icon

Pred rokom som potratila a odvtedy sa mi nedarí otehotnieť

dankaknollova
12. máj 2018
Strana
z2
dankaknollova
autor
12. máj 2018

@topasitta Dakujem za poradenie 🙂

lolita555
12. máj 2018

@dankaknollova skus stiahni si do mobilu .mne aj kamoske pomohol vazne.za to nic nedas

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@topasitta už stiahla

cecilia68
12. máj 2018

@dankaknollova Neviem, prečo tvrdíš, že muž je v poriadku, keď mu ešte nerobili žiadne vyšetrenia :(

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Ato ako moj gynekolog ho vysetri

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Ale vomne je problém v nom nie já som malá bývalého ani știm som nemohla.otehotnuy

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@cecilia68 Ale vomne je problém v nom nie já som malá bývalého ani știm som nemohla.otehotnuy

cecilia68
12. máj 2018

@dankaknollova No a čo ak ani ten predošlý nebol v poriadku? Nemôžeš to vedieť, pokiaľ sa nenechá tvoj chlap vyšetriť.

mariannamk
13. máj 2018

@dankaknollova inofolic uzivaj kazdy den, moze sa dlhodobo. 1x denne.
inak treba este raz za gyn, nech ta este raz vysetri - hormonalny profil. je to jeden odber krvi 2.-5. den noveho cyklu (teda normalneho menstruacneho krvacania). A zvykne sa opakovat aj po predpokladanej ovulacii. najlepsie je skombinovat to s folikulometriou. vyskusaj robit aj fomace ovulacne testy a muz nech ide na poriadny spermiogram do centra asistovanej reprodukcie.

miriam439
15. máj 2018

@dankaknollova
Presne ako píše @topasitta, asi máš zvýšený prolaktin a možno kvôli tomu ani ovulku nemáš.
Lekárovi povedz o tej tekutine z prsníka a nech ťa vyšetrí aj na prolaktin, keď bude robiť hormonálny profil.

zuzans258
5. jún 2018

@dankaknollova ahoj,je to presne rok potom ako som prišla o bábo,a odvtedy nič....dokt.mi tiež povedala, že som v poriadku ale ja neviem,je síce pravda že s mužom máme sex raz do týždňa sem tam 2krat... dôvod rozdielne smeny....ale aj tak mi to už príde ako nekonečný príbeh...

Strana
z2