Prípravy IV
Neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

•
29. feb 2008Zazi, tak nevoľnosť som dnes mala, ale neviem z čoho.. Však uvidíme.... Ale ďakujem 😃 Idem si aj ja poznačiť do diáriku, ako sa cítim x-)
0
pavli, som tu dnes do stvrtej. a citit som sa citila tak, ze ma neboleli prsia iba bradavky a mala som take bolesti v bruchu,ako pred mrchou, ale to bolo divne, lebo ja som po vysadeni hak nemala bolesti, mne vzdy prisla mrcha potichu. a kazdu chvilu som chodila na wc s tym, ze ci uz prisla. ale vedela som, ze by nemala prist, lebo som mala teplotu hore. a kazdu noc som isla na wc na malu. ako sem-tam som zvykla aj pred tehu, ale teraz to bolo pravidelne kazdu noc
Oki Mirka... Ja tiež pred mrchou nemávam žiadne príznaky, začne mi vždy potichučky špinením asi 1-2 dni a potom 2 dni silno a potom už iba došpinenie... Tak však uvidíme... Bradavky mám len citlivé, žiadna bolesť 😉
No uvidíme... Ale v tú nedeľu testnem, to zvládnem, však logika mi hovorí, že asi tam 2 // nebudú, ale ak by boli, potešila by som sa ja a aj manžel na narodeniny 😃
No uvidíme... Ale v tú nedeľu testnem, to zvládnem, však logika mi hovorí, že asi tam 2 // nebudú, ale ak by boli, potešila by som sa ja a aj manžel na narodeniny 😃
Ahojte 🙂
tak a sme doma...pobehali sme po bankach, a do mesta sme nesli..je vonku otrasne nechcelo sa nam...takze manzelik bude chodit v malych riflach, ked sa mu nechcelo....kupim mu asi nejake tehotenske cez bazar s tou elastickou vlozkou a budeme mat pokoj s nim, moze kludne priberat a nic ho nebude tlacit.. 😃 😃 😃 😃
tak a sme doma...pobehali sme po bankach, a do mesta sme nesli..je vonku otrasne nechcelo sa nam...takze manzelik bude chodit v malych riflach, ked sa mu nechcelo....kupim mu asi nejake tehotenske cez bazar s tou elastickou vlozkou a budeme mat pokoj s nim, moze kludne priberat a nic ho nebude tlacit.. 😃 😃 😃 😃
Mirka, ty veru teraz vypadas uuuuplne inak ako na fotecke nevestičkovsej 😉 x-) x-) x-) x-) x-)
Baby zasa sa mi dari..idem velice umyvat dlazky a najskôr som isla vo vani nalievat vodu do kybla a nejake to mame pokazene takze ked som pustila napustanie tak sa mi to same preplo na sprchu a vypadam ako vodnikova zena a aby to nebolo malo tak ked som ten kybel dala na zem v kupelke a so zavretymi ocami som hladala uterak aby som si utrela tvar tak som do toho kybla aj skocila.. 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 musim sa sama na sebe smiat, este ze neni doma moj manzel zasa by mu pribudla historka za ktoru by sa mi vysmieval.. 😃 😃 😃
Baby zasa sa mi dari..idem velice umyvat dlazky a najskôr som isla vo vani nalievat vodu do kybla a nejake to mame pokazene takze ked som pustila napustanie tak sa mi to same preplo na sprchu a vypadam ako vodnikova zena a aby to nebolo malo tak ked som ten kybel dala na zem v kupelke a so zavretymi ocami som hladala uterak aby som si utrela tvar tak som do toho kybla aj skocila.. 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 musim sa sama na sebe smiat, este ze neni doma moj manzel zasa by mu pribudla historka za ktoru by sa mi vysmieval.. 😃 😃 😃
No, to teda bola 😃 😃 😃
To ja vzdy musim nejak zahviezdiť... 😃 😃 😃 😃 mne sa uz 5 rokov manželík smeje ako som "zabíjala komára hlavou"...pretoze ja meriam 180cm a stala som medzi zárubňami a zbadala som komara na plafone a velice som medzi tymi železnymi zarubnami vyskocila - ja som si totiz myslela ze stojim v strede izby, nie vo dverach a to bol iny náraz...a odvtedy sa mi drahy smeje ze som isla zabijať komara hlavou. 😃 😃 😃 😃
no ešte že ma dneska nevidel.. :-N 😃
To ja vzdy musim nejak zahviezdiť... 😃 😃 😃 😃 mne sa uz 5 rokov manželík smeje ako som "zabíjala komára hlavou"...pretoze ja meriam 180cm a stala som medzi zárubňami a zbadala som komara na plafone a velice som medzi tymi železnymi zarubnami vyskocila - ja som si totiz myslela ze stojim v strede izby, nie vo dverach a to bol iny náraz...a odvtedy sa mi drahy smeje ze som isla zabijať komara hlavou. 😃 😃 😃 😃
no ešte že ma dneska nevidel.. :-N 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli