icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

mirus66
25. aug 2016

@klarisa23 haha no tak to si píš 😀 treba sa zabaviť kým ešte môžeme, lebo keď budeme po prebdenej noci s našimi najmenšími prispievať do kategórie "chcem schudnúť" asi nám nebude veľmi do smiechu 😀 😀

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 tak ja dufam, ze nepriberiem do obludnych rozmerov 🙂 Chcem sa krotit a nie jest piate cez deviate 😀

mirus66
25. aug 2016

@klarisa23 tak ja by som sa tiež rada krotila, uvidíme ako bude... 😀 moja mama so mnou zvracala celých 9 mesiacov 😕

klarisa23
autor
25. aug 2016

@mirus66 aj tej mojej byvalo velmi zle, ani autom nemohla nikde ist...a toto sa zevraj dedi, tak sa mam na co tesit, este ze do prace nemusim dochadzat autom

mirus66
25. aug 2016

@klarisa23 joj to mi ani nehovor, nechcela by som celé tehotenstvo vyprázdňovať žalúdok. Ja to mám tiež blízko do práce, pár minút pešo a v práci presedím celý deň, takže celkom pohoda. Ale často mi je na spanie aj v práci, nie to ešte keď budem tehotná 😀
Kamoška je teraz tehotná, končí tretí mesiac a tá sa tiež hocikde zloží a spí :D
jaj teraz si z toho srandu robíme 😀

simona_letova_b
25. aug 2016

@klarisa23
@mirus66
Joj baby, mne je zle od včera a objímam sa s kýblikom 🙂 ale hold nieje to tehotenstvom... a mám to šťastie že mojej mamine nebývalo zle, vraj, ale to mi tata hovoril...ale ved uvidí sa 🙂 Som cela šťastná že som sa konečne aspon čo to najedla, najradšej by som šla von sa prejsť, ale to by šlo jedine s kyblikom, igelitkou a niekym ktp by ma držal 🙂 🙂 🙂 Ale ak mi aj bude zle v tehotenstve... Bude všetkých tých 9mesiacov stáť za to... Teším sa na to obdobie 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale teším sa že sa mi konečne chlap vratil domov, tak vam prajem dobru noc 🙂 už teraz a odchádzám minule mi vytkol že som stale na MK 🙂 🙂 🙂 🙂 No čo už 🙂 Mna to tu bavy 🙂 keby prechadzam bazar a v kuse mi chodia balicky, nepoviem 🙂 Ale aj toho sa dočka až zistim že budeme Traja, možno hned viacery na kolko u muža v rodine su dvojičky 🙂 🙂 🙂 Tak uvidíme čo nám Pan božko Dá 🙂 🙂 🙂

Majte sa krásne a píšte básne 🙂 🙂
Pekné sny vám potom 🙂 🙂 🙂

mirus66
25. aug 2016

@simona_letova_b A z čoho ti je tak zle? 😲 snáď nie zo stresov...?
Určite aj keď nám bude celé tehotenstvo zle, stojí to za to 🙂 taktiež sa veľmi teším na to obdobie, už teraz vymýšľam ako by som to tomu môjmu a rodine oznámila 😀
Jéj a dvojičky, to by bolo 😀 😀 😀 u nás v rodine tiež máme dvojičky. Čo nám Pán Boh nadelí, to je jedno, len nech je to zdravé 🙂

1sandita1
26. aug 2016

@klarisa23 vieš čo? mne sa mrcha upravila sama, keď som mala cca 26 rokov, dovtedy chodila ako chcela, sem tam každých 5 týždňov cca, sem tam keď nemala 🙂 a teraz je skoro ako hodinky..

1sandita1
26. aug 2016

musím sa pochváliť (dúfam, že nazakríknem), dnes mám celkom pozitívny deň...keby šiel tak ďalej, tak večer by sme si s manželom mohli dať vínko a potom sa trošku venovať sebe 🙂 tak uvidíme či manželík ešte bude vládať, keďže má večer tréning :D :D :D

klarisa23
autor
26. aug 2016

@1sandita1 tak to si stastna zena, ja ju mam skoro kazde tri tyzdne 😒 . Dnes som zobrala prvu tabletku clostilu tak som zvedavaaa, ako nam to pojde...Ale uz som sa tiez skludnila, dnes ma trochu boli hlava, ale inak v pohode, uz to tu v praci nejako dobojujem a hor sa odpocivat.......A tak hadam manzelik neodmietne prijemne povinnosti 😀. Mas ovulaciu ?

klarisa23
autor
26. aug 2016

@simona_letova_b ahooj, dufam, ze ti je dnes uz lepsie, co mas nejaku brusnu chripku?

klarisa23
autor
26. aug 2016

@mirus66 Vsetko zvladneme, sme predsa zeny 😎

mirus66
26. aug 2016

@klarisa23 jasné, že zvládneme 😎 a už mám predstavy ako sa vidím nad záchodovou misou so zeleným nádychom pleti, ako si hovorím, že to zvládnem 😀 a čo...len nech to raz príde 😀
každé tri týždne ti chodí mrcha? 😕

klarisa23
autor
26. aug 2016

@mirus66 ano tak na 23-24 DC

lucik284
26. aug 2016

Ahojte kočky 🙂
Tiež by som sa k Vám rada pridala, začíname s polovičkou pracovať na potomkovi, len u nás je to trochu komplikovanejšie... v utorok nás čaká návšteva mojej gynekologičky odkiaľ smerujeme do CAR, nakoľko moje PCO sa rozbujnelo a zhoršuje sa mi zdravotný stav a už dávnejšie mi ešte predchádzajúca gynekologička povedala, že bez pomoci to u mňa nepôjde ☹ ... mám obavu z toho čo nás tam čaká... chceli by sme bábätko prirodzenou cestou, tak dúfam, že budú na začiatok stačiť len nejaké lieky na úpravu cyklu a spustenie ovulácie... trošku sa bojím, že to bude trvať dlho kým sa to podarí, ale verím tomu že raz určite budeme držať v náručí nášho malého drobca....

mirus66
26. aug 2016

@klarisa23 a ovulácia ti vychádza na ktoré dni?

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 ahoj a to ti tvoja gynekologicka nevie nejako pomoct? To hned musite riesit cez CAR, u mojho gynekologa je to az posledna moznost.....

klarisa23
autor
26. aug 2016

@mirus66 okolo 10 DC

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 mam kamaratku, ktora ma PCO a na ovulaciu jej dal gynekolog clostilbegyt, tiez som ho zacala uzivat

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23 no žiaľ mi povedala, že ona sa tomuto nevenuje ale posiela ma k nejakej svojej známej, ktorá je vraj zameraná priamo na môj problém. Ešte sme o tom poriadne nehovorili, išla som k nej so žiadosťou od endokrinológa nastaviť cyklus aby fungoval a odišla som s tým, že si mám vybrať či chcem antiku na nejaký čas, čím problém len odsunieme alebo sa pôjdem do CAR liečiť a začneme sa snažiť. Na moje prekvapenie a potešenie polovička rozhodla, že sa ideme snažiť 😀 takže otázky čo ma tam čaká a čo tam vlastne so mnou budú robiť budeme klásť až v utorok

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 fuha,k no to som teda nemilo prekvapena z reakcie tvojej gynekologicky....bo aj v obycajnej ambulancii ti vie gynekolog pomoct aspon s upravami cyklu....a clostilbegyt ti ani neponukla? V CAR to nebude zrovna najlacnejsie

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23 u mňa ide žiaľ aj o to, že hormonálny obraz už je celé zle... a k tomu sa mi prestal správne spracovávať inzulín...musela som k diabetologičke kvôli liekom, ktoré mi síce najprv nechcela dať, ale potom, že na úpravu cyklu by to mohlo pomôcť... dokonca som sa od nej dozvedela, že v Čechách tieto lieky predpisujú normálne aj gynekológovia, len u nás je nepružný systém a ešte to neprešlo schvaľovaním...možno aj to je dôvod prečo ma posiela rovno tam... neviem, netuším uvidím čo mi povie v utorok...

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 Hmmm zaujimave, tak vy ste sa este nezacali ani snazit?

lucik284
26. aug 2016

@klarisa23 nedá sa povedať, že by sme sa vyslovene snažili, ale zase sme sa nejako extra ani nechránili....tiež som z toho celého taká nejaká rozhádzaná, že neviem čo čakať... prečo CAR, keď sme to ešte ani poriadne neskúšali... snáď budem budúci týždeň múdrejšia...

klarisa23
autor
26. aug 2016

@lucik284 ved to nejde od hlavy ani mne.....a odkial si?

mirus66
26. aug 2016

@klarisa23 meriaš si aj teplotu?

klarisa23
autor
26. aug 2016

@mirus66 nie vobec, ja to az takto silit nechcem, k comu je to dobre?

mirus66
26. aug 2016

@lucik284 to sa aj mne zda zvláštne, že ťa hneď posielajú tam. Pochopím, ak sa už dlhšie snažíte, ale takto 😕

mirus66
26. aug 2016

@klarisa23 no myslím si, že na psychike to veľmi nepridáva stále sa sledovať až takto 😀 veľa žien si tu teplotu meria, aj keď sa ešte ani nezačali snažiť, čo mi príde prehnané. Zbytočne navyše stres a veľké očakávania sú potom.

klarisa23
autor
26. aug 2016

@mirus66 ved presne tak, ja toto vobec neriesim a stahovanie si nejakych apiek do mobilu to uz vobec nie, to by mi uz asi uplne preplo z tej tuzby po babinku