Pri akej veľkosti folikulu aplikovať Gonasi?
Ahojte,
v CAR mi dnes namerali folikul 12-13 mm a v stredu mi kázali pichnúť si gonasi. Nie je to skoro? Mne folikuly nerastú 2 mm denne, ale tak 1-1,5 mm a mám obavu, aby som si ho nepichla skoro. Aká je minimálna veľkosť zrelého folikulu? Ešte budem chodiť na meranie k svojmu gynekológovi, tak to vieme načasovať operatívne pri správnej veľkosti.
Ďakujem za skúsenosti a rady
Áno môže to byť ja som to nekombinovala s testom už.
Drdim palce😉🍀
@jankasvo ani ja sa nechystám, veď testy zachytávajú LH hormón...
A keby si pichla zajtra ? To bude mať cca 18mm ak ovulacia nastane za cca 36hodin to bude v nedeľu večer/v noci podľa toho kedy pichneš.
@jankasvo toto je hotová veda 😂 no rozmýšľam, že si ho pichnem zajtra ráno, na obed poistíme a potom v nedeľu večer. Ja tvorím protilátky proti spermiám, tak neviem, akú majú šancu 🙈
Skús tak mne dr vravela že oni páchajú od 18mm. Držím palce nech to vyjde 🍀🍀
@jankasvo ďakujem, áno, už sme rozhodli, že veď ak mal včera 16 mm, tak je veľká pravdepodobnosť, že zajtra ráno už tých 18 mm najmenej mať bude. Nechceme riskovať do nedele...
Áno poznám ten pocit a injekcia ešte doťukne ten folikul.
@jankasvo no veď práve, lebo ja mám protilátky proti spermiám, akýsi anti-fosfatidyl a ešte aj neskoro mi vraj praskajú folikuly, tak uvidíme. Spolieham sa, že som chorá, tak snáď majú šancu 😂
@jankasvo no mám taký pocit, že možno ju ani nebude treba... Viem, že mu ešte chýba, ale takýto test mávam deň pred pozitívnym 😂
Tak zajtra ráno šup šup pichnúť 😊
Ja by som pichla ked ju mas pomoze kvalite.
@xxemma no dnes sme poistili bez nej pre istotu, lebo takto stmavol test a v nedeľu ráno pichnem keď tak. Už by sme to teraz nestihli. Nevadí, nejako to dopadne, nechcem na to tlačiť.
Ahoj, ako sa ti zadarilo?
@adka998 ahoj, no bohužiaľ nezadarilo ani vtedy, ani tento mesiac. Riešime už imuno a vyzerá, že sme adepti na IVF, takže gonasi zbytočné 😓

@xxemma jj, ja viem, preto som povedala, že zjednodušene. Ale máš pravdu, netuším, ako sa to bude správať a keďže si to zrejme pichnem v nedeľu ráno, tak v pondelok už len uvidíme, či praskol alebo nie. Veď zajtra povie, aký je veľký...