Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@amoremio26 ja som sa tam zastavila cestou do prace, krv mi nebrala len sestricka prepocitala tyzdne a dala mi termin na az na 8tt aby bolo uz aj srdiecko, zalezi od gynekologa ale isla by som rano.
@lucik284 dakujem pojdem rano, v pondelok by to malo byt 5+ 6tt tak som zvedava
@amoremio26 na som bola na odber krvi kvoli potvrdeniu poobede, a nebol problem. Pri zistovani HCG nieje treba byt nalacno 🙂
@dori92 To viem ze netraba nalacno :D ale ze ked sa beru odbery rano tak sa posielaju hromadne na zistenie vysledkov. tak reku ci mi zisti vysledok on sam priamo v ambulancii
@amoremio26 Vsak si sa pytala ci musis ist hned z rana, nie? 🙂
a ja ked som bola na odber tak ma hned so vzorkou poslal do labakov a vysledok som mala na druhy den na obed.. takze myslim ze na pockanie ti to neurobi..
@dori92 dakujem ano toto som potrebovala vediet len som sa nevedela vyjadrit. Lebo som myslela ze ked pridem neskor tak mi povie ze mam smolu ze krv berú iba do pol 8 napr.tak to fungovalo u nas o obvodnej dr. Este raz dakujem 🙂
Ahojte baby ja sa uz stracam v tom ako sa nam to tu krasneee roztehulkovalo 😉 kolko sa nas tu este snazii ?? 😉
@michaella17 ja sa este stale snazim a zatial nic :(
@michaella17
@boredka aj my baby... o 6 dní (ne)príde mrcha 🙏🏻
@boredka vyhuelka aj my baby sa snažíme a sme na tom tak že 8 dní do mrchy :( niekedy mám pocit že som paranoidná a je mi všetko, všetky príznaky sveta mám a dakedy zase nič a nevyšlo to... neviem sa už dočkať keď to budeme vedieť nech to dopadne všelijako budem sa tešiť na nový mesiac novú možnosť. 🙂
@michaella17 ja som na tom rovnako, síce sa snažíme len druhý mesiac ale aj tak, myslela som že to bude na prvý šup veď sme mladí a zdraví 🙂 no uvidime, treba pozitivne myslieť.... dúfam, že bude meškať.... tento mesiac nemám žiadne príznaky len ma neskutočne bolia prsia 😂
@vyhuelka, ale to je dostačujúci príznak držím palčeky ;)
@boredka ja tak isto, 12.12. sa nám to splní 😍😍😍
@michaella17 áno a tie prsia neviem či ma bolia ako pred MS alebo inak 😂😂😂😂 takže to nepovažujem za príznak no 🤔
@boredka ahoj a mate aj nejaky zdravotny problem ked ste boli na IUI? A kde si bola ak sa smiem opytat 😊
@misiatkooo manzel nema najlepsi spermiogram a ja mam lahsie PCO, boli sme v Iscare BA... no uvidime, ak nam tam nepomozu rozmyslam nad Brnom mam dost znamych v okoli ktori nemali stastie na Slovensku a v Brne im pomohli. Raz sa nam podarilo otehotniet prirodzene ale bohuzial to skoncilo MA a nezistili pricinu ...ved uvidime. Vy ste ako na tom?
@boredka u nas je to tak ze ja som zdrava ale manzel ma hrozny spermiogram 😐 a chodime do heliosu do martina. IUI je vraj u nas zbytocne vyhodene peniaze. Uz mame poslanu ziadost na IVF a 21 idem na konzultaciu ohladom stimulacie a v januari zacinam stimulovat tak dufam ze sa to podari na prvy krat 😊 ale tiez mam znamu ktora sa snazila velmi dlhu a na slovensku nic a az v brne sa im podarilo ale tak asi je to aj individualne 😊 pi vela ananasovej stavy a aj samotny ananas vraj to pomaha a treba pozitivne mysliet 😊 dufam ze sa vam to podarilo budem drzat palce
@boredka tak my zatiaľ tretí krát sa snažíme, ale je to aj na podnet lekára, ktorý povedal , že dufa že neplánujem byť karieristkou a usudil, že by bol najvyšší čas na prvé dieťa a to budem mať 24 rokov na dnešnú dobu ako sa povie málo, ale keď moja mamina mala mna ani nevedela ako a stále mi opakuje ach dievča to táto doba ten stres robí :( Dnes som dostala od naj kamošky mesačný kamen vraj si ho mám dať pod vankúš a vyrovnáva hladinu hormonov a napomáha plodnosti... ja už asi verím všetkému a najmä tomu, že každá z nás to vytúžené dieťa bude nosiť pod srdiečkom raz 🙂
@misiatkooo dakujem aj vam drzim palce daj potom vediet ako si dopadla 🙂 Ananas som pocula aj grep, ale zase citrusove plody a ovoci co nevyrastlo na SVK zase z hladiska cinskej mediciny nieje velmi dobre na moje PCO ..takze asi s mierou ... a hlavne v ovoci je vela cukru, ja som sa teraz snazila dva mesiace to dodrziavat ze do ovulky grep a po ananas ale koncim s tym aj tak to nepomohlo 🙂
@michaella17 to je dobre ze si tak pozitivne naladena 🙂 ja niekedy uz po tolkomc ase stracam nadej, hlavne ja nie csom velmi clovek co si dava lieky a teraz ich do mna za dva emsiace tolko napchali ze som z toho celkom taka nesvoja, snad tym neutrpi moja pecen ...
@boredka a tak zreba verit hlavne ze sa to podari to je najdolezitejsie 😊 urcite dam vediet 😊
@boredka ahoj ja sem sice moc nepatrim, len sa chcem spytat ku komu chodis do iscare? my sme mali nastasie problem iba u mna s PCO ale podla slov dr. "fuha tie vajecniky su dost zle" som mala strach a napriek tomu nam postacil planovany styk a stymulacia vajecnikov a na prvy pokus nam to vyslo... snad som Ta povzbudila...
@lucik284 ano pobzbudila 🙂 no uprimne mala som najprv lekarku grossovu kym sme sa spamatali ( bola som po zakroku polyp a myom) odisla na matersku mala som belusiakovu ktora ma zastihla akurat pri MA a naposledy hlinstak/ valky... neviem sa rozhodnut co je pre mna lepsie. Rozhodne som nebola nadsena ze sa nam tak casto meni lekarka....ty si ku komu chodila? Dakujem
@boredka snazim sa byt pozitivne naladena ale neboj vzdy ked pride mrcha alebo nejaky novy problem placem ako mala, ale moj muzik ma nuti byt pozitivna lebo on je velmi pozitivny clovek 🙂 a musim sa priznat ze nam obom tolke milovanie prospieva a aspon to ma robi stastnou 🙂 baby ja verim tomu ze cochvilu sem pribudnu dalsie kolajnickove testy 😉
@boredka a este ak neuzivas tak urcite skus inofolic alebo pocula som velmi dobre ohlasy na kvapky Gynex 😉
@michaella17 Inofolic uzivam uz dlho a teraz som si dala pauzu lebo som niekde citala ze tiez neni dobre ho brat dlho a ja ho uz s malymi prestavkami beriem skoro rok ale ze by to bol nejaky zazrak neviem.. pobrowsujem nieco o tych kvapkach ale nechcem byt zase jak chodiaca lekaren 🙂
@boredka neboj tie kvapky su cisto prirodne aj tu na MK je o nich vela napisane... A skusala si cvicit tie cviky Mojzisovej?? Ja osobne som to este neskusila ale ak sa nezadari urcite skusim 😉 kamoska rehabilitacna sestra mi povedala ze je to naozaj ucinne 🙂..
@michaella17 kvapkyuz objednane este zacnem cvicit podla Mojzisovej.. ja som to neriesila lebo ja chodim cvicit do fitka a mam rada take typy cvicenia kde sa zapotim a poriadne vybijem energiu toto je na mna take uspavacie ale tak prekonam sa 🙂 a potom uz je to na prirode 🙂

ahojte. ked idem na potvrdenie tehu musim ist gynek. uplne hned z rána ked sa bráva krv ? ci hocikedy doobeda ? viem blba otazka ale tak neviem ........