Príznaky tehotenstva
Ahojte dievčatá chcela by som sa vás opýtať aké ste mali príznaky tehotenstva... A to isté aj pocity ďakujem vopred za odpovede
Ziadne. Az meskajuca ms a pozitivny test
@renusko09 u mňa si to všimlo okolie ešte pred vynechanim menštruácie. Aj kamaráti - chlapi, že som nejaká iná a rovno prišli za mnou s otázkou ci som tehotná. Cca 10 dní od ovulácie sa mi začali zväčšovať prsia a príšerne ma boleli, skoro každý pohyb, pobehnut bolo utrpenie a spala som na chrbte 🙂 Bolela ma aj oblasť vaječníkov, maternice rôzne striedavo. Neskôr sa pridali závrate. Toto všetko bolo ešte pred očakávanou menštruáciou.
Ani ja nemám žiadne príznaky iba ma pod bruškom ma. Pobolieva ako keby som mala dostať MS ale tu mam dostať až 11steno
Joj to mi je ľúto moja aj ja ti to prajem chcem vedieť ako to dopadlo a ja no asi to bude prechladnutím nemyslím si ze budem v tom ale tebe to silno prajem 😀
Pomýlila som sa myslím si ze nebudem v tom necítim sa byť tehotná 🤰
@renusko09 teraz na to nemysli. (co je nemožné :D) Nemusíš vôbec cítiť ze si tehotná celkom dosť dlhu dobu ako tu citam. Každé tehotenstvo je iné. Ja to robím tak, že si predstavujem že som, ale testy si nerobím. Stačí jedno sklamanie v deň keď dostanem menštruáciu, ako každodenné sklamanie pri jednej palicke :D Keď si poviem ze nie som, tak mi je to ľúto a stále myslim na to, ze by som technicky byť mohla. Ale keď si poviem ze som, tak v podstate už nič dalej neriešim... až do dňa keď to bude mať prísť, ale na toto čakacie obdobie sa mi táto stratégia osvedčila ako byť čo najviac v pohode.
Si úžasná 😂 veľmi si ma touto správou potešila no len sa bojím toho sklamania. 😥 Ale budem to robiť ako ty budem si myslieť ze som v tom a ptm uvidíme ale u teba chcem vedieť ako si dopadla ❤️
Joj ani nehovor moja ❤️ držím palčeky a kedy máš dostať MS??!!
tak ako pisala scales vyssie, tiez som mala tyzden pred ocakavanou MS velmi silne hnacky. do toho nechutenstvo a obcas zaludok ako na vode 🙂
Ja nemám žiadne príznaky iba ma týždeň boli pod bruškom ako by som mala dostať MS
Urob si test mam pocit ze si v tom zajtra ak ti neprídu už budeš vedieť na čom si daj ptm vedieť ako si dopadla budem držať palce 👌
Ja mam teraz bazalnu teplotu 37,25 a v ustach 36, 77... uz druhy den vecer mi takto vystupila... som 17ty den cyklu...
No myslím ze si na 100% v tehu
Skoda len, ze na test je este priskoro :( ale zacina to rovnako ako pri prvom, dnes uz aj hnacky a ta teplota zvysena hlavne vecer... mne predtym ked som bola tehotna test ukazal uz na 27 dc 2 ciarky, to som bola presne 11 dni po o0lodneni... Som si myslela, ze druhe snazenie nebudem takto prezivat na modrom koniku, ale to sa neda nezdielat pocity, aby som vedela, ze v tom ocakavani nie som sama... vy tu mrchu mate aspon blizsie, ja mam az 16teho dostat :(
Mam tie testy v albume ak si chce niekto kuk
No ja som si objednala test clear blue test a ten je zevraj najlepší môžes si ho urobiť už 5dni pred očakávanou MS a ešte ti ukáže aj ktorom týždni si a ja ta chápem a som rada ze mi píšeš svoje pocity si zlata a verím tomu ze aspoň tebe sa to podary
@renusko09 aj Palickove ti ukazu // 5 dni pred ms a su ovela lacnejsie... S digi by som pockala kym ms meska... Vela x dochadza k biochemickemu tehotenstvu.. Ked robis palickove Testy za sebou vidis ze pekne silneju a tym padom vies viacmenej vylucit biochemicke..(plus sa tesit zo silnejucich testov).. Kedze testy silneju a hcg stupa... Ale urobis digi pred ms, ms pride a bum.... Peniazky su von oknom a ty budes smutna... U mna to tak bolo 2x
Treti x som urobila digi ked som mala nadherne // a ukazal 2-3
Ok posluchnem ťa ten si urobím ak mi bude meškát MS
Prosim vie mi niekto poradit neviem co si mam mysliet ... mam nepravidelny cyklus MS bez agolutinu nedostanem aj pol roka teraz som z nicoho nic zacala malinko ale malinko spinit hnedo ale je to len ked idem na wc na toaletnom je to druhy den ... boli ma podbrusko a vajecnik udiera mi ta bolest do chrbtice o mimi sa snazime myslite ze moze ist o uhniezdenie? ... spinim takto od vcera ale len malinko vcera vecer po sprche jasno cervena krv ale malinko len na toaletnom dnes znova hnede ... malinko ... MS sa mi nerozbieha urcite neni to ako MS ... ( pri MS mam bolesti stehien noh ) prosim poradte mi dakujem baby
No môže to byť aj uhnezdenim treba si urobiť test
@renusko09 dnes som si ho robila z ranneho mocu a vysiel negativne nevies mi poradit kedy by som mala znova skusit test?
Skus o 3.az4 dní a mešká ti MS

U mňa to bolo podobné ako u @scales - zvýšená teplota, pocit ako na chorobu. A potom bolesť pŕs ako pred menzesom, len ten menzes neprišiel. Ale to je fakt individuálne a kto chce, príznaky si aj vsugeruje.