Prečo sa po sexe neudržia spermie vo mne, ale idú von?
Ahoojte .. rada by som sa vas opytala preco kazdykrat po sexe mi partnerove semeno vytecie von ?stale sexujeme da to do mna a vzdy to vytecie.. chceli by sme mat uz babetko ale uz sa to pokusame dobry rok .meska mi aj menstruacia ale nejsom si ista ci som v tom lebo pred nesiacom sme spartnerom mali sex dal to do mna a cakala som 2tyzdne ci otehotniem .. bohuzial nie ☹ .. kupila som si test ked my meskala menstruacia .. a ukazalo mi len jednu ciarku .. Dakujem za rychle odpovede 🙂 ☹
Gravitacia😂
Ahojte ja mám presne taký istý problém. Potom sa bojím či môžem byť tehotná. Ale ja verím tomu,že áno len som chcela mať istotu či to nevadí,keď niektoré spermie zo mňa vytečú chceli bi sme bábätko s priateľom ale sa bojím toho že všetky spermie vitiekly mohli bi ste mi poradiť či mám šancu keď priateľ domna pustila ale to aj vitieklo
@radkagasparova len musi byt aj ovulacia.. styk nestaci.. a na oplodnenie je potrebna JEDINA spermia.. zvyšné "zbytočné" vytecu
@enusamt ja som mala menzes pred mesiacom a mám dostať 18 menzes tak skúsim počkať a ak mi bude meškať tak si spravim tehotenský test
@radkagasparova Ty si poriadny trololo. Keď si chceš vymýšľať, tak nech ti to aspoň časovo sedí.
Hlavne by ste si mali toto všetko prečítať odznova a uvedomiť sa ako jej odpovedáte .
Je to normálna vec že za pita vy ste sa tiež nenarodili a hneď vedeli všetky detaily o sexe 🤌

@enusamt tak len po menštruáciu si mám urobiť tehotenský test? Ja som mala s priateľom sex pred 5 dňami a urobil sa domna a hneď to aj zomna vitieklo je šanca že bi som bola tehotná lebo sme chceli obi dvaja dieťa a neviem či budem tehotná keď to zomna vitieklo