icon

Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii

korenka
18. jún 2009

Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!

flyangel
13. okt 2009

dzou spermie prezivaju v tele maternice a vo vajickovode kde cakaju na vajicko..so slinami nemam skusenosti

dzou
13. okt 2009

fly diki.... uz chnapem 😉
no to som asi len daco pojedla 😀

flyangel
13. okt 2009

len nestresuj moja...ak je ten spravny cas tak spermijky najdu vajicko 😉

kessy11
13. okt 2009

No tak dneska tu bola total stretávka starých snažiliek a ja som tu nebola, ked sa mi raz za čas podarí ísť von tak vy sem prídete a kecáte tu bezo mna, no ste super 😀 😀 😀 😀
Zdravím Katiku, už sa nám to kráti a budeme to mať za sebou 😀 😀 😀 aj duha tu bola, aj Miška, aj soni no teda Korenka, a andy bola tu dneska????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tušim nie 😀 alebo áno 😀 😀 😀 😀

Kafíčko bolo fajn, aj sme si pokecali aj sa nasmiali aj darešek som dostala 😀 😀 😀 fotoalbum a foto rámček pre krpčeka, moc moc pekné.

mama mi navarila vianočnu kapustnicu ak by som kojila a nemohla sa nadlábnut tak si to vychutnávam už teraz🙂)) a k tomu som vyfasovala aj segedínsky tak nemusím variť aspon dva dni takže super 😉

Idem pokukať čo je nové 😉

mscat
13. okt 2009

ahojte holky

tak jsem byla koupit těhu testy..a si představte co za zázrak vytahnul pan prodavač 😀 Mamatest!! 😕 😕 😨 ooo jak já čučela. 😀 zázrak se tu u nás stal 🙂 jinak jsem dojela od kadeřnice jako v 9 večer 😝 😝

korenka
autor
13. okt 2009

andy,asi u vás buchta znamená u nás koláč a u vás koláč je u nás zákusok 🙂 😝
ja som už tretí deň strašne unavená z práce,už mi šibká z toho,som tu už 7 rokov,na nervy...a ľudia zlí moc!!! 😠
idem spinkať,dobrú moje 😔

mscat
13. okt 2009

jo a koupila jsem si ten kontryhel...ale nevím jak to užívat a kdy.někdo psal po ms ale když já ju nemám. 😝 😅 nevíte někdo?

coccinella
13. okt 2009

mscat: Čaj z kontryhele se pije 2x denně od prvního dne menstruace zhruba do ovu.. u Tebe bych počkala až to dostaneš, když nevíš, jestli nejsi třeba těhu 😉
Ale musím říct, že s tím čípkem jste mne teď dobře zmátly 😅 mám nějak nejasno v pojmech dole a nahoře 😀
pro mne dole=dobře hmatatelný,blízko vstupu, ale došlo mi, že dole může někdo chápat i opačně - jak to chápeš Ty? ;o)

coccinella
13. okt 2009

já ho mám teď taky dole a tuhý..

andy2306
14. okt 2009

mscat-tak to je fajn,že jsi mamatest sehnala.a budeš ho i zkoušet už? 😉

kessy- tak sis to parádně užila,to je fajn.no to víš,že já jsem tady-už přes rok tě hlídám 😀 😀

korenka- u nás je buchta buchta,koláč koláč a zákusek je zákusek 😀 vy to máte nějaké složité 😉 a co beruško,ty a test,vydrželas nevydrželas?ještě 3 dny..... 😉

sonicc
14. okt 2009

ahojte
cocci dole je lahko hmatatelny 😉

coccinella
14. okt 2009

sonicc:
díky 😅

korenka
autor
14. okt 2009

ahojte,ráno som testla,ale iba som sa zbytočne rozladila....nič,anilen duch...som 27DC,čiže 13DPO,ale už cítim,že z toho nič nebude,len čo dostanem,volám známeho doktora,čo tu robí IUI,už ma táto neistota nebaví vôbec 😖 😠 ☹

kessy11
14. okt 2009

Korenka 😠 😠 😠 testovať si mala najskôr v piatok 😠 😠 😠 tak este skús v ten piatok, ja som mala testovanie tiež také že jeden den duch čo som videla iba ja na druhý den vôbec nič a na tretí den duch čo videl už aj môj mm, tak este skús neskôr-tiež som si myslela, že to nevyšlo a nakoniec vyšlo 😉 moc ti držím palčeky.

dneska sa mi podarilo normalne sa vyspať a už druhý den neviem čo to znamená, ale je to príjemné 😀 😀 😀
kedže mám navarené(od maminky) tak dnes sa budem flákať 😉

andy2306
14. okt 2009

korenka- já si myslím,že to už jste měli udělat dávno,nečekat tak dlouho..protože po miminku toužíš moc..a tohle každý měsíc prožívat,to tě ubíjí...já ti každopádně přeju,aby ti čárka ještě naběhla a mrcha nedorazila... 😉 a pokud dorazí,tak aby vám pomohli jinak-a to co nejdřív. 😉

andy2306
14. okt 2009

kessy- já sjem se dnes taky dobře vyspala-a nic dnes nedělám-vůbec NIC.teda až na kojení,přebalování 😀
samkovi se u tebe asi hodně líbí,co? 😉

marta222
14. okt 2009

ahojte, korenka - ja som prvý krát testovala až 30 DC a ukázal sa mi len "duch" po limite, o 2 dni to isté a až včera mi ukázal // v limite - takže až 34 DC 😉. Tak skús ešte pár dní počkať 🙂.

mscat
14. okt 2009

ahojte holky

coccinella:děkuji..já určitě ješte s tím čajem počkám dokud nenavštívím dr a nebudu vědět dál jak na tom jsem 🙂 😝
s tím čípkem to jsem byla taky dlouho pěkně dopletená...taky jsem myslela že dole je vlastně špatně hmatatelný.ale už vím že dole je nízko položený a líp se najde 😉 já ho mám stále dole...36,7 bt

andy:jo počůrám 😅 za chvíli.

tak já jsem se dneska vyspala taky celkem fajn..ale až na takové detaily: 🙂 ve 3 ráno jsem nesla kočku na chodbu spát protože otravovala.měla jsem děsné sny teda ..a přesně v 5.18 se vzbudil malý a brečel a řval,chytla ho nějaká blbá uplně vzlykal a chtěl chovat.tak jsem v 5 ráno chovala a utišovala jako miminko 😅 uklidnil se a spal dál...
on včera jel celý den v kuse až do půl10 do večera teda...bylo to přepísklé tak i večer byl uplně hotový přetažený.tak a vstal dnes v 10 tak snad je vyspaný 🙂
a dnes čekáme tatkůůůůů 😀

cambina
14. okt 2009

ahoj holky moje zlaté 🙂
korenko... výjde to!!!!! jistě, že budeš co nevidět těhulka... moc moc moc ti to přejeme všichni... a jestli náhodou to nevýjde tento měsíc, příští určitě... každá co založila téma byla těhule...jak kdyby to takhle fungovalo...zvláštní... takže v klidu, holka, jistě že budeš mít pozitivní testík.

mscat...a co ty?

mscat
14. okt 2009

ahojky cambi..no co já ale co ty??? 😉 😉 😉 ms nikde že? 😉

andy2306
14. okt 2009

mscat-tak to jsem zvědavá a držím pěstičky.
Korenka-sledovat každý měsíc tvé snažení-marné pokusy-a zase nové naděje-to je hrozné a ubíjející i pro nás,a to tu neprožívám a jen čtu.takže jak asi musí byt tobě...nechte si pomoct,dnes dokážou zázraky!a přesně,jak říká marta,tak ještě neni nic ztraceno 😉
hanička by z té vaší kočky byla nadšená-ale zakroutila by jí krkem 😀 😀 tchánovci mají na dvoře 4kočky-kotátka-a ta je nahání,mačká-nosí.jak ji vidí,tak zdrhají-ani se jim nedivím 😀

marti,a co ty?kdy jdeš k doktorce a jak se cítíš?

kessy11
14. okt 2009

no samkovi sa u mna páči až moc, zajtra ideme na poradnu ale iba k tomu mojmu čiže zodpovieme 3 kvízove otázky a ideme dom, ale možno ho ukecám na utz 😉

asi začnem trošku bežkať po schodíkoch a tak, ale nie naozaj bežkať len častejšie chodiť hore dole, ale už som to raz skúšala a okrem toho že som sa spotila a bola som dýchavičná mi dvakrát stvrdlo brucho a to bolo všetko 😀 😀 😀 😀 😀

andy2306
14. okt 2009

no přesně-cambi,co ty?mrcha nikde,test negativní....třeba se ještě taky ukáže druhá čárečka za pár dnů,kdo ví...přeju vám to holky.... 😉

andy2306
14. okt 2009

kessy- neblázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!žádné schody-na co?to dělají ženské,co už mají rozběhlý porod,aby ho urychlili..ale ty to proboha nedělej.ono když se samko nechystá,tak ještě neni jeho chvíle..on ví beruško,kdy má vylézt.neboj-on tam nebude deset let,vyleze 😀

cambina
14. okt 2009

mscat...tak co máš pro nás za dobré zprávy?

mscat
14. okt 2009

kessy: 😀 já taky chodila schody a prd mi to pomohlo 😀 a pouštěla si teploučkou vodu na břicho a podobně.ale já proto,že jsem byla v termínu a prcek jako nic 😀 😝.a taky proto že jsem ležela měsíc do porodu v nemocnici tak jsme byli shnilí 😀 😝

andy..díky ale pochybuju 😅 no nevadí aspon budu vědět na čem jsem že? 🙂
jo malý první dva dny taky kočku mačkal tahal nosil si ju do pokojíku,chtěl aby se s ním dívala na pohádku trdlo 😀
nenechal ji ani vyspat...ale ted díkybohu za to,už ji dá vesměs pokoj. 🙂..ale aspon má kamaráda na hraní...blbne s ní a řehtá se když kočka vyvádí,leze třeba po závěsech 😀

se jdeme zítra kukat na byt.

mscat
14. okt 2009

cambi 😠 ještě ty si neřekla co ty?? 😠 😀 já ještě nebyla čůrat ...sedím u pc a nechce se mi 😝 😝 😀

cambina
14. okt 2009

mscat...ty máš kočku? měli jste psa, né? váš pes se změnil v kočku? co je to za psa?????? 😕 😀
tak co test?????

cambina
14. okt 2009

mscat...já ještě nic....
běž už čůrat!

marta222
14. okt 2009

No, ja sa zatiaľ cítim celkom fajn (až na to blbé počasie - to na mňa pôsobí strašne), včera som volala tej p. bylinkárke, v sobotu ju idem navštíviť - povedala mi, aby som sa zatiaľ nikomu nechválila a ja som sa už pochválila vám - ale to dúfam nevadí, s vami som len v písomnom kontakte 😉 . K lekárovi ešte neviem kedy pôjdem, aj p. bylinkárka povedala, aby som sa tam zatiaľ nehrnula, že určite by mi robil sono zospodu (myslím, že ešte by tam ani nič nevidel) a vraj to nie je v týchto začiatkoch moc dobré 😉.