Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
...dokonca som citala na nejakej stranke, ze pred meranim sa nema ani rozpravat. zobudis sa na budik, okamzite merias a potom uz robis co chces 🙂
to nevím... ím jen že se nemá vstávat... ale taky se mi stane že vyskočím a jdu na wc a pak si vzpomenu že jsem neměřila a je to v háji.
VENYSKA 😀 😀 ti řeknu že taky mi to bylo proti srsti,ale ted už je to v poho nic to není 😀 opravdu taky mi to přišlo divné že bych si tam měla strkat teploměr, 🙂 ale ok i můj to chtěl sledovat jak to dělám vůl jeden 😀 😝
a venys:můžeš ješte do zadku 😀 😀 😀 😝
ono je to fakt těžké když už máš dítě a to se budí ruzně třeba moc brzo a tak podobně 🙂 já si budík nenastavuju..já se totiž budím většinou přesně na osmou hod 🙂 a nebo už i dřív 🙂
a četla jsem že teplotu ovlivnuje i to kdy se jde spát..já chodím dost pozdě..
shaarka..já ani nemluvím před měřením..není totiž s kým,když malý ješte spí a můj je v háji 😀 takže bych měla mít naměřeno přesně 🙂
😀 😀 iba ak zo sna 😀
hej, a odporuca sa aspon 4 hodiny neprerusovaneho spanku 🙂
to je pak složitější pokud je děcko, to je jasný...
shaarka... 😀 to je taky možné že kecám ze spaní mívám totiž divoké sny 😝 🙂 no a ten nepřerušovaný spánek..s tím je to podle mě těžké..např já se budím furt někdy čumím i dvě hodiny v noci jen tak..hruza 😝 takže se mi i stalo že jsem se vzbudila o pul 6 a do osmy čučela a čekala až si budu moct naměřit 😝 😀 a pak sem vytuhla jenže to už vstával malý no takže sem byla přetáplá potom 🙂 😝
venyska tak co?jak si se rozhodla 😀 kam to nacpeš nakonec ten teploměr 😀 😀 😀 😀 😀
alzbeta:ale je to i na prd,když má někdo práci na směny to je jasné taky..
jo každý má něco. Holky řeknu vám dneska mě to jedno kotě pěkně naštvalo...
😠
jakto?
no baby, tak som skusila porovnat ortutak a digitalny (taky speci na bazalku, s dvoma desatinnymi miestami) a rozdiel bol viec nez 0,3 desatiny stupna. merala som teplu vodu 😀
ale to je v podstate jedno, ked sa cely cyklus meria s rovnakym teplomerom.
len je dost rozdiel, ked som chora a nameriam si 36,8 digitalnym alebo 37,15 ortutovym. 😒
celou dobu si myslíme že musíme vyčistit koberec za postelí, protože tam chodilo ze začátku na záchod...Děsně to tu smrdí.A dnes ho slyším mňoukat a ono si klidně kadí za dveře na gumový ubrus co máme na ven... tak ho zvednu a on byl plný těch jejích čůránek... jsem naštvaná i na sebe že jsem mě to nenapadlo dřív! Jestli se tak budu plést i v mateřství tak snad ani nebudu zkoušet
Mám s nimi tolik práce, jsem si nemyslela že to bude tak těžký je vychovat.
musím končit, tak zatím pa pa
alzebt! to je mile 😀 😀 😀 my sme si tiez tak povedali, kym sme vychovali steniatko 😀 ze je to super priprava na dieta. nevyspati, unaveni, pohadani, ale vydrzali sme 😀
ozaj, kedy sa macka nauci chodit na zachod? musi mat na to vek alebo je to rozne?
shaarka..tak který je podle tebe lepší? 🙂
alzbet: 🙂 juj...jojo ono je to těžký s těma zvířátkama 🙂 neboj,v mateřštví to bude jiný 🙂 tam ti to mimino hodí do plyny 😀 no kočky ono to smrdí no,než se to nechá vykastrovat ale to se může tuším až v roce jestli s neepletu teda.u mamky máme kočku teda kocoura našli jsme ho jako kotátko u našich dveří tak si ho adoptovali 🙂 a než se vykastroval tak to byla síla..všechno pochcával... pak už to bylo nutné vykastrovat protože už mu unikala všude moč,všude ukapával a to smrdělo s tím se nedalo ani nic dělat ale to byl puch extra.proto už i dr říkal že je to nutné ta kastrace.a ted je milučký chodí čůrat ven poctivě se vrátí ted už je to supr 🙂
né nadarmo se říká,že zvířata jsou jak děti 🙂 taky je s nima plno práce...mě stačí náš králík bohatě...ten taky smrdí fest 😝 🙂 chtěla bych taky pejska i kočičku...ale právě kvuli tomu že bych navíc sbírala po nich hovínka a vytírala a tak dále.a musela vstávat v noci...tak zatím nemáme... 🙂 .
shaarka..promin že se tak ptám,ale koukala jsem se do albumu 🙂 ..vám umřel pejsek?
mscat, lepsi je urcite ortutovy, i ked ten pocit, ked si pchas do susky, je neprijemny. ale treba sa zbavit paranoje (urcite sa tam nemoze zlomit) 🙂 najlepsie by bolo nemerat, byt v poriadku a len tak sa milovat a byt prekvapena, ze som v tom, nie? 😀
shaarka..kočky jsou inteligentní..někdo říká že sou tupé,ale není to tak.my jak jsme našli naši Sárinku..i když je to teda kocour,zjišteno asi po roce co to byla Sára 😀 😀
tak jsme hned nachystali záchod a řeknu ti,že se to naprosto naučila sama a za chvilku...nevím přesně jak byla stará ale měla tam písek ,prostě svou toaletu a tam pravidelně chodila...až ptoom byl problém s tím ucvrnkáváním.to už musel/a.. 🙂 na tu kastraci
shaarka 😀 já když ho tam mám 😀 tak s ním aj usínám ale za pět minut vytahnu 😀 jo to by bylo rozhodně nejlepší,taky nevím proč to není tak jednoduché..při prvním sem otěhotněla ani nevím jak a kdy a co 😀 😝ak bum najednou čekám miminko..a kde se to ve mě vzalo 😀
😀 hehe, to fakt, tak je to najlepsie.
ja tiez, ked som merala ortutakom, tak som si nastavila budik na 10 min neskor a spokojne zaspala 😀
😉 😀 a u tebe je to vlastně jak? 🙂
holky a mám dotaz..chce se vám taky pořád tak spát jak mě??já jsem fakt uplně přetáplá už kolikátý den.neuklízím,nehýbu se,ven nechodím,synáčkovi cpu všechno možné at mě neotravuje 😀 no fakt jsem uplně nemožná jaksik 😝 ptám se netěhotných 🙂 u těhotných yb to byla pochopitelné 😀
mscat, já jsem taky taková byla. Ale to je tím, že jsi zvyklá na doma a závislá na net 😀 😀 😀
A nic se Ti pak nechce dělat, je to i počasím. 😉
😀 na ten net ani nee mě se totiž nechce sedět ani u pc 😝 🙂 ted sem usínala v pelechu a pak sem rychle vyskočila že to nesmím že musím jít konečně pouklízet aspon něco 😀 😝 no tak bude to asi tím počasím ale já sem fakt uplně hotová 😝 😝
jsem zpět...
no ono je to fakt těžký... všechny chodí na wc jen ta jedna neví nač to je. Dám jí tam a ona se tam začne převalovat... Chce to fakt dost trpělivosti.
Taky jsme měli první kocourka a zjistili jsme to až za měsíc. To se nám chudáček utopil. Ale teď o něm mluvíme jako o Micínkovi.
jj to Ti věřím, taky jsem měla takové období 😠
Ale tedka je to děs, hlavně dneska, bych skočila do postele a spala až do rána 😀
je asi nějaký špatný vzduch či co??? Taky celý den polehávám a pálí mě oči, jen usnout.
asi to fakt bdue tím počasím...já umyju jeden talíř a jdu zas ležet pak se zas vykopnu že jdu něco dělat,posbírám autíčka v obýváku a jdu se zas natahnout a tak je to furt a nakonec stejně zas nic neudělám 😀 😝 já jen zívám to je děs,na oči nevidím...enrgy drink bych potřebovala 😀
energy teda 🙂

koukám že se tu řeší BT. Taky jsem říkala že nikdy měřit nebudu a měřím, 3.cyklus a zajímá mě to víc a víc. Pokud vím tak se dá měřit i v ústech, ale není to tak přesný jak v pochvě. Zapisuju do grafu a jelikož mám 2 směnný provoz tak mám každý den budík na 4:30 jako při ranní. Jinak to nejde. Jo a před měřením musíš být aspoň 3hodiny v klidu, pokud vím a nevstávat z postele. To všechno teplotu mění... 😅