Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@klarisa23 ... ja som si este len vcera vybrala lieky, musim pockat na svoje dni a ked dojdu, tak na piaty den MC ho mam zacat brat, pat dni a potom nabehnet ku gynekologicke a tiez ma bude sledovat ..... aspon som rada, ze sa nieco deje, ...len ma stve ze prave manzel je pocas tyzdna mimo domu, chodi domov iba na vikendy....tak neviem ako to spravime 🙂 ci ho nebudem chodit pozerat castejsie do prace, 🙂
@klarisa23 tu je stručný popis:
http://zuzanadziacka.sk/ako-mi-jonasova-metoda-...
@lucik284
@klarisa23
čaute 🙂 no v stredu sme boli v CAR. Keďže ja som akurát v ten deň dostala mrchu - mňa nevyšetrovali (ale mali kompletnú správu od mojej gynekologičky), manželovi spravili spermiogram - a výsledky boli už za cca hodinku - čo nás veľmi potešilo 🙂 Výsledky boli na šťastie lepšie ako pri prvom spermiograme - takže nám spadol oooobrovský kameň zo srdca. Ale našli mu v tele zápal, takže mu hneď nasadili antibiotiká na preliečenie a teda dúfame, že potom budú výsledky ešte lepšie 🙂 mne doktorka povedala, že vzhľadom k tomu, že mám polycystické vaječníky a ovuláciu až okolo 17. - 20. dňa cyklu - môže sa stať, že mne síce moja gynekologička videla na folikulometrii pekne dozretý folikul, potom mi prišla ovulácia ale že je možné že to vajíčko samotné je už "za zenitom". Ale že to nevieme a treba to odsledovať. Potom sa nás pýtala, že kedy chceme začať s prípravou na IVF (u nás IUI neprichádza do úvahy kvôli zlému spg), a my že hneď. A ona že dobre! tak predstavte si, normálne už tento mesiac začínam brať clostilbegyt - prvý cyklus to skúsime iba tabletkovou formou s čo najmenej hormónmi - a uvidíme čo bude 🙂 takže dnes ráno som si dala prvé dve tabletky 🙂
@1sandita1 neboj, vsetko bude dobre.....aj zla diagnoza sa moze zmenit, treba ocka povzbudzovat a hlavne pred nim ty sama od seba ani nikto z rodiny nerozpravajte o chorobach, ak on s tym sam zacne, tak to je v poriadku a treba ho vypocut....A treba byt pozitivne naladena....vsetci...ziadne nareky
Ahojte 😊 chcem sa k vam pridat. Snazime sa rok a zatial nic. Uz druhy mesiac berieme partnersky balicek inofolic a folandrol. Manzel este vitamin E a Macu. Dost sa bojim ze nieco neni v poriadku lebo mal ako 5 rocny operaciu semenniku. Tento tyzden skusime spermiogram a dufam ze potom sa uz konecne objavia dve ciarky ☺
Babenky, vidím že niektoré beriete nejaké lieky a podobne na povzbudenie tehotenstva. Čo také, čo odporúčate? Ja síce teraz pár mesiacov musím mať prestávku pre potrat. Ale DLHO sme sa snažili, tak preto sa pýtam....
@m696 ahoj urcite dam vediet.
@misiatkooo ahoj a pomaha ta maca muzovi? ja som ju tiez zacala uzivat ale koli tomu, ze je vraj do ra aj na zvysenie energie, lebo v poslednej dobe som dost unavena a naviac vraj niektorim bababm pomohla upravit cyklus.
lucik284 zatial nebadam ziadny ucinok ale vraj az po 3 mesiacoch 😊 ale ideme na ten spermiogram tak uvidime. Ano je aj na upravenie cyklu ale ten mam ja ako hodinky takze to nepotrebujem. A ty beries nejake vitaminy?
@misiatkooo čo to máš za lieky?
Kočky, pripájam sa, chcem na bábätko čakať s úsmevom na tvári a nie v slzavom údolí! Držme si päste, myslime pozitívne a určite to príde. 🙂
Haluta ahoj ja beriem akurat inofolic a manzel folandrol k tomu vitamin E a bio macu 😊 skusala som aj alchemilkovy caj ale uz mi isiel hore krkom 😂
@crazy_girl1 ahoj a kolko sa snazite 😊?
@misiatkooo no ja teraz pijem po potrate ten alchemilkovy čaj :D tiež mi nejako nesadol. Akurát kukám to čo papáš 🙂 takže len vyživové doplnky 🙂 okrem tej bio macu :D keď to čítam vyzerá to zaujímavo.
@misiatkooo zatial beriem len tu macu a metforgammu na inzulinovu rezistenciu a magnezium ale to z inych dovodov. inak vitaminy len prirodzene v potravinach
@misiatkooo zatiaľ polrok snaženia 🙂 vy?
@haluta mne ten caj na zaciatku chutil ale potom som to uz nedala 😂 aj ten inofolic mi ide hore krkom ale co uz 😁ked sa nedari skusis vsetko aby sa objavili vytuzene kolajnicky 😊
@lucik284 a kolko beries macu? Davas ju aj partnerovi?
@crazy_girl1 my uz rok preto nam odporucaju spermiogram aby sme boli mudrejsi. Moj manzel mal ako malicky nezostupeny semennik takze je operovany tak sa bojim ci bude vsetko v poriadku.
@misiatkooo môj ho už absolvoval, trošku sú nejaké hodnoty znížené, ale inak všetko v poriadku. Urológ povedal, že otehotnieť môžeme aj s tým, čo máme... 😉 🙂
@crazy_girl1 tak potom super nemas sa coho obavat asi to potrebuje len cas a pevne nervy 😊
@misiatkooo ešte som len začala, skúšal ju, ale keďže máme práškovú tak to nejak nezvládol a po tom čo sa mi skoro z toho povracal už ho nenútim to piť... on má na takéto veci celkovo slabý žalúdok už len vypiť šumivý aspirín keď je chorý je problém...
A práve mi kvôli tým blbým prezidentom a premiérom zrušili piatkový termín a preložili mi ho na stredu ☹ Akurát na termín mrchy tak dúfam, že príde neskôr ☹
@misiatkooo času je habadej, ale hlavne tie nervy... človek má hlavu v smútku, keď to nevyjde, ALE... pozitívne myslenie je základ, preto sa snažím robiť činnosti a veci, z ktorých mám dobrú náladu. Napr. zajtra idem do fitka 😀 😀 😀 vo štvrtok na babskú jazdu atď... 😎
@crazy_girl1 tak toto je super prístup, hlavne čo sa týka psychiky, že ju moc nezaťažuješ, je to najlepší spôsob. Ja sa ukľudňujem doma tvorením. Buď robím sviečky, alebo háčkujem hračky pre malú neterku a kocúra a momentálne si skladám papierovú kabelku.... Tak dúfam, že to bude dostatočne pomáhať aj pri depkarení keď sa nebude dariť.

@klarisa23 Hormonalny profil mi chce spravit na 26ty den cyklu. Teraz chce preverit, ci bude ovulka a to vie asi aj z krvi, ci?