icon

Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii

korenka
18. jún 2009

Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!

mscat
22. sep 2009

jo on je totiž sfinucha 😀

andy2306
22. sep 2009

no jitě moni..já taky věřím své dr. 😉 každý dělá dle sebe a dle toho,co si myslí že je pro jeho dítě nejlepší.měj se hezky,ahojky...

mscat--i kdyby plakal,tak si zvykne-každé dítě si zvykne.hanička šla po týdnu,cob yla nachlazená do školky s úsměvem.ted je sice doma a ještě dlouho bude,ale myslím,že tam bude už pořád chodit ráda

mscat
22. sep 2009

andy:já vím..ale spíš budu plakat já než on 😀

nevíš kolikátý dpo si dělala jane ten test a měla tam tu slabou čárku?

andy2306
22. sep 2009

ne.to nevím...pročpak,chceš testnout nebo jak?

mscat
22. sep 2009

he 😀 vím že je to zbytečné už taky blbnu ale mám tu doma jeden test a chci se ho sbavit tak že bych to zkusila 😀 at mě to pak pořád neláká víš...že pak už si počkám do ms 🙂 a kupovat nebudu protože zbytečně utrácet ted nemůžu 🙂

mscat
22. sep 2009

jo už sem si to zjistila 🙂 byla 24 dc jak jsem ted já a měla ale test s citlivostí 20 já mám 25.no už sem testla samozřejmě že nic 🙂 aspon sem se ho sbavila a ted už nebudu robit nic 😀

bondy1
22. sep 2009

bambulky, mne prvý náznak tieňa ukázal test 30 DC, a to najcitlivejší test - skôr asi nemá zmysel testovať, držím palčeky 🙂

andy2306
22. sep 2009

bondy--no konečně to tu někdo řekla ..já to tady říkám furt,ale oni mě neposlouchají 😠 😠 😉 že mscat? 😉

mscat
22. sep 2009

jojo holky..však já to říkám taky furt že brzy je zbytečné testovat 😀 😀 no joo no. 😀 😀 vím že aspon ješte 6 dní 😅

andy2306
22. sep 2009

mscat 😀

andy2306
22. sep 2009

jaj se vlastně jmenujeě?

andy2306
22. sep 2009

ježíš-to je překlepů-chtěla jsem se zeptat,jak se vlastně jmenuješ 😀

andy2306
22. sep 2009

dala jsem si do albumu fotky děcek- poslední čtyři jsou nové.mscat,taky si do albumu něco dej,at tě vidíme ty mamino..

andy2306
22. sep 2009

jee...mscat-promin.ty tam máš fotky..jsi moc moc hezká baba,fakt!!!!!!!!

mscat
22. sep 2009

andy 😀 😀 ...Miruna se jmenuju 😀 ne Mirka
andy:však já tam mám fotek a fotek 😀 ty si kukala až ted jo? 🙂 ☹
já a hezká baba?andy no to ne.,.ty si dneska málo spala nee náhodou?nebo brýle sis zapoměla dát 😀 😀 ne no tak tož ujde to možná když se namaluju ale jinak..boože to je děs jak vypadám 😝
že hezká baba..hi 😀 ale sluší se poděkovat tak děkuji 😉

já se kukala na tvé,ale ješte ne na ty nové ty si taky šikovná sympatická...a holky jsou upllně stejné a nevím jak vypadá tatínek ale jsou podobné na tebe ne? 🙂

mscat
22. sep 2009

moc pěkné fotečky... 😉 jak ti spinká v náručí tam jste taky moc krásně 😉 a jak jsou tam holky spolu to je příjemný pohled na dvě sestřičky 🙂

andy2306
22. sep 2009

no>.ted jsem tam přidala novou svoji fotku,ale nemám to načesané,jak ten účes má byt-je to mikádo,kde vzdadu krátké,vepředu dlouhé...nic moc.

no jsi krásná ženská.....opravdu.aj vlasy,obličej..všechno.a tvůj je taky fešák...
a holky jsou prý na mojeho,hlanička uplně..a terinka je prý půl tatínek,půl maminka

andy2306
22. sep 2009

bríle nenosím,takže jsem si je nemohla zapomět..vyspala jsem se dobře...dobře vidím.neboj 😉

andy2306
22. sep 2009

dala jsem tam aj fotku mojeho..tak se mrkni..a jestli ti na něho přijdou podobné?mrkni ju?

andy2306
22. sep 2009

poslední fotka

mscat
22. sep 2009

😀 Andy no prosímtě neblbni...krásná?ne toto to ne...to fakt ne chudato nemáš hlad třeba 😀 😀 😉
ale děkuji fakt 🙂 no a mojemu to neřeknu 😀 😅

hned kuknu na tvé nové foto 😉 😉
a taky tam musím dát nějaké nové...a co říkáš na mého uličníka 🙂

mscat
22. sep 2009

pěkně se tam spolu válí 😀 tak Hanička mi přijde na něj víc podobná 😉
a tobě to moc sluší tak ty vlasy...to já bych tak krátké asi nemohla mít 🙂

mscat
22. sep 2009

a mě se ten můj chlap už ani nějak moc nelíbí 😀 dyt je škaredý 😀

andy2306
22. sep 2009

mscat--ne,opravdu nemám hlad..a to jsem nic nesnědla pořádně dneska 😀 😀 kačo jedna bláznivá.
to říká každý,že hanička je celý tatínek-a terezka je víc domě..no ne že bych neměla radost. 😉

náhodou...tvůj je fešák.a tvůj malý chlap je šikula-moc hezké děceno...kdy má narozeniny ten tvůj malý?

andy2306
22. sep 2009

mscat--IP

mscat
22. sep 2009

😉 IP
to jsme na tom stejně..já dnes zhltla jen půlku tmavého rohlíku a kousek banánu 🙂 a nemám e vubec chut ani hlad .nebo hlad asi jo ale chut ne 😀
už tam mám nové fota tak kuk jestli chceš 😉 je tam i mé tělo 😀 😀

to ti věřím že z toho máš radost 🙂 mě taky potěší když někdo poví že malý je na mě podobný.. 🙂 hlavně ty uši to má po mě..teda já už je nemám ale on zatím jo bobek 🙂

malý je 26.4...to měla 2.
a můj je obluda 😀 má křivé zuby velký nos,vyzáblé tělo... 😀 😀 su hrozná co? 😀

andy2306
22. sep 2009

ty hubneš?

m.o.n.i.k.a
22. sep 2009

Tak a mám konečně klíííd 🙂
Prcek spí, koukám, že jste toho popsali, ani se mi to nechce číst 😉
Obj, jsem tedka přes net pračku, protože v obchodech se mi nelíbí a když už tak ty pálky, přes 12, 13 000, je dost. A ta se nám líbí i cena je supér 🙂
Andy krásné fotky, šikovná rodinka 🙂

mscat
22. sep 2009

andy:nee ani nehubnu ale chtěla bych...jen to dolů nějak neleze 🙂 😝

moni:já mám novou minulý rok..za 8000 teda.
já přidala taky ze pár nových foteček 🙂 jo a taky dnešní test 😀 jsem blbá co 😅

mscat
22. sep 2009

jo a taky mám konečně klid malý šel taky spát o třičtvrtě na 2 🙂