icon

Problémy s otehotnením kvôli štítnej žľaze a hormónom

lenka13332
Dnes o 10:56

Ahojte. Máte niektorá skúsenosť podobnú mojej ?
O bábätko sa s mužom snažíme takmer dva roky. On už má spravený spermiogram a všetko je ok. Mne moja gyn robila hormonálny profil a zistila mi zvýšené hodnoty mužských hormónov a poruchu štítnej žľazy. Doteraz mi o štítnej žľaze nikdy žiadny lekár nepovedal. Tak ma to vystrašilo. 4.2. idem ku gyn pre výmenný lístok a na stery. Prosím vás diagnostikovali vám niečo podobné a ak áno aká bola liečba a kedy sa vám podarilo otehotnieť?

nevenka
Dnes o 11:01

@lenka13332 musi sa dat do poriadku stitna zlaza, potom by to nemal byt problem. Ja mam zvysene muzske hormony cely zivot a mam 4 deti. Stitna zlaza - vacsinou ide o znizenu funkciu, alebo este len o to, ze je zvysene TSH, co znaci, ze stitna zlaza nestiha. Najlepsie to riesit na endokrinologii a davaju Euthyrox. Drzim palce.

lenka13332
autor
Dnes o 11:06
@nevenka

@lenka13332 musi sa dat do poriadku stitna zlaza, potom by to nemal byt problem. Ja mam zvysene muzske hormony cely zivot a mam 4 deti. Stitna zlaza - vacsinou ide o znizenu funkciu, alebo este len o to, ze je zvysene TSH, co znaci, ze stitna zlaza nestiha. Najlepsie to riesit na endokrinologii a davaju Euthyrox. Drzim palce.

@nevenka ako dlho trvá aby sa dala štítna dokopy ?

anonym_89d398
Dnes o 11:06

@lenka13332 no ak nemas v poriadku hormony stitnej zlazy,objednaj sa na endokrinologiu , nastavi ti liecbu a potom mozes ist dalej... gynekolog nech sa zameria na hormony pod jeho taktovkou... ziaden stres... toto nie je kvazi diagnoza... kopec zien s problemom stitnej zlazy, ktore uz boli dlhodobo na to liecene , otehotneli...

lenka13332
autor
Dnes o 11:09
@anonym_89d398

@lenka13332 no ak nemas v poriadku hormony stitnej zlazy,objednaj sa na endokrinologiu , nastavi ti liecbu a potom mozes ist dalej... gynekolog nech sa zameria na hormony pod jeho taktovkou... ziaden stres... toto nie je kvazi diagnoza... kopec zien s problemom stitnej zlazy, ktore uz boli dlhodobo na to liecene , otehotneli...

@anonym_89d398 v stredu idem pre výmenný lístok tak sa aj objednám

anonym_37f4b1
Dnes o 14:15
@lenka13332

@anonym_89d398 v stredu idem pre výmenný lístok tak sa aj objednám

@lenka13332 Ahoj, ja aktuálne risiem zníženie TSH pred KET. Malo by byt ideálne 1-2 ja mám 3,5. Mám nasadený euthyrox už 3 mesiace, ale zatiaľ mi kleslo len minimálne. Teraz mi navýšila davku a o dva mesiace opäť kontrola. Tak som zvedava.
Kým záberu lieky tak to trvá 6-8 týždňov.