icon

Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii

korenka
18. jún 2009

Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!

tun1ska
12. okt 2009

Jaruska- tiež by ma zaujímalo, či môže byť ovula týždňová...Skoro od 3 dpo ma pichá v podbrušku- raz vlavo, raz vpravo a nenormááálne bolia prsia...Dnes som 8 DPO som hrozne unavená a bolia ma oči::🙂) Možno z počítača a počasia, ktovie:🙂) 😵
A tiež zaujímavý grafík, ešte som takú hadicu nemala:🙂) 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/28f7dc

mscat
12. okt 2009

kde jste ☹

jaruska8
12. okt 2009

Tun1ska, no neviem, možno aj tehu môžeš byť, ktovie. :DDDD

xena323
12. okt 2009

ahojte
ovulacia je prasknutie vajicka a vajicko preziva 24h...pobolievanie podbruska je v pohode aj ked niektora to citime intenzivnejsie ina menej...vlastne kazdy cyklus sa telo pripravuje na tehu,roztahuje sa maternica,ak vajko nie je oplodnene,nastane mrcha a zaciname odznova...

jaruska8
12. okt 2009

A keď to začínanie odznova trvá strašne dlho, tak to je na nervy. 😒 😒

xena323
12. okt 2009

ono to v podstate bezi rychlo ale 2tyz pred MS sa nám zdajú ako vecnost....ked sa clovek az tak nesleduje ide to rychlejsie

mscat
12. okt 2009

nevíte někdo něco teda o tom čípku?jak to přesně je? 😅

jaruska8
12. okt 2009

Krčok maternice je pevný valcovitý útvar s priemerom asi 2,5 cm, ktorý vyúsťuje do pošvy. Otvor v krčku, ktorý sa označuje ako bránka, je možné nahmatať ako malú jamku, či priehlbinku v jeho strede. Zmeny krčka maternice sú v systéme symptotermálneho pozorovania posledným objektívnym príznakom, ktorým ženské telo reaguje na striedanie plodného a neplodného obdobia v rámci menštruačného cyklu.

V neplodnom období cyklu zostáva krčok pevný a uzatvorený.

S približujúcou sa ovuláciou nastávajú nasledovné zmeny:

a.) bránka sa mierne otvára tak, že je možné do nej vsunúť špičku prstu

b.) časť krčku, ktorá je vysunutá do pošvy, mäkne, získava pružnosť a jemnosť podobnú stenám pošvy

c.) krčok sa dvíha a je ťažšie dosiahnuteľný

Po ovulácii sa krčok vracia do pôvodnej polohy, klesá, je pevnejší a bránka sa uzatvára.

kessy11
13. okt 2009

Hlásim stav nezmenený 2v1, slabé bolesti podbruška, celkom dobre som spala, dneska je tu hrozné počasie ale chystám sa na celý den k našim a poobede s kamoškami na kafčo tak tu nebudem, len musím si vymyslieť čo si oblečiem v tomto počasí, na toto som nebola pripravená ☹ ☹ ☹

alzbeta.hod
13. okt 2009

holky jak je možné že mi dnes teplota klesla o 0,2 stupně?
http://www.fertilityfriend.com/home/29e1f6

marta222
13. okt 2009

Ahojte dievčatá, tak sa hlásim - v nedeľu som robila testík - a taký istý "duch" druhej čiarky po limite. Dnes som si robila ďalší a už mi vyšli pekné // čiarky v limite. Takže ....
Zatiaľ sa neradujem (po mojich predchádzajúcich skúsenostiach), nemám odvahu. Hneď poobede zavolám pani bylinkárke a ohlásim sa k nej na návštevu.
Korenka a ty ako?
Kessy, máš krásne "brušisko", dúfam, že sa aj ja niekedy takého dočkám 😉 a ešte dodatočne všetko najlepšie k narodeninám.
Pekný deň všetkým 🙂

alzbeta.hod
13. okt 2009

gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kessy11
13. okt 2009

.jjjjjjjjjjééééééééééééééééééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ja ani neviem čo napísať martulik, aby som to nezkríííííííííííííkla ale keby ma teraz vidíš ako sa tváárim 😀 😀 😀 😀 moc ti to želám a úprimne z celho srdiečka aby bolo všetko v poriadku, ale potichučku ja viem, čo je to ten strach aj tie obavy, tak psssssssssssst 😉 ale verím že to bude dobre, tak potom daj vedieť, aby sme sa mohli nahlas radovať 😉

dakujem za prianie 😉 odchádzam babulky budem tu až večer, tak pa pa

marta222
13. okt 2009

Ďakujem, dievčatá, ste strašne zlaté 🙂 . Ale, ani neviem, či sa mám radovať alebo strachovať. No, veď uvidíme, raz sa to predsa musí podariť 😉 .

cambina
13. okt 2009

ahoj 😉
marti... raduj se, všechno to dopadne dobře a za 9 měsíců budeš štastná maminka se štastným miminkem...

cambina
13. okt 2009

mscyt... že si skoro nedosáhneš na čípek, je právě v období ovulace, čípek je měkký otěvřený, s blížicí se MS je blíže "otvoru" lehce ho nahmatáš a měkkne

cambina
13. okt 2009

alzbet... zítra zas může o dva dny stoupnout... někdy jsou takové výkyvy... počkej jaké budou dál...
tun1ska... grafík máš pěkný... není možné, že by z toho nebyly //

katika82
13. okt 2009

ahojte babule, tak sa hlásim po strášne dlhej dobe

kessy- teda už tiež čakáte každú chvíľku kedy to príde žee?? a ako sa cítiš??

cambina
13. okt 2009

ahoj katiko...dneska jsem na tebe myslela a propočítavala jsem v kterém tt asi tak jsi... jak se cítíš? a víš copak to budete mít? že by holčička?

cambina
13. okt 2009

jo aha...ted jsem si přečetla, že chlapečka...promin...

mscat
13. okt 2009

ahojky
cambi:aha...tak já ho mám ted níž a tuhý teda tvrdý.uzavřený.ms jsem už měla mít dávno ta je seklá někde 😝 😠
ale dost se mi posunul ten čípek..předtím byl pořád vzadu ani můj mi ho nemohl najít 😀 a já už vůbec ne 😀 takže ted si na něj konečně došáhnu 🙂

cambina
13. okt 2009

mscat... jasně...to je v období ovu... máš graf?

duha82
13. okt 2009

Ahoj holčinky taky jsem tu dlooouuuho nebyla......Ahoj Katinko ty už to máš taky za pár, přeju hodně zdravíčka a co nejlehčí porod!!! 🙂

cambina
13. okt 2009

ahoj duho...jak se vede?.. ty brdo...malý má už 3 měsíce 😲 ..jak to letí 😲

duha82
13. okt 2009

ahojík Cambinko vede se dobře 🙂 a co ty? jo jo letí to strašně...a moje malá bude mít brzy 5 let

sonicc
13. okt 2009

ahoj duha, mozem sa ta spytat, ako prijala mala maleho? 🙂

sonicc
13. okt 2009

moj maly bude mat v piatok 4 roky, velka chlapina z neho 😀

duha82
13. okt 2009

ahojík sonicc, přijala ho velmi dobře až tomu nemůžu uvěřit, je na mě hodně závislá, myslela jsem že bude žárlit ale ne, má ho moc ráda 🙂

cambina
13. okt 2009

mě pořád stejně... netěhotná...
to víš, hned jsem ti vlezla do albíka,kuknout na nové fotečky... paráda... malý váhu pěkně dohnal, vid?

babojka
13. okt 2009

Andy a Cambina - žienky, ďakujem za informácie. Moje prvé tehotenstvo bolo viac komplikované. včera som si robila tehot. test (je to 12 deň) a opäť nič, určite to robí ten Pregnyl "potvora" . Musím len čakať teda do 26.10. a dúfam, že lekár mi povie povzbujúcu správu. Dám Vám potom vedieť, či budeme konecne mamka a ocko, po toľkých rokoch čakania a liečenia.

Prajem Vám všekto dobré.