icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

klarisa23
autor
6. sep 2016

@1sandita1 ahooj, to nemozes takto brat, ze aj tak z toho nic nebude, nesleduj sa tak moc.....a hlavne pozitivne mysli, ono to skor ci neskor urcite pride, ja tomu verim 😉

klarisa23
autor
6. sep 2016

@dziacka ahoj, mozes o tej tvojej knihe napisat nieco viac?

klarisa23
autor
6. sep 2016

@simona_letova_b Ahooj, no vidis ako sa vam zacalo krasne darit, uz mate na com stavat a to doslova a do pismena 🙂 . Tesim sa s tebou z noveho byvania 😎

klarisa23
autor
6. sep 2016

@m696 ahoj, uz ste boli na tej konzultacii v CAR?

ejuska2586
6. sep 2016

Ahojte, smiem sa pridat?

klarisa23
autor
6. sep 2016

@ejuska2586 ahoj,jasne pridaj sa,ako dlho sa snazite o mimi?

ejuska2586
6. sep 2016

Este len prvy mesiac bol, zatial neuspesny. Ale nevadi, skusame dalej. Dnes som 2 cyklus a 2 den cyklu. Takze buduci vykend dalsie pokusy, kedze mam ovulku tak na 13ty den.

klarisa23
autor
6. sep 2016

@ejuska2586 jaaaj,tak to je este strasne kratucko,to si este plna optimizmu

ejuska2586
6. sep 2016

@klarisa23 No, praveze nie. Ono to cele zacalo tym, ze som mala 3 mesiace divnu mrchu, tak som isla lekarovi - pre istotu. Ten povedal, ze by som mala mat po ovulacii, ale ze nevidi ziadne zlte teliesko, takze sa moze stat, ze ovulaciu vlastne ani nemam. Dal mi na 2 mesiace Duphaston s tym, ze sa mame zacat snazit otehotniet. A ze ked sa do septembra nepodari, tak ze mi urobi hormonalny profil. Tak som sa minuly mesiac sledovala - hlien, bazalnu teplotu aj ovu testy a vyzeralo to, ze ovulacia bola. A aj sme sa tie dni snazili, ale bez uspechu. Teraz mam ist buduci piatok na kontrolu, aby videl, ci bude, resp. nebude ovulacia (12DC) a ked nie, tak mi na 26DC urobi ten hormonalny profil. Tak sa trosku obavam. Dufala som, ze sa nam zadari na prvy krat a nebudu nutne tieto vseliake vysetrenia. Ale, zial, nevyslo. Takze teraz ma cakaju vysetrenia. Ale snazim sa byt pozitivna. Verim, ze budem coskoro tehulka.

klarisa23
autor
6. sep 2016

@ejuska2586 v tvojom pripade je skoro robiť nejaké závery.....Sme tu zeny,ktore sa snažíme nie mesiac dva ale aj roky.....Tak nestrácaj nádej,ako som pozerala jedno dieta už mas,také zle to isto nebude s tvojim otehotnenim,drzim palce 😋

1sandita1
6. sep 2016

@klarisa23 ja mám také dni cez ktoré som plná optimizmu, strašne tomu verím, že nabudúce sa to podarí, keď dostanem krámy, tak sú dní čo si aj poplačem, som smutná, bez nálady a nájdu sa aj dni keď mi to je jedno...trápim sa aj kvôli rodičom, že im nestihnem dať vytúžené vnúča :(

ejuska2586
6. sep 2016

@klarisa23 To dieta je moje, ale nie mnou rodene. Je to moja neterka v nasej vychove.

klarisa23
autor
6. sep 2016

@1sandita1 nemôžeš to takto brať,ono to príde,mne to tiež obcas prerasta nad hlavu,ale negatívne myslenie ešte nikomu nič dobré neprinieslo....Hlavu hore,budeme mamicky 😊

klarisa23
autor
6. sep 2016

@1sandita1 a prečo si myslíš,ze im ho už nestihnes dať?

klarisa23
autor
6. sep 2016

@ejuska2586 aha,ale aj tak nezúfaj a ak môžem poradiť,vykasli sa na nejake meranie teploty a sledovanie sa,užívaj si partnera a babo isto pride

m696
6. sep 2016

@klarisa23 Ahojky 🙂 do CAR ideme zajtra, tak sa už veľmi teším, trochu aj bojím. Som zvedavá čo nám povedia a aké to tam bude...

lucik284
6. sep 2016

@m696 tak drzim palce nas to caka buduci piatok. potom daj info ako to prebiehalo, ja vobec neviem co od toho cakat..

m696
6. sep 2016

@lucik284 jasnačka dám Ti vedieť 🙂

dziacka
6. sep 2016

@klarisa23 co by ta zaujimalo?

janulienkaaaaa
7. sep 2016

@klarisa23 Ahoj 🙂 nebola som tu dlhsie,tak sa ozyvam az teraz. Vcera som bola u svojej lekarky, zhodnotili sme ten moj hormon.profil. minule som mala zly prokaltin, ten sa teraz zaracne upravil, ale zase vyskocil mi zly estragon, zens. hromon....vraj mam anovulacne cykly tak mi nasadila clostyl...aj ty si pisala, ze ho mas nasadeny, nie? a ako zatial ??? 🙂

ejuska2586
7. sep 2016

@klarisa23 Kiez by som sa mohla nesledovat. Ale kedze to vyzera na anovulacne cykli, tak sa musim, aby som mu vedela na kontrole povedat, ci som mala, resp. nemala ovulaciu a kedy. Keby som nemala pochybnosti o svojom zdravi, tak to vobec neriesim a necham to na prirodu. Ale vyzera to tak, ze to nebude moj pripad. Ale zvladneme to a pevne verim, ze coskoro k nam pribudne jedno krasne babatko.

lucik284
7. sep 2016

@ejuska2586 to je pekný pozitívny prístup 😉 držím palčeky aby to bolo čo najskôr.

ja sa bohužiaľ nemusím ani sledovať, u mňa je to vraj určite anovulačné a hlavne tak nepravidelné ako letný dážď ☹ každý mesiac je to inak dnes som to pozerala za posledné 4 mesiace som mala cyklus 64, 28 ,34 a 43 dní rekord čo mám je z minulého leta tam mi mrcha dorazila po 118 dňoch. ale verím že mi to konečne niekto rozumne nastaví. a že sa naplní želanie od sestričky z gynekológie a do konca roka sa mi podarí otehotnieť.

janulienkaaaaa
7. sep 2016

ako tak pozeram, tak viacere mame tie anovualcne cykly .......ioj s nimi ! 🙂 este ze sa da s tym pracovat a sance su tam celkom dobre na kocikovanie 🙂

ejuska2586
7. sep 2016

@lucik284
@janulienkaaaaa
No, ja mam nastastie cyklus krasny a vzdy rovnaky - 28 dni. Problem je len v tom, ze to vyzera, ze vajicko nedozreje. Teraz v auguste som mala krasnu ovulaciu, potvrdenu hlienom, teplotou aj ovu testom. Tak so zvedava, co bude teraz v septembri (sledujem sa aktualne druhy cyklus). Teraz mam ist na 12ty den cyklu na kontrolu a pozrie ma aj lekar a ked nebude ovulacia, na 26ty den cyklu mi spravi hormonalny profil. Tak som fakt zvedava, co z toho bude. Ale tak pri najhorsom mi da nejake lieciky a pevne verim, ze potom uz pride aj babatko 🙂

klarisa23
autor
7. sep 2016

@janulienkaaaaa ahooj, jj aj ja ho uzivam, dnes som 15 DC, bola som na 13 DC na folikulometrii u gynekologa a ten povedal, ze tam ziadne vajicko nevidi, ze moje telo sa sprava, ako by bolo uz v druhej polovici cyklu. Akurat, ze tam vidi nejaku tekutinu, ktora byva po prasknuti vajicka. V pondelok mam prist na krv a z tej mi nasledne zistia, ci som mala ovulaciu....Inak brucho ma dost vyrazne bolelo na 11 DC a pokus o mimi bol den predtym, tak ma utesil, ze spermie v tele zeny preziju 3 dni......a ty ako? Kedy ho zacinas brat?

klarisa23
autor
7. sep 2016

@dziacka vsak vseobecny popis, co to vlastne je

klarisa23
autor
7. sep 2016

@ejuska2586 ako tak pozeram, aj tebe by sa zisiel ten clostilbegyt na dozrievanie vajicok, spytaj sa na to svojej doktorky.....a ovulaciu ti vie zistit aj z krvi tak ako aj mne

klarisa23
autor
7. sep 2016

@m696 ahooj, no ako si dopadla v CAR? Piiiiis, som zvedava a tesim sa na pozitivnu spravicku 😉

ejuska2586
7. sep 2016

@klarisa23 Hej, predpokladam, ze krv mi zoberie buduci piatok. A potom mi popripade da ten clostilbegyt. A mam doktora :D

klarisa23
autor
7. sep 2016

@ejuska2586 pisala si o hormonalnom profile, nie?