nech ma vyšetrí, veľmi často mám zápaly, dúfam, že bude všetko ok.

simona_letova_b
25. aug 2016

@klarisa23 , @mirus66

Nech nám to výde baby, čim skôr tým lepšie 🙂
Ja ešte chvylku vydržim, a potom začnem nahanat doktora s otazkou prečo to nevychadzam aj ked viem ze to je koli stresu a nervom 🙂

Verim že raz bude vážne lepšie 🙂 Majte pekný deň žienky 🙂 🙂 🙂

mirus66
25. aug 2016

@simona_letova_b @klarisa23
Ďakujeme, verím, že nám všetkým sa podarí čoskoro všetko tak ako si želáme 😉 a maličké príde v tú správnu chvíľu u každej z nás 🙂 a potom si tu budeme písať o pozitívnych testoch a ako je nám zle 😀

klarisa23
autor
25. aug 2016

@simona_letova_b zbytocne sa nestresuj, do jedneho roka je to este v norme 😉 . A hlavne mysli predovsetkym na to pozitivne v tvojom zivote a uvidis, ze sa ti zacne vo vsetkom darit 🙂

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 to si pekne napisala 😀 😀 😀 . Ale ano velmi sa tesim na to obdobie, ale kazde obdobie je krasne 😉

mirus66
25. aug 2016

@klarisa23 Na všetkom treba vidieť hlavne to krásne 😉 či už je to obdobie veľkého očakávania alebo obdobie objímania záchodovej misy 😀 😀 tiež sa na to teším 😀

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 ty si mi uplne kapla do noty 😀 . S tebou tu bude este zabava 😎

n0mi
25. aug 2016

Ohladom rad v oblasti gynekologie ci genetike najdete odpovede aj v novej medicinskej poradni Dr. S tu v skupinach. 🙂

klarisa23
autor
25. aug 2016

@n0mi dakujem, myslim, ze uz som v tomto zbehnuta dost a co chcem vediet tak sa spytam toho mojho a ten mi rad odpovie 😉