icon

Pozitívny ovulačný test a meškanie menštruácie

niki_9
28. mar 2021

Ahojte baby, žienky...
Už týždeň mi mešká menštruácia, jedna priateľka odtiaľto z fóra mi poradila aby som si urobila Ovu test, že ak som tehotná vyjde pozitívny keď mi mešká MS. Skúšala som a pozrite... Myslíte že to môže byť? Keďže som v karanténe budem za každú radu vďačná lebo neviem ci som pozitívna takže sa bojím aj o zdravie

sisabe
•
28. mar 2021

@niki_9 treba robiť tehotensky test nie ovulačny

niki_9
autor
•
28. mar 2021

@sisabe nakoľko. Píšem, že som. V karanténe nemôžem ísť už nikde lebo 7 dňový negatívny antigen už prepadol a idem na pcr až budúci týždeň

niki_9
autor
•
28. mar 2021

Ďalšia foto kde je kontrolná tmavá

diaalex
•
28. mar 2021

@niki_9 však si objednaj domov z lekárne

zojanka
•
28. mar 2021

@niki_9 no ak ti aj mešká tak to vyzerá na tehotenstvo 🙂 tiež som mala pozitívny ovulačny v tehotenstve. Ale istotu ti da samozrejme až tehu test, resp. návšteva u dr.

patusss
•
28. mar 2021

@niki_9 keď mi vyšiel pozit. tehotenský, ovulačný bol podobný ako tvoj. 😊 Chcela som si overiť tie teórie, čo som tu čítala.

niki_9
autor
•
28. mar 2021

@zojanka samozrejmosť ale kým sa dostanem k Dr to ešte potrvá ak budem musieť byť ďalších 14 dni doma keďže priateľ bol prvý covid

niki_9
autor
•
28. mar 2021

@patusss tiež som čítala tu na modrom koniku všeličo

patusss
•
28. mar 2021

@niki_9 u Dr. by ešte aj tak nebolo nič vidno... asi by som si tiež na tvojom mieste objednala cez internet testy, nech nechajú pred dverami. 🍀

niki_9
autor
•
28. mar 2021

Chcela som vedieť aj možno skúsenosti iných ci sa to niekomu stalo 🙂

zojanka
•
28. mar 2021

@niki_9 no ja by som to brala tak xe 75% že tehotná si keď ti mešká + takýto ovulačný test. Môj ovu test bol v tehu rovnaký.

niki_9
autor
•
28. mar 2021

@zojanka teraz si ma aspoň 50 % potešila v tomto covid období 😔😔

zojanka
•
28. mar 2021

@niki_9 no ja by som každopádne nevydržala čakať kým skončí karanténa 🙂 popros dáku kamošku nech ti kúpi test a nechá pred dverami ... inak ja som teraz tiež tehotná a treba si na seba dávať pozor no ...

sisabe
•
28. mar 2021

@niki_9 veď ak objednať z lekárne sa dá a kuriér ti donesie ku dverám alebo dakoho s rodiny poprosiť. Ovulacny test robiť miesto tehitenskeho nemá žiadnu výpovednú hodnotu.

majamat
•
28. mar 2021

ak chces byt tehu,t ak ti to zelam, ale ovu test moze bt pozitivny aj vdaka ovulacii, ak nevies,c is i ju mala. niekedy cyklus neprebehlne klasicky a ked chyba ovulka asi 2t po zacati, moze prebiehat inak moze byt predlzeny. tiez moze byt ovulka posunuta na neskor a preto kludne mozes mat teraz ovulku, nie tehu.
to pisem preto, ze aj taka moznost je. preto je dolezity ten tehu test.

niki_9
autor
•
28. mar 2021

@majamat mala som ju robila som si ovu testy v polke cyklu

majamat
•
28. mar 2021

@niki_9 tak ako baby radia, skus objednat testy a uvidis.

00bubka00
•
28. mar 2021

@niki_9 prosím ta aký je to ovulacny test , hodis sem prosím ta foto obalu , ďakujem

lauritka
•
29. mar 2021

ak ti ten test neslabne a stale ho maš silny a uz si mala tento cyklus pozitivny test cca 14 dni predtym a nemaš diagnostikovane pco, tak si s velkou pravdepodonbostou tehotna 😉

niki_9
autor
•
29. mar 2021

@00bubka00 pepino ten klasický

niki_9
autor
•
29. mar 2021

@lauritka sooom.. Už mám trhu test

patusss
•