icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23
@mirus66
sme z BA a verte mi baby tiež mi je to celé nejaké zvláštne, preto tam chceme ísť obaja v utorok aby sme nezabudli na všetky otázky čo máme. Na teraz sme si ale istý, že to zatiaľ chceme prirodzenou cestou a akúkoľvek inú variantu odmietame, teda s výnimkou neočakávane zlých správ, ktoré by nám inú možnosť ani neumožňovali. Ja mám 28 a polovička 31, takže si nemyslím, že by som nemala ešte čas to skúšať prirodzene...

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 ja by som si na vasom mieste tiez nechavala CAR ako poslednu moznost.....toto sa mi zda uz pritiahnute za vlasy....Radsej ako CAR skus porozmyslat nad zmenou doktorky

mirus66
26. aug 2016

@lucik284 súhlasím s @klarisa23 ste ešte mladý, na CAR máte ešte čas 😉 Som ale zvedavá, čo vám tam povedia....daj vedieť 🙂

mirus66
26. aug 2016

@klarisa23 myslím, že na začiatkoch snaženia je lepšie tieto veci tak neriešiť. V mojom okolí sú teraz tehotné 3 baby, ktorým sa to hneď podarilo, taktiež sa začali snažiť s tým, že keď bude, vtedy bude...z toho dve mali normálne do tretieho mesiaca mrchu a žiadne príznaky, nebolo im zle, žiadne bolesti, jednoducho nič. A keď prišli na kontrolu ku gynekologičke, tak tá len skonštatovala, tak tu je rúčka tu je nôžka 😀 😀 😀 a bolo prekvapenie na svete 😀
Takže ja som toho názoru, že si to snažilkovanie treba užívať a veriť, že bábo príde v tú najlepšiu chvíľu. 🙂

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23 nad zmenou som rozmýšľala, chcela som sa vrátiť k predchádzajúcej, od nej som odišla totiž len kvôli tomu, že robila v súkromnom centre kde už nevedeli od radosti koľko si majú pýtať poplatok ročný, bohužiaľ momentálne ju neviem nikde nájsť či ordinuje alebo nie... ale inak by som asi nemenila v podstate som s dr spokojná, zatiaľ mi vždy všetko pekne vysvetlila pomohla s akýmkoľvek problémom
@mirus66 určite dám vedieť ako sme dopadli.

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 a kam ste sa rozhodli ist ? Do ktoreho CAR?

klarisa23
autor
26. aug 2016

@mirus66 tak to je paradne prekvapenie, asi by som to dlho rozdychavala 😀

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23 no keďže mi ideme priamo na odporúčanie, tak mi sestrička povedala do telefónu, že spolupracujú s iscare, takže zatiaľ tam a uvidíme čo mi povedia na prvom vyšetrení. pokiaľ ma budú tlačiť do niečoho čo nechcem tak začnem premýšľať nad inými alternatívami... ale partnerov kolega v práci tam má tiež nejakú známu lekárku tak to musím ešte presondovať všetko...nech sa trochu za mňa prihovorí u nej 😀 😀

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 ja som pocula dobre ohlasy na CAR v Brne

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 ale aj tak by som skusala najskor prirodzene, toto mi pride fakt divne 🤐

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23 moja šéfka je ich dieťa :D po 11 rokoch dali jej maminu dokopy už pred 42 rokmi vraj boli v Brne dobrý :D

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 to uz vtedy nieco take ako CAR fungovalo???

lucik284
26. aug 2016

no asi áno, len to ešte asi fungovalo trochu inak ako teraz...

klarisa23
autor
30. aug 2016

@lucik284 ahooj, no ako ste dopadli v tom centre?

klarisa23
autor
30. aug 2016

@simona_letova_b
@mirus66
@1sandita1 ahojte zienky, ako sa vam dari udrzat pozitivnu energiu? Ja som zatial dobre naladena, z nicoho si nerobim tazku hlavu a dnes mam poslednu tabletku clostilu, tak sa vytesujem....Vyzera to tak, ze zacina pomalicky ucinkovat 😎

klarisa23
autor
30. aug 2016

@janulienkaaaaa Ahoj ako sa mas? Uz si sa nam tu dlho neozvala, dufam, ze mas nejake pozitivne spravicky 😉

simona_letova_b
30. aug 2016

@klarisa23 Ahojte všetky 🙂 Ja som taka pozitívna ako nikdy 🙂 Cez výkend ideme kuknuť bytík, ak sa zadarí, mesiac po kúpe sa sťahujeme 🙂 Som šťastná ako blcha, kypím radosťou 🙂 a to aj napriek tomu že dnes prišla Mrcha ku mne na pár dní 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Užite si deň žienky 🙂 🙂 🙂 🙂

klarisa23
autor
30. aug 2016

@simona_letova_b no vidis, aspon nebudes tolko mysliet na babo, ale vsetku svoju energiu presmerujes na bytik 😉 a zadari sa, ked to budete najmenej cakat 😉

simona_letova_b
30. aug 2016

Myslím,že tak to presne bude 🙂 🙂 🙂

lucik284
30. aug 2016

@klarisa23 ahoj no dnes sme boli len u gynekologičky po odporúčanie, vysvetlila nám obom, že v podstate CAR kvôli tomu lebo sa u mňa jedná nie len o gynekologický problém ale súhrn viacerých a preto to nemôže riešiť ona. A v CAR sme dostali termín 16.9. takže uvidíme čo nám tam povedia.

klarisa23
autor
30. aug 2016

@lucik284 takze nie je absolutne ziadna sanca, ze by si otehotnela aj bez ich pomoci? Aj ked ste to este neskusali ?

lucik284
30. aug 2016

Či by to nešlo bez pomoci CAR to neviem povedať, ale už od predchádzajúcej gynekologičky viem, že bez pomoci to u mňa nepôjde... aj som chcela ísť teraz na konzultáciu k nej ale zistila som, že už asi nikde neordinuje :( niekam sa mi stratila

mirus66
30. aug 2016

@klarisa23 ahoj 🙂 u mňa to celkom ujde, až na to, že som schytala zápal mechúra, ktorý sa mi už ťahá k obličkám, až v piatok idem k dr. tak si ešte počkám 😒 Dúfam, že sa máš lepšie 😉 nejaké novinky? 😉
@simona_letova_b to by bolo super keby sa bytík podaril, držím silno palce! 🙂

klarisa23
autor
30. aug 2016

@lucik284 a do ktoreho CAR sa chystate ?

klarisa23
autor
30. aug 2016

@mirus66 fuha tak to nie je nic moc....ja som ho mala minule, vypila som hektolitre urologickeho caju, ale pomohlo

lucik284
30. aug 2016

@klarisa23 dostali sme odporučenia priamo na dr. Reismullerovu v iscare takže zatiaľ tam a potom sa uvidí či ostaneme alebo skúsime niečo iné.

mirus66
30. aug 2016

@klarisa23 občas mávam zápaly a tiež mi pomôže urologický čaj. Ale teraz sa to už dlho ťahá. Ak si spomínaš, písala som, že som mala príznaky, myslela som si, že sa podarilo bábo, lebo som bola unavená, bolelo ma podbruško, cítila som sa zle, boleli ma kríže. A to bol začínajúci zápal, no inak som na wcku nemala žiadne problémy, ani pálenie, či rezanie som nepociťovala. To som začala pociťovať až pred pár dňami, naordinovala som si urologický čaj, brusnicový džús, tabletky Urinal acut, vitamín C, doma pokoj a veľa vody, no neprechádza to, teraz sedím v robote so zvýšenou teplotou. 🙄

lucik284
30. aug 2016

@mirus66 mirus moja mamina máva časté zápaly, posledne vyskúšala babskú radu o priložení lopúcha a vraj to zabralo...

simona_letova_b
30. aug 2016

@mirus66 Ďakujem pekne 🙂 A prajem samozrejme skoré uzdravenie 🙂

m696
30. aug 2016

Ahojte kočky 🙂 ak môžem, pridám sa k Vám - pozitívne naladeným prvosnažilkám 🙂 my sa s manželom snažíme o mimi presne rok, doteraz sme tomu nechávali taký voľný priebeh... ale už mi to čakanie bolo dlhé, tak som zašla ku gynekologičke, ktorá mi spravila základné vyšetrenia. Z mojej strany bolo viac menej všetko ok, tak mi gynekologička povedala nech spravíme aj manželovi spermiogram. Ten vyšiel úplne katastrofálne a bolo nám povedané, že s najväčšou pravdepodobnosťou bábo bez asistovanej reprodukcie mať nebudeme. Bol to pre mňa obrovský šok, ale už som sa otriasla, objednala nás na konzultáciu do CAR a budúci týždeň ideme na to 🙂