Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@zuzu12345678 zuziiiiii ja sa taaaaak tesiiim z teba, ja ze idem ti napisat ako sa mas ze si sa dlho neozvala a skoro mi oci z jamiek vypadli!!!! Vela zdravicka a krasne tehulkovanie 😉
ahojte baby dnes som bola u lekara a prisla som domov ako zlomena .....nestacil potrat, zle vycistenie,cysta ...nemam menstruaciu a ovulacia prebieha aj vajecniky su ok.... teraz my zistil ze mam nizku sliznicu maternice.....zobral my krv a neviem co bude dalej...mala tu nejaka podobnu skusenost.dakujem
Ahojte baby, našla som toto fórum a chcela by som sa Vás spýtať, čo si myslíte o tomto: v nedelu som mala dostat ms, no nedostala som, dneska rano ma strašne silno pichlo na pravej strane az som sa zobudila na tu bolesť a tak nič, teraz ma picha sem tam vľavo, a trošku sa mi zda, ze som mala spinenie, už som myslela, ze sa spustili no nie,v nedelu v den ms som robila testik a bol neg., čo si o tom myslíte vy a kedy by ste na mojom mieste testli? Zajtra ak ms dnes nedojde? Vdaka 🙂
@zenuska11 urcite ak nepride zajtra rano testni aj si mala uz v nedelu dostat a nic tak uz by ti to malo aj na teste ukazat...tak rano cakam fotku z kolajnickami ☺☺
@milos32nika21 oj ja som tak strasne zvedavá ako dopadne dnešný deň 🙂 dúfam, že dobre, že nedostanem a myslíš, že to dnešné silne pichnutie mohlo byť uhniezdovanie? Ci nie? 🙂
@sevcikovaanna ja som na tom tak isto uz pol roka kazdy mesiac vyvolavacky co mi ms nechodi sliznica nizko mala len 6 mm a ani neviem ci mam ovulku tento mesiac idem prvi krat robi testy ze kedy a ci vobec mam ovulaciu kedze ms mi sama nechodi
@milos32nika21 ja mam ovulku velmi silnu no ms nic a neviem co sa bude dalej robit vo stvrtok idem po vysledky a podla toho sa rozhodne co dalej
@milos32nika21 Ahoj, tento problém som mala aj ja že ovulka silná ale menzes nikde, kedže sme v tej dobe nechceli ešte dieťa tak to lekár riešil HAK, teraz ju už 4 mesiace neberiem lebo bábo už chceme a menzes mi chodí zatiaľ na 28 den plus minus jeden den , ale užívam inofolic a pijem alchemilku neviem či to môžem tomu pripísať ale ak to neberieš skus inofolic velmi dobré ohlasy su na neho..
@zenuska11 a kolko si dni po ovulke?? Mohlo to byt aj to ale aj pred ms nemas take bolesti?
Baby ja mám teraz ale iný problém, dnes mám 14 den cyklu, "snažili" sme pred 4 dnami a pred dvoma, ale len tak nepredpokladala som že by som mala ovulku, na tu čakám až zajtra a dalej... ale dnes sa mi objavil hnedý výtok a som od rána zufala čo to znamená lekára mám na konferencii v Prahe a on si myslí že je to hormonálny výkyv, že sa to môže stať po vysadení HAK aj takto oneskorene :( takže asi ani nemusím dufať žeby sa nám tento mesiac mohlo zadariť :( :( a či vlastne cez tento výtok sa snažiť a či ovulka príde..
@sevcikovaanna a to ake testy naco?
@michaella17 aj ja teraz prvy mesiac beriem inofolic a alchimilku pijem tak uvidime a tiez chceme babo tak skm zvedava
@michaella17 a testy ovu nrrobis?? Urob si uvidis si mas ovulku.moze to byt aj po vysadeny
@ milos32nika21 Nerobím :( lebo by ma veľmi deprimovalo ak by tam nič nebolo rovnako ako tehotenské preto ich doma ani nemám... ale dnes večer si urobím ovu test. tak držte palce...
@michaella17 Dakujem krasne😍😘
@milos32nika21 este som take nemala, v nedelu ma pichalo vlavo tak.duvne a preslo, dnes utorok a tak jak ma rano pichlo, este nikdy a cez den ma picha zase na lavej 🙂 take som este nemala, preto sa pýtam ... oj snad nedojde dnes ms...
@michaella17 ale tak ovu mas tak preco si myslis ze by tam nic nebolo
@zenuska11 urob rano ten test a uvidis
@milos32nika21 zevraj na hladinu hormonov...cosi tam videl a nevedel co...mala som 3ovulacne testy pozitivne, na tehotnskom sa mi zjavil duch(ale az do hodiny)..po 2dnoch iný teh.test negatívny a je nizka sliznica ...tak neviem co my vo stvrtok povie
@milos32nika21 ak nedojde do rana, urobim 🙂
@milos32nika21 ani ms ani test... teraz už neviem
@zenuska11 tak uz len cakat na ms....alebo chod na vyvolavacku
@milos32nika21 myslis, že už len ms moze dojst? :/
@zenuska11 ani ziadny dusik nebol vidiet na fotke nemas odfoteny test
@misiatkooo ahoj moja tak ako? čo máte nové?
@lucik284 ahoj moja ale vobec nemam cas kupili sme si domcek tak zariadujeme a stale nejake behacky okolo toho tak dufam ze do vianoc to dame 😊 21 idem do heliosu uz na konzultiaciu na ivf tak sa tesim a vo februari by som sa uz k tebe chcela pripojit a ty ako 😊
@misiatkooo my pomaly rastieme, máme prvú fotku, ale nakoniec bude len jedno, druhé buď dr. vraj zle videla, alebo to špinenie bolo znakom toho, že odchádza... alebo ako sa smial môj tatino druhé sa schovalo 😂
srdiečko nám bije jedna radosť, tak sme spokojný pomaly sa tešíme. Zatiaľ až na to špinenie a lieky mám krásne tehulkovanie, bez nevoľnosti a iných problémov, len som unavená
a aby som nezabudla gratulujem k domčeku. Potom daj vedieť ako dopadla konzultácia.
@lucik284 hlavne ze budete mat jedno zdrave co vsetko by som ja zato dala 😊 ale verim ze sme mlady a podari sa to hned ....len neviem ako bude moje telo reagovat na vsetky tie lieky.
Dievčatá, ja veľmi neprispievam, ale pozitívne naladená som. Dnes je termín mrchy - 26. deň cyklu, BT 37.3, bolia ma prsia, ked som hladná, tak ma napina, občas ma zaboli v podbrusku...včera ale test čistý, na ovulacnom slabé dve čiarky čo viem že sa nerata...podľa jonasovho výpočtu sme sa mali snažiť 21. 11. Čo sme sa aj... Verím a dúfam, že už to vyšlo...🙏

@crazy_girl1 vsak na to sme tu aby sme sa navzajom podporovali a radili si 😉