icon

Pravidelný cyklus bez ovulácie - je to možné?

3. apr 2021

Čaute , mávam pravidelný 32 dňový cyklus , no asi nemám ovuláciu je to možné ? Ešte nikdy mi nevyšiel pozitívny test.
Vždy na 18ty deň je najtmavšia čiarka ale nikdy nie rovnaká ako testovacia 😩 máte skúsenosť?

littlebubble
•
3. apr 2021

Nemôžeš sa predsa riadiť len testom.

autor
•
3. apr 2021

@littlebubble nemám žiadne príznaky ovu , ani hlien ani bolesti pŕs ani bolesti vaječníkov nič , nič som nespozorovala posledných 6 mesiacov cca predtým som mávala hlien a po ovulácii vždy bolesti pŕs .

basska_b
•
3. apr 2021

Podľa mňa 18. deň je TVOJ DEŇ. Ja som mala podobný cyklus. Na základe teploty som zistila, že 17. deň je moj deň. Testy som nepoužívala a mam dve deti. Proste sme sa s mužom veľa snažili, aj každý deň. A hneď sa nám podarilo. Ani čakať sme nemuseli.

Inak v týchto dňoch som si testy prvýkrát v živote skúsila a tiež čiarka je tmavšia, ale nie úplne silná a mala som popri tom mega príznaky ovu. Ono podľa mňa závisí od toho, koľko vypijes vody, čo zjes, v ktorý cas dňa si to robís...

hederamonstera
•
3. apr 2021

Tak sa objednaj ku gynekologicke na folikulometriu a budes vediet

dominikac321
•
3. apr 2021

ano, je to mozne...

littlebubble
•
3. apr 2021

Tak hlien som určite mala, ale ja som nikdy ešte toto neriešila, že či ovu mám alebo nie.Iné príznaky som nikdy nemala.Ja len, že test nie je 100%.Dievčatá ti určite poradia iné metódy, ale áno je možné, že ovu nemáš.

zuzanaete
•
3. apr 2021

Ovu test ti len ukaze, ze sa telo pripravuje na ovulaciu a kedy by mala byt, ale nepotvrdi, ci prebehla alebo nie. Ovulaciu ti moze potvrdit jedine lekar alebo zistis na zaklade merania bazalnej teploty. A aj pravidelny cyklus moze byvat anovulacny.

zuzkacik4
•
3. apr 2021

Ja som si jeden mesiac skusala robit testy, schvalne som ich robila v mesiac, kedy som mala ist k dr. a tiez to vyslo tak, ze dr. mi ovulaciu potvrdil, ze prebehla (a prebehnut musela, kedze som ostala tehu..) ale ovu testy som mala negativne...sa to ani nepriblizovalo k tomu, ze by mala ciarka vobec byt nejaka vyrazna, nie to este silnejsia nez kontrolna...a ano, testy som robila urcite spravne, presne podla navodu..takze za mna testy nespolahlive, urcite treba dat odsledovat dr. a budes mat istotu 🙂

roztlieskavacka
•
4. apr 2021

Samozrejme. Vždy mam cyklus pravidelný ako hodinky 28-29 dni. Ovu som mala naposledy v novembri ked som otehotnela a bohužiaľ po MA vo februári som este ovu nemala.