Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@klarisa23 joj to mi ani nehovor, nechcela by som celé tehotenstvo vyprázdňovať žalúdok. Ja to mám tiež blízko do práce, pár minút pešo a v práci presedím celý deň, takže celkom pohoda. Ale často mi je na spanie aj v práci, nie to ešte keď budem tehotná 😀
Kamoška je teraz tehotná, končí tretí mesiac a tá sa tiež hocikde zloží a spí :D
jaj teraz si z toho srandu robíme 😀
@klarisa23
@mirus66
Joj baby, mne je zle od včera a objímam sa s kýblikom 🙂 ale hold nieje to tehotenstvom... a mám to šťastie že mojej mamine nebývalo zle, vraj, ale to mi tata hovoril...ale ved uvidí sa 🙂 Som cela šťastná že som sa konečne aspon čo to najedla, najradšej by som šla von sa prejsť, ale to by šlo jedine s kyblikom, igelitkou a niekym ktp by ma držal 🙂 🙂 🙂 Ale ak mi aj bude zle v tehotenstve... Bude všetkých tých 9mesiacov stáť za to... Teším sa na to obdobie 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale teším sa že sa mi konečne chlap vratil domov, tak vam prajem dobru noc 🙂 už teraz a odchádzám minule mi vytkol že som stale na MK 🙂 🙂 🙂 🙂 No čo už 🙂 Mna to tu bavy 🙂 keby prechadzam bazar a v kuse mi chodia balicky, nepoviem 🙂 Ale aj toho sa dočka až zistim že budeme Traja, možno hned viacery na kolko u muža v rodine su dvojičky 🙂 🙂 🙂 Tak uvidíme čo nám Pan božko Dá 🙂 🙂 🙂
Majte sa krásne a píšte básne 🙂 🙂
Pekné sny vám potom 🙂 🙂 🙂
@simona_letova_b A z čoho ti je tak zle? 😲 snáď nie zo stresov...?
Určite aj keď nám bude celé tehotenstvo zle, stojí to za to 🙂 taktiež sa veľmi teším na to obdobie, už teraz vymýšľam ako by som to tomu môjmu a rodine oznámila 😀
Jéj a dvojičky, to by bolo 😀 😀 😀 u nás v rodine tiež máme dvojičky. Čo nám Pán Boh nadelí, to je jedno, len nech je to zdravé 🙂
musím sa pochváliť (dúfam, že nazakríknem), dnes mám celkom pozitívny deň...keby šiel tak ďalej, tak večer by sme si s manželom mohli dať vínko a potom sa trošku venovať sebe 🙂 tak uvidíme či manželík ešte bude vládať, keďže má večer tréning :D :D :D
@1sandita1 tak to si stastna zena, ja ju mam skoro kazde tri tyzdne 😒 . Dnes som zobrala prvu tabletku clostilu tak som zvedavaaa, ako nam to pojde...Ale uz som sa tiez skludnila, dnes ma trochu boli hlava, ale inak v pohode, uz to tu v praci nejako dobojujem a hor sa odpocivat.......A tak hadam manzelik neodmietne prijemne povinnosti 😀. Mas ovulaciu ?
@simona_letova_b ahooj, dufam, ze ti je dnes uz lepsie, co mas nejaku brusnu chripku?
Ahojte kočky 🙂
Tiež by som sa k Vám rada pridala, začíname s polovičkou pracovať na potomkovi, len u nás je to trochu komplikovanejšie... v utorok nás čaká návšteva mojej gynekologičky odkiaľ smerujeme do CAR, nakoľko moje PCO sa rozbujnelo a zhoršuje sa mi zdravotný stav a už dávnejšie mi ešte predchádzajúca gynekologička povedala, že bez pomoci to u mňa nepôjde ☹ ... mám obavu z toho čo nás tam čaká... chceli by sme bábätko prirodzenou cestou, tak dúfam, že budú na začiatok stačiť len nejaké lieky na úpravu cyklu a spustenie ovulácie... trošku sa bojím, že to bude trvať dlho kým sa to podarí, ale verím tomu že raz určite budeme držať v náručí nášho malého drobca....
@klarisa23 no žiaľ mi povedala, že ona sa tomuto nevenuje ale posiela ma k nejakej svojej známej, ktorá je vraj zameraná priamo na môj problém. Ešte sme o tom poriadne nehovorili, išla som k nej so žiadosťou od endokrinológa nastaviť cyklus aby fungoval a odišla som s tým, že si mám vybrať či chcem antiku na nejaký čas, čím problém len odsunieme alebo sa pôjdem do CAR liečiť a začneme sa snažiť. Na moje prekvapenie a potešenie polovička rozhodla, že sa ideme snažiť 😀 takže otázky čo ma tam čaká a čo tam vlastne so mnou budú robiť budeme klásť až v utorok
@klarisa23 u mňa ide žiaľ aj o to, že hormonálny obraz už je celé zle... a k tomu sa mi prestal správne spracovávať inzulín...musela som k diabetologičke kvôli liekom, ktoré mi síce najprv nechcela dať, ale potom, že na úpravu cyklu by to mohlo pomôcť... dokonca som sa od nej dozvedela, že v Čechách tieto lieky predpisujú normálne aj gynekológovia, len u nás je nepružný systém a ešte to neprešlo schvaľovaním...možno aj to je dôvod prečo ma posiela rovno tam... neviem, netuším uvidím čo mi povie v utorok...

@klarisa23 haha no tak to si píš 😀 treba sa zabaviť kým ešte môžeme, lebo keď budeme po prebdenej noci s našimi najmenšími prispievať do kategórie "chcem schudnúť" asi nám nebude veľmi do smiechu 😀 😀