Prečo sa po sexe neudržia spermie vo mne, ale idú von?
Ahoojte .. rada by som sa vas opytala preco kazdykrat po sexe mi partnerove semeno vytecie von ?stale sexujeme da to do mna a vzdy to vytecie.. chceli by sme mat uz babetko ale uz sa to pokusame dobry rok .meska mi aj menstruacia ale nejsom si ista ci som v tom lebo pred nesiacom sme spartnerom mali sex dal to do mna a cakala som 2tyzdne ci otehotniem .. bohuzial nie ☹ .. kupila som si test ked my meskala menstruacia .. a ukazalo mi len jednu ciarku .. Dakujem za rychle odpovede 🙂 ☹
este si nenasla odpoved?
anonymmka ahoj chcela by som sa opýtat prečo ked to robíme s priatelom . emoticon . a ked to da do mna tak po 5tich minutach mi to vytečie von ?? za odpovede dakujem ,, sanzim sa otehotniet ale som smutná s toho že nam to nejde emoticon ,,, k lekarovi sa bojim íst .. emoticon co to moze byt ??
7. okt 2013 o 10:50 • snaží sa • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
vzdy ostane dost, nieco vytecie, ale to absolutne nevadi....akurat, ci ta to naozaj zaujima 😀
je to normálne, veď kde by to išlo, len tak sa to nestratí 🙂 keď snažilkujete, tak stačí po keksíku dlhšie ležať a potom sa až postaviť, tie dobré spermie stihnú docestovať, tam kde treba 😉
to máš tak ako v sandáloch v daždi - tekutina v kombinácii s nejakým otvorom - no kade natečie tade aj vytečie, čo iné by si čakala? 😅
bez urážky, ale vzhľadom k tvojim otázkam ešte neodporúčam mať dieťa, radšej najprv doplniť všeobecný rozhľad a vedomosti... schopnosť sexovať by nemala byť jediným predpokladom k splodeniu dieťaťa...
jarne prazdniny???
skús sa zaštupľovať
daj nohy hore =)
po sexe treba chodit tak tri dni po rukach 🙂))
aj spermie radsej utekaju kade lahsie..... 😀
zavesit dole hlavou na luster...
strašne som sa nasmiala, prepáč 😀 neviem si predstaviť, že by to malo všetko v nás zostávať, čo by sa tam dialo? vstrebalo sa to do nás?
hned po sexe urob stojku a ostan tak hodinu. ak to nepomôže tak požiadaj bociana 😀
no !!!zakladnu!!!! chybu ktoru robis, aby v tebe spermie zostali je nakup spravnych homeopatik - spermisat forte, sperfantenol v spreji alebo ovulsperm rapid. velmi dobre je pouzit pripravok pred stykom (samozrejme si precitaj pribalovy letak) a potom je dobre po styku asi tri - styri (niektori odbornici hovoria az o 6tich hodinach) hodinky lezat s vankusom pod zadkom v rovnobeznej polohe na tvrdej podlozke... mozno to bude trosku nepohodlne ale urcite to pomoze aby z teba spermie od partnera nevytiekli. dobre je si teplym uterakom zviazat kolena a drzat nohy pri sebe. budes citat od roznych neprajnicok, ze su toto len hluposti, ale ako zena urcite citis ze partnerove spermie v tebe musia zostat aby si bola spokojna, urob vsetko pre svoju spokojnost!!!
Boze osoba, chod sa liecit. chuda dieta.
ach jo, neni to domyslene v tej prirode, ked tr...kat moze doslova kazdy. A toto ma volebne prava.... 😝
Si ich videla z teba utekať? 🙂
Nasmiala som sa aj na otazke aj na odpovediach 😅 😀 😎
Ty nie si zrela na sex, nie to este na dieta. Najdi si partnera, na ktoreho semeno neposobi gravitacia, to je ten idealny pre teba.
ahoj,
to, ze vytecu je asi oK, tak ktora je silna tam isto ostane. Treba skusat.Ja som po vysadeni tabletiek otehotnela az po 1 roku.
Co som pocula, ze po sexe dvihnut nohy hore, ale ci to fakt pomoze neviem.
to ze idu von neznamena ze nezostane nieco v tebe!
veselo ... najprv som sa zasmiala na otazke, potom na prvej odpovedi a do tretice na rade "zviazat kolena teplym uterakom" takze vysmiata vam zelam dobru noc
z medicinskeho hladiska to znie ako vaginalny reflux 😀 😀 😀
No , normalne furt dookola rozmyslam nad tou otázkou ale......😀
Ach jaj..... 😀
niektore odpovede su lepsie než vtipnejsi vyhrava 😀 😀 😀 😀 😀 idete baby
😀 😀 😀 😀 😀 Pekný deň !
tá otázka nemá chybu ...🙂 a asi ani tá čo ju písala 😲