icon

Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii

korenka
18. jún 2009

Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!

ivanaliana
10. dec 2012

@terycek len skoda,ze to nie je tehotensky test...☹...ale hadam sa aj takeho raz dockam

kadan
10. dec 2012

@terycek
ahoj na testík sa moc nespoliehaj, nemusí ti hneď ukázať že si tehotná
mne na 5 deň meškania nič neukázal až na 8, a to ma už 2 týždne pred menš. strašne boleli prsia a bolo mi zle 😅
závisí to na zvýšení hormónu takže ak by náhodou nič neukázal skús o pár dní znova
držím palčeky 😉

terycek
10. dec 2012

@kadan
Děkuji, budu na to myslet. 🙂

terycek
10. dec 2012

@ivanaliana
I ovulační je důležitý. A od něj je jen kousek k těhotenskému. Určitě jej brzy půjdeš koupit. 🙂

ivanaliana
10. dec 2012

@terycek dakujem za povzbudenie 🙂

terycek
10. dec 2012

@ivanaliana
Hlavně nesmíš ztráet naději a myslet pořád pozitivně. 🙂

mackad83
11. dec 2012

@lienka19881
@ivanaliana
@beru3nek tak ahojte babule moje krásne ja sa vám ospravedlnujem včera som nemala čas sa k vám dostať od šťastia a radosti som bola v siedmom nebi tak naše vianočné kolo som uspešne zahájila a oznamujem vám že som v cca 6 tt. Snažilky moje moc moc vám držkám palce aby tie naše vianoce boli najkrajšie na svete mám vás moc rada všetky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

beru3nek
11. dec 2012

@mackad83 : velká gratulace, krásná zpráva. Tak ať miminko pěkně roste a hlavně vše je o.k. 😀 Co srdíčko už bylo vidět, na něj je asi ještě brzo, ne?

lienka19881
11. dec 2012

@mackad83 to je uuuuuuuuzasneeeee!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 moja z celeho srdiecka gratulujem a potichucku (naozaj v dobrom) zavidiiim 🙂 🙂 🙂 hned mam krajsi den 🙂 no vidis moja a to si ani zevraj ani ovulku nemala 😀 😀 no uuuuuzasna sprava 🙂 to bude nas maly vianocny zazrak 🙂 dufam ze ta budeme nasledovat vsetky 😀

mackad83
11. dec 2012

@lienka19881
@beru3nek Dakujem vám babule moje srdiečko budem vidieť na sone až budúci týžden vo štvrtok a dúfam že bude aj fotečka o ktorú sa s vami podelím 🙂

lienka19881
11. dec 2012

@mackad83 tesiiiiime sa 🙂 a este raz gratulujem 🙂

ivanaliana
11. dec 2012

@mackad83 z celeho srdiecka gratulujeeeeeeeeeeem :-*...Tak to nase Vianoce kolo dobre zacina 😉 .Juuuj som taka stasna prestasna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lienka19881
11. dec 2012

@ivanaliana @beru3nek ahojte babule, tak to by sme mali macku nasledovat, co myslite? 😀 😀

lienka19881
11. dec 2012

@ivanaliana 😀 ach no skoda ze uz mam davno po ovu a za 5 dni ma prist mrchana 😀 inak by sa to urcite podarilo 😀 ale tak za pokus to stoji... ale ako tam pisu, aspon si urobime pekny vecer, no nie? 😀

beru3nek
11. dec 2012

@lienka19881 : to bychom měly, že 🙂 Já mám pocit, že u nás se to nestihlo, dneska jsem měla hlen takže ovu asi dneska ráno byla. Teď už nic a muž dorazí opět dlouho. Včera jsem mu večer říkala, že bychom měli a nechtělo se mu 😒 Takže mě by nepomohly ani ovu testy, když se drahé polovičce nechce a je unavený po práci....

beru3nek
11. dec 2012

@ivanaliana : to přesně sedí, já měla i termín 16. září na Adámka 😀 . No ovu taky dneska asi byla, jen to nejdůležitější mi jaksi chybí 😖

ivanaliana
11. dec 2012

@beru3nek podla mna by si to dneska este mohla skusit...ved otehotniet mozes aj tesne po ovu...Tak sup...sup...bez ten punc 😀 varit!

ivanaliana
11. dec 2012

@lienka19881 ja si pockam na MS do 24.12...juuuj...to by bol aky darcek pod stromcek ak by neprisla 🙂

lienka19881
11. dec 2012

@ivanaliana juuuuj no to by veru bol 🙂 mne by mala mrcha na stedry den uz tyzden meskat, ale tak velke nadeje tomu nedavam... uvidime... hlavne ze sme zdravi 😀 😀 ale tak macka si myslela ze ani nema ovu a uz je aj tehu 😀 asi netreba stracat nadej 🙂
@beru3nek ty by si si mala dat draheho plavcov niekde do mraznicky a v den ovu ich rozmrazit a aplikovat 😀 😀 nebooj sak ako vravi ivka, skus navarit ten punc alebo vinko, juj a uvidis hned bude naladicka a zamiesite na potomka 😀

beru3nek
11. dec 2012

@ivanaliana : to jo, to by byla bomba, přesně na štědrý den 🙂. No u nás to hrozí většinou jen ráno, večer se mu už skoro nikdy nechce. Dneska navíc dorazí až tak v 11 😔 a já jsem kantáre už teď. Adámek už po o nespí a to mě chybí 😀

@lienka19881 : to máš recht, až budu potřebovat, jen vytáhnu a mražáček je na světě 😀

lienka19881
11. dec 2012

@beru3nek no podla mna by mali nieco taketo pre snazilky vymysliet, ze ked sa muzickom nebude chciet, aby sme mohli vytiahnut ich zasoby a pomozeme si samy 😀

beru3nek
11. dec 2012

holky měla jste to některá, co testujete ovu, že u ovu byl takovej hlen jako fakt mega, mraky slizu z vás teklo? Já si říkám, že takovej jsem snad neměla, ale zase se říká, že má být táhlej. Tak já nevím, zda to má být takovýhle??

lienka19881
11. dec 2012

@beru3nek no mne sa to stalo posledne dva mesiace... minuly mesiac sme mali sexik pocas ovu cez den a o par hodin neskor na to zo mna vytieklo tolko hlienu ze som sa normalne cudovala... a urcite to neboli spermie, tie este rozoznam 😀 bolo to priesvitne, fakt silne tahave a vobec to nesmrdelo ako spermie... a ako pises bolo toho faaaakt vela... a tento mesiac sa mi to stalo, v den ovu sme mali sexik ale az vecer, a na druhy den zo mna tolko hlienu vela hlienu vyslo.... a stalo sa mi to len v den ovu, cez ostatne dni nie... takze keby to boli spermijky, tak by som to mala vzdy po sexiku... a bol fakt tahavy, takze asi taky ma byt 😀

beru3nek
11. dec 2012

@lienka19881 : dík 🙂 já právě jindy tolik nikdy neměla. Tak jsem si říkala, zda je to vůbec možný. No tak u nás jedině, že by pulečci přežili od sobotní noci.

lienka19881
11. dec 2012

@beru3nek no to su tak tri dni dozadu, moznoze preziju 🙂 ak su to bojovnici 🙂

beru3nek
11. dec 2012

dneska je tady něják mrtvo, copak děláte ženy? 😀
@lienka19881 : jo jo, jesti to tak má být, tak nějáká dravá přežije 😉

lienka19881
11. dec 2012

@beru3nek no veru, je to tu nejake mrtve 😀 ivka citala ze dnes je najplodnejsi den v roku tak asi plodia 😀 inak ja som Lenka, ale tak to je z mojej prezyvky asi jasne 😀 drahy prave odisiel na trening, takze ja mam dneska vecer osamote, aspon si trosku oddychnem 🙂 a ty co porabas? 🙂

beru3nek
11. dec 2012

@lienka19881 : Já Bára 🙂 Já střídavě koukám s prckem na kouzelnou školku a za chvíli jde spinkat, hurá 😀. Jsem zvědavá, kdo usne dneska dřív. My byli odpo opět pekáčovat, ale dneska to nebavilo ani jednoho. Jen psa, tomu házím talíř a je blahem bez sebe, že může lítat. Dopo jsme byli na cvíču a pak na obědě, tak to hezky uteklo

31era31
11. dec 2012

@mackad83 gratulujem🙂)