icon

Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii

korenka
18. jún 2009

Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!

ivanaliana
2. jan 2013

@lienka19881 ja to inak ratam 😀 😀 😀 6tt je cca mesiac a pol 😝 😀 😀 😀

ivanaliana
2. jan 2013

@lienka19881 taketo je uz nase babatko 🙂

lienka19881
2. jan 2013

@ivanaliana tak ty mas na to vlastny system 😀 😀 😀 jeeeemin uz tam ma rucicky a nozicky 🙂

ivanaliana
2. jan 2013

@lienka19881 ja mam dnes presne 8...termin mam 2.9 😀 😀 😀 Krasne je babenko vsak? :-*

lienka19881
2. jan 2013

@ivanaliana no tak takto o 8 mesiacov uz bud budes mat po, alebo budes tlacit ako o zivot 😀 boze ja uz chcem aby bolo na svete 🙂

ivanaliana
2. jan 2013

@lienka19881 tak na to tlacenie sa veru az tak netesim 😀 😀 😀 ...uz aby bolo po 😉 To ak sa budu dni vliect ako do teraz...tak to sa veru este riadne nacakame ☹

lienka19881
2. jan 2013

@ivanaliana no veru, ja sa neviem dockat pondelka, nie to este 8 mesiacov cakat 😀 ale to sa podla mna vlecu len teraz, kym este nevieme ci je vsetko ok a ci je fazulka v poriadku... Ale podla mna ked skonci prvy trimester tak ten druhy prejde ako voda 🙂

ivanaliana
2. jan 2013

@lienka19881 dufam,ze mas pravdu...lebo teraz sa to vlecie neskutocne...ja som este momentalne bez prace...a tak mam kazdy den na jedno kopyto ☹ ...a asi to tak aj ostane...lebo tehotnu ma asi nikto nezamestna ☹ ☹ ☹

beru3nek
2. jan 2013

jé, to je už skoro mimčo ta fazolka na obrázku 😉
no nejvíc se vleče asi fakt ten první trimestr. To je nejhorší, jak se začne zvětšovat bříško a jsou pohyby je to hned jiný a hlavně to pak něják víc utíká 🙂 Mě tenhle týden přijde jako naprosto nekonečnej 😝

lienka19881
2. jan 2013

@beru3nek @ivanaliana no mne sa tento tyzden tiez strasne vlecie a to je este len streda... Keby uz bol aspon vikend... Och

beru3nek
3. jan 2013

dobré ráno,
dneska jsem si něják přeležela záda, tak jsem jak důchodkyně. Jsem vlezla na váhu ráno a mám už o půl kila víc, je toto možné 😀

já jsem konečně dneska 5+0 ale neskutečně to neutíká. Volala jsem teď k dr. a sestřička říká ať přijdu radši př. týden aby se to prý zkontrolovalo. Tak v pá asi půjdu, ale na srdíčko bude určitě brzo. 😠 Tak mě tam poženou po týdnu znova určitě 😝

1aduliatko1
3. jan 2013

Ahojte,
napíšem vám tu, lebo sa už z toho čakania asi zbláznim 😝
Celý mesiac sme sa s priateľom poctivo snažili, mrchu by som mala dostať 8.1. a strašne dúfam, že už nepríde 🙂
už mi z toho začína šibať, bolí ma dosť podbruško, cítim sa nafuknutá, včera sa mi dosť točila hlava, v noci nemôžem spať, stále sa budím a som smädná. Navyše sa mi vyhodil herper na pere, čo ja nikdy nemávam 😒 no tak som zvedavá, či sa to podarilo či sa mi len organizmus zbláznil ....

ivanaliana
3. jan 2013

@beru3nek dobre ranko 🙂 Tak to je super,ze pojdes🙂Mne na jednej stranke z vypoctu vyslo,ze srdiecko by uz malo byt...ale na tej tvojej nie.Mna to v podstate neobtazuje,ze tam pojdem 2x.Surne potrebujem ukojit svoju zvedavost 😀

ivanaliana
3. jan 2013

@1aduliatko1 velmi dobre to kazda pozname 🙂 Kazde pichnutie...kazde zabolenie...proste uplne vsetko uz urcite znamena,ze som tehu 🙂 🙂 Mozno to tak je...a mozno nie 😉 Psychika je riadna vec 😀 😀 😀 Nuz ine sa robit neda...len cakat 🙂 Aka je pravda ...sa dozvies 8.1.Hlavu hore 😉 ...uz len 5 dni 🙂 Drzim silno palce

1aduliatko1
3. jan 2013

@ivanaliana ďakujem ti za povzbudivé slová ..ja viem, že nič iné sa robiť nedá, len čakať 🙂 a dúfať 😅

lienka19881
3. jan 2013

@ivanaliana @beru3nek zeny moje, tak ja som dnes 6+0, ale ide to pomalyyyy 😀 boze nech uz je pondeloook, lebo od netrpezlivosti asi explodujem 😀 ivusik a na akej stranke ti vyslo ze uz bude srdiecko? 🙂 ja by som k lekarovi chodievala aj kazdy tyzden, aby som vedela ci je vsetko ok 🙂

ivanaliana
3. jan 2013
lienka19881
3. jan 2013

@ivanaliana jaaj aha hej, ja som truba 🙂 dnes mam celkovo nejaky divny den, som si aktivovala bankovy ucet cez internet, dnes mi kurier doniesol podklady a uz som ho aj stihla zablokovat 😀 😀 😀 tak som musela volat nech mi ho odblokuju 😀 no nejako som mimo dnes... 🙂 to preto lebo stale premyslam nad tym, nech uz je pondelok...

zikveta
3. jan 2013

Leninka: Ahojky, holky z Česka, chtěla jsem vám jen připomenout, že pokud jste pojištěnkyně VZP, tak využijte báječných možností, které vám nabízí: možnost proplatit si 3D ultrazvuk vašeho miminka, po porodu a zaregistrování novorozeněte k VZP dostanete VZP kufřík s výbavičkou pro miminko, slevovými kupony a další dárečky, až bude mimi větší, můžete si nechat proplatit třeba plavání nebo cvičení, je to fakt hodně dobré, tak se na to podívejte, například na http://www.vzp.cz/klienti/vyhody-a-prispevky Nejlépe je v takovém případě zaregistrovat se do Klubu pevného zdraví při VZP a využívat to pro celou rodinu. Já to tak už léta dělám a každý rok před Vánoci dostanu pěkný finanční balíček, letos to bylo skoro 2000Kč a v polovině roku ještě příspěvek na vitamíny. Pro malou jsem si nechala proplatit očkování a pro sebe plavání. Tak se na to podívejte a klidně to šiřte dál, spousta lidí ani neví, na co má nárok. Mějte se fajn a vše nej do nového roku.

ivanaliana
3. jan 2013

@lienka19881 Ty si ale sikovnica 😀 😀 😀 Uz len 3 dni nebooooooj 😉 Dako vydrzime..cez vikend to ubehne 🙂 Ja sa valam v posteli a nudim sa... ale uz mi je podstatne lepsie 🙂

lienka19881
3. jan 2013

@ivanaliana tak to je super ze uz sa citis lepsie 🙂 bola si dnes u toho lekara? co ti povedal? jooj aj ja by som si najradsej lahla na sedacku a pozerala telku, nechce sa mi v robote sediet 😀

ivanaliana
3. jan 2013

@lienka19881 a do kedy budes v robote?Ano...bola som rano na ten vyter...zajtra rano bude vysledok...tak potom budem vediet,ze ci tie ATB bude treba

1ivanka1
3. jan 2013

Baby kolko dni po pohlavnom styku vam test ukazal // ?

lienka19881
3. jan 2013

@ivanaliana no neviem, tak cca do tej stvrtej, uz sa mi to krati 🙂 tak potom daj vediet, ale dufam ze to bude ok a ze ich nebude treba 🙂

lienka19881
3. jan 2013

@1ivanka1 mne na 12ty den po ovulacii

ivanaliana
3. jan 2013

@1ivanka1 mne 13 dni po ovu slabulinkeho ducha v den mrchane 16den po ovu...to uz bolo iste 🙂

ivanaliana
3. jan 2013

@lienka19881 normalne uvazujem,ze keby mi aj predpisla,tak ich nezacnem brat...no uvidim veru.Dufam,ze nebudem musiet riesit tuto dilemu

lienka19881
3. jan 2013

@ivanaliana no ale povedala si jej ze si tehu, nie? podla mna ti predpise take lieky co sa mozu aj v tehu...

ivanaliana
3. jan 2013

@lienka19881 jasne ze hej...ale aj tak sa odporuca nebrat ziadne...hlavne teraz...ked sa babatko najviac vyvija ☹

lienka19881
3. jan 2013

@ivanaliana neboj, ja si myslim ze ked sa uz dnes citis omnoho lepsie, tak bude vsetko ok, urcite 🙂