Pre nie bezradné pokročilé snažilky II.
....tak tu nájdme pokracovanie z temičky "Pre bezradéí pokročilé snažilky 🙂I.
vitam vsetky dievacatá v tejto nasej inovovanej temičke.... 😀 😀 😀
adu.... ved kolegynke povedz, ze nemas cas, ze ved vidi, ze stale pracujes... a nam mozes pisat 😀
Adu, že aké fofry... normálne rozmýšľam, že Ťa začnem ľutovať 😉 😀
Noe, my sme mali v októbri 6.výročie svadby, ktoré som oslávila v nemocnici 😒 ... ale mangel bol našťastie pri mne..
Sincer... aký alkoholik????........ hruškoholik!!!.......... TA NE???? 😀 😀 😀
Orsu, taká otázka na telo... nad svadbou ste ešte ani neuvažovali?
adulik...asi si nemala dat tu poradu .-))))))))))))))))))))))))))))
sincer....no nabuduce ak sa stretneme a ty nebudes pit, ta ja ani nedojdem.........radsej..... ☹ ☹
Baby, nabudúce, keď sa stretneme, všetky budeme mať brušká, takže piť budú len polovičky a my sa budeme prizerať 😉 ... nájdeme si inú zábavu 😀
a prečo mám sklz??? nechápem, a to som ani nič nepila
... a keď budeme mať brušká na stretku, tak budeme piť mliečko a ohovárať kadekoho a PREDÝCHAVAŤ !!!!!!!!!
Orsul myslela asi 15 min. sklz v klábosení... Orsul, pochopila som to správne? žeby mi konečne začalo dnes páliť? 😕 😀 😀
a a a viete co, okrem predychavania budeme chodit staaale cikat, hi hi, pamatas Sincer....
Ja som sa zakecala s kolegynou, ale uz som tu.
NELIA....no presne....nejakou poradou zabila 15 minut 😀 😀 😀 😀 už sa chytas nelinka 🙂)))))
a ako sa mo tvoj drahy???????? v pohode????????
a nemusi byt to mliečko teple??????????
😝 😝
no veru.... to by bolo mat brusiska 😀 potom budeme pit detske sampanske 😀
noe ... pamatam 😉 a tiez na tie .... ...
Orsul, má sa celkom dobre.. no teraz má také divné obdobie v robote, tak sem-tam trocha depkuje... 😒
Sincer, Noe, vy tajnostkárky!!! aj my chceme vedieť, čo zanenajú tie .... ... 😕 😕 😕
nooo, boli sme na jednej stretavke asi pred mesiacom a boli tam same tehosky a cerstve mamicky, tak si viete predstavit ako sme sa tam mohli citit, ina tema tam neznela len ako koja, kakaju ...... a tie tehosky chodili stale cikat, nooo a nam sa tiez akosi furt chcelo, tak sme si robili srandu ze sme asi v tom.... jak sme sa tam bali ist, tak sme si urobili supis naladu a robili sme si z toho srandicku.
tie su nase spoluziacky, ktore si priviezli na stretavku albumy svadieb a deticiek.... a my sme s noe len dyyyyyyyyyyyyyychalllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiii naaaaaaaaaadyyyyyyych a vyyyyyyyyyyydyyyyyyyyych
tak neli to začína zapaľovať a mne už asi dohára....
no, tajnostkárky, čo to tu za tajnosti vediete?
Nel, mas to od nas oboch vysvetlene a a a chvala Bohu sme sa zhodli, takze vidite ze nesalime.. hi hi
aha, tak už som v obraze
inak, ivkaj sa nám nejak nehlási - možno objavila // a možno s Palim oslavujú 😅
sincer ...noe..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no hlavne, že ste sa potom nakoniec dobre pozabávali 🙂)))) viem si to celkom živo predstaviť....
akurát na mojej stretavke už byv. spolužiacky riesili, že na aku strednu skolu pojdu ich deti 😀 😀 😀 😀
sincer...takže viem si ťa predstaviť, že si bola vcelku dobre PREDÝCHANÁAAAA 😀 😀 😀 😀
adulik.........no...ona chcela dnes testovaat, aj ked sme ju trosku od toho odhovarali......hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...tak neviem neviem neviem.......ale hádam nie su spoločne v tej ich zhrádce!!!!! ...... aj tak by mala este oddychovat s nohami hoooore 🙂))))))
alebo len možno u nich vo firmách nemaju státny sviatok 😉 😉
baby neviem ako vy.....ale tym, že sme sa videli tak povediac NA ŽIVO.....tak ja si fakt viem Adulik predstavit "bordovu" pri PC ako predýchava.......a
Sincer zas na tej stretávke...rozhorčenu a unavenu z tých rečí o kojeni a o kakani a o ....... 😀 😀 😀
adu........... 😀 😀 😀 😀
a myslim, že k Vladusikovi si sa dnes ani nevyjadrila...... 😕 😕
😉 😉
A neviete, čo je s Katuskou? Strašne dlho sa nám neozvala... dúfam, že je všetko OK 😔
nelia.....vobec.......aj som jej pisala, ale neozvala sa.......................... 😔 😔 😔
no mna isiel slak trafit.... nastastie tam boli aj spoluziaci, ktori taketo problemy nemaju... tak sme rozoberali ich problemy.... 😅
no veru vobec nevieme co je s katuskou 😕
kedy ona mala vlastne termin?

orsul... no ked sa nabuduce stretneme tak ja si musim dat zavazok nepit.... lebo potom mi vzdy dva dni trendzi v hlave...
a sme v pk... preco?
no ja mam tej roboty nejak vela... tak nestiham....