neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Pa Mirka...
Prepáčte babuľky, teraz som zase riešila kurzy angličtiny pre zamestnancov... Neverili by ste, ale tí moji kolegovia sú stráááášne rozmaznaní... Popíšem Vám to trošku neskôr, musím to predýchať 😀
babule kde ste sa mi skryli ☹
Annavi ja som tu 🙂 A super že už to máš aj na papieri 🙂
Pavli ale napíš kým som aj ja v robote, chcem sa trochu zasmiať 😀
jeej terka tak ty si tu...si mna tu predsa nenechala samu...mooja som taka stastnaaaa 😀 😀 😀
Ann ešte som tu 25 minút a potom padám konečne preč 😀
Pahu kdeže si? Napíš nám svoje zážitky kým som ešte tu 😅
terka ja uz tiez koncim...o pol stvrtej....
Ann ja o 15-tej 🙂
my mame prac. dobu od siedmej do pol stvrtej ale v TN budem ju budem mat posunutu o hodku skor...len do pol tretej....
Ann tak super, budeš mať poobede viac voľna 🙂
Ja sa už idem pomaly baliť 🙂
no moja to ano....sa teskam uz..len tie rana budu dost tazke...no ale co uz zvyknem si....
okki moja idem sa aj ja uz pomalinky balit....pekny dnicek...zajtra sa uvidime...papa terka
Papa kočky vidíme sa zajtra 🙂
no, ja som naspat len z obeda a vy ste uz odisli domkov... a ja som tu este 2 a pol hodky... 😒
tak sa stretneme zase zajtra 😉
Ahojte kto tu ste 🙂
Kupila som 2 testiky a jeden som hned spravila a bola tam iba / ☹ Asi to bude tou operaciou ☹
uz som vyspinkana a prisla som pozriet, co sa tu deje 🙂
andulka, nebud smutna, este nic nie je stratene. mozno je to tym, ze si robila poobede. ak nepride ani zajtra, tak testuj v sobotu rano
Ahoj mirka 🙂 Akurat som evitke pisala, ze ked som odftila test , tak ako sa ten pruzok lomi vytvara druhu ciarku a ona ho chce vidiet, ale nie je tam je len /
idem si zohriat papat, nejak ma prepadol hlad 🙂
andulka,som si pozerala fotku. si si ista, ze ta druha palicka je len tien? na tej fotke to vyzera tak, ze tam je. skus testnut zajtra rano, ci tam nebude lepsia 😉
Miruska som lebo teraz ked pozeram na vyschnuty testik uz tam nevidim nic len tu silnu / 🙂 Skusim este zajtra rano 😉
dobru chut ti prajem
andullka, idem aj ja kuknut do tvojho albumiku. a ked je dnes len / mozno staci len skusit testnut zajtra rano alebo aj neskor. vsak ked skor testujes odporuca sa radsej ranny moc, nie? mozno je to len tym 😉
ajoh zazi asi hej skusim ranny, ale skor si myslim, ze to bude tou operaciou ☹
Ahoj andull... idem to mrknut do alba...Ale skus este rano... 😉
Ahoj zabka no skusim ked epride mrcha 😒
Ja tam tiez vidim nejaky tien 😒
Inak este ani mne neprisla....
Huuurááááááááááá 😀 😀 😀 , tesim sa s tebou, tak zajtra rano obidve budeme testovat ked nepride. OK? 😉
Ja to radsej necham tak, este uvidim ci bude ten hlien tmavnut...Zatial som bola 2krat na WC a na papieri nebolo nic...Vsetko sa uvidi az rano....Ale nadeje si uz nerobim... 😔
Zabka, chapem ta 😉 Uvidime co z tohobude ani ja tomu moc neverim. Stale mam taky pocit, ze uz, uz .....
Neboj ty dopadnes isto lepsie.... 😉
Moja musim to tak ako to je lobo by som uz davno bola na psychiatrii 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
baby baby moje uz mam pers. rozkaz.....od prveho marca odchadzam za drahyyyym 🙂 🙂 🙂 🙂