Problém s otehotnením a neprajnosť okolia
Ahojte zienky , prosím Vás ako zvládate situáciu keď má niekto sprosté drzé reči čo sa týka plánovania bábätka . Snažíme sa 3 roky , okrem 2 biochemickych len oči pre plač . Diagnózy sa tiez nakopili , tak nás čakajú ešte vyšetrenia a podľa toho zvážime čo ivf je jediná možnosť . Preto je to pre mna citlivá téma . Ale keď vám blízka osoba niekoľko krát zdôrazní že mate Čas ? Ako to zvládate .
Tá osoba nevie že aké mám problémy a že sa snažíme . Drzim si to v súkromí ale ona stále rýpe . A bezdôvodne , vôbec z mojej strany neriešim dieťa v jej blízkosti ani podobne konverzácie ale ona stále si najde niečo kde môže dodať že nemáme sa kam ponáhľať s dieťaťom . Pritom sme obidvaja 30rocni .
@raja95 Ach jaj to má mrzí :/ ale Viesco ona je taká že teraz ked sme jej to povedali tak bude mat hlúpejšie otázky a neustále rýpať do toho . Proste ona je taká . Čím viac vie , tým je to horšie . Proste nie každý je taký že nerieši , iná rieši až moc . Proste je taká . Preto som jej to nechcela povedať , nie že je cudzia nie je . Ale ja sa mám trápiť stále a ona si rypne a je spokojná . Teraz ked vie čo je vo veci zaručujem že bude ešte drsnejšie poznámky mat ., Proste je taká raz už . Len ženy nechápu niektoré , ktoré to nepoznanúju no😔
@erikavasilova presne len pravda je že take čo toto hovoria majú alebo mali deti hneď na prvý pokus len hodenia trenírok na ženu 😁🤷🏼♀️
Presne toto hovorím !
A ešte keď mi povedia však my na prvý krát , každá žena sme iná 🙈.tak si poviem : no nehovor ! 🤣🙈
@erikavasilova takze mi rozumieš 😃Len ženy ktoré nemajú tieto problémy nechápu .
Podla mna to vobec nie je o chapani ale o empatii. Ale aj o precitlivenosti z jednej strany a surovosti z druhej .
aka je neprajnost na vete "mate este cas"... ja som asi nechapava... nemoze to byt skor, ze ze ta nechce stresovat.. podla mna horsie su tie vypytovacky a kedy uz? a preco este nie? atd atd...
Staci povedat, ok/ano.. a vybavene...v iac neriesit
Ahoj som tu nová chcem sa predstaviť volám sa Kveta mám 41 rokou potrebujem poradiť mám priateľa 21.oktobra sme spolu spali mala som dostať menštruáciu 7 alebo 13 z meškaním neprišla už je 20teho robila som si test vždy výsledok negatívny poradíte mi prosím vás či ešte treba počkať alebo ako ?ďakujem za odpoveď
Extremne si to beries a si naozaj urazliva. Chapem, ze ta tvoja situacia velmi ovplyvnila, ale druhi ludia nemozu za tvoje nestastie ci neuspechy. A xa zatvorene dvere vam tiez nik nevidi... Myslim si, ze ktokolvek z nas sa raz niekoho opytal na "plany". Kedy bude byt, dom, kedy bude svadba a deti 😃 tiez sa ma to pytali po prvej dcere a kazdy vedel prd po tom, cim som si presla a preco druhe dieta este nie je.
Na jednej strane tvrdis, ze nemas problem sa o tom rozpravat, na druhej strane sa tu rozculujes, ze vam nedopraje. Ked sa nas posledne niekto zacal pytat, kedy bude druhe, odpovedali sme mu: "Snazime sa, nedari sa nam". Neverila by si, ale nenasiel sa jeden clovek, ktory by to okomentoval 😃 tie pohlady ludi som si mala nahravat, zrazu hrca v krku a kazdy sa zmohol len na "drzim teda palce". A ak by sa aj naaaaaahodou ktosi ozval, pousmejem sa a pokojne poviem: "Prosim, nehnevaj sa, ale tato tema je pre mna velmi citliva a nechcem sa o tom rozpravat".
Nech das akukolvek odpoved, VZDY bude zle. Budu si suskat, ze nemozete mat, v inom pripade ze ste karieristi, nenormalni, deti treba .... bla bla bla. Alebo chces mlcat? Svokra ta zrejme chcela podporit, ja som uz tie, vypustila z ust vetu "ved mas cas".... ci uz islo o rozchod, dieta. Co mas v takej situacii robit? Sprtat sa v tom? To rozhodne nie. Je to skutocne otravna veta, ale jedina, ktora to "necha tak".
Na tvojom mieste to vyriesim priamou debatou raz a navzdy. Iba zeby si bola z tych odvaznych, co na kona napisu hocico a v skutocnosti nevydaju hlasok, lebo su po💩. Nemyslim to v zlom, prepac 🙂

My sa o druhé snažíme rok a nedarí sa .
Bola som u lekára riešime to ...
A keď dostanem takú otázku s úsmevom na tvári že: však budeš raz tehotná čo riešiš .
Tak ťažko s úsmevom poviem , raz to pochopíš 🙂