Prvosnažilky, august patrí nám
S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???
@yakina mam taky pocit ze uplne prirodzene otehotneju len opite 15 roce studentky na diskoteke...fakt som nad tym rozmyslala ze ako si tu baby pomahate a cim vsetkym si uz niektore presli len aby sa dopracovali k 2// a potom vidis tie pripady ze prvy krat nechraneny styk a bum! ja osobne som v tomto snazeni 'nova' zatial sme par mesiacov len tak nehali vsetko na volno a teraz po diagnostikovani PCO som musela brat 3 mesiace antik. a teraz (dnes) zacinam prvy x Clomid ( na slovensku s ami zda ze clostilbegyt).. mam si merat aj bazalnu akurat som z toho uuuplne mimo ze co a ako
@chochar povedal mi ze v mojom pripade nie je mozna laparoskopicka operacia na odstranenie cyst a znizenie muzskych hormonov ktore mi nasli premnozene v krvi...tak povedal ze bud mozeme skusat a mozno o rok prist za nim ze sa nam nedari alebo mi da na tri mesiace antikoncepciu a teraz na ten clomid...
@me3
no tak ja vobec nemam ten pocit, ze by sa darilo len 15 rocnym opitym babam na diskoteke.....v mojom okoli takmer vsetci plodia na prvykrat....comu sa tiez velmi divim, ze na prvykrat im to tak vychadza. treba asi velmi dobre poznat svoj cyklus a svoje telo
@alenka7777 moj prispevok treba brat s nadhladom ..kazdopadne som to nemyslela ze len tie..len ked si zoberem tak 95% zien ktore su v mojom okoli a maju babatko alebo sa snazia o babatko tak sa im nedari alebo naozaj musia podstupit minimalne hormonalnu liecbu..myslela som to tak ...
Holky ja si včera dělala test a je pozitivní...
@isabella22 ideš dnes testovať? Ja som mala dnes slabučko ružový výtok, neviem ako to mám brať 😕
@yakina nooo testy som.akurat kupila.ale.asi.pockam.az na.rano aj.ked si myslim.ze aj tak.prt.z.toho
@sandria33
@yakina holky dneska jsem 35 dc a testy jsou dva. Jeden včera večer a další dnes ráno. Oba jasne pozitivní, žádnej duch, prostě dalnica.🙂 volala jsem s doktorem a rikal, ze máme nasadit Duphaston, any se mimis dobré zavrtal.🙂 Cítím se úplně normálně...akorát mám bolestivý prsa a bolí me břicho, jak na mrchu. Furt mám pocit, ze to je sen...hrozně se nechci probudit....🙂
Ahoj...pridávam sa aj ja a dúfam, že nám to všetkým vyjde a budeme sa spolu tešiť. 🙂 🙂 🙂
@isabella22 Ahoj...neboj sa, musíš pozitívne myslieť. Daj vedieť ako dopadol.. 🙂
@paris113 jasne dam aj ked no.cakam negat.vysledok😔
@isabella22 a kedy si ho ideš robiť? rano?.....budem myslieť 🙂
@chochar tak to gratulujem,skvelá správa.Ja som dnes 39 dc,testovala som v sobotu a test bol negatívny.stále mam nejaké krce v bruchu.viac som netestovala,aby zas neprišlo ďalšie sklamanie.Takže čakám 🙂 a inak v mojom okolí je už tehotná každá druhá a ani nevie ako. A to je to najťažšie na našu psychiku. Ale snad dopadne všetky s dvoma čiarkami ako ty. Neviem si ani predstaviť to šťastie ktoré má potom zaleje. 🙂
@vlcica13 hlavne buď v klidu...třeba jsi měla posunoutou ovu... nic není ztraceno. podívej se na mě...kolik pokusů a pokaždý jsem končila v slzách a když jsem to hodila za hlavu a začala jsem se soustředit na jiný věci, tak bum...ono to přijde, když to přijít má. Nic není ztracený a pokud to nevyjde teď, tak to vyjde příště, nebo ten další měsíc. 😉
@paris113 uz som robila a vysiel slaby duuusik 😵 😵 kiezby to bolo ono
@isabella22 gratulujujuuuuuuuuuu!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉
@chochar dakujem ale este sa netesim....bojim sa normalne rano urobit test ci nesnivam
@isabella22 Jo tak to znám...já se zas teď bojím, aby mi v pondělí doktor neřekl, že ty testy byli vadný, že těhu nejsem...nebo, že je něco špatně...
@chochar presne 😒 preto sa netesim a kupim aj inu znacku aj pockam ci bude silniet alebo mam len bludy
@isabella22 super nápad...já dneska taky koupila jinou značku a pro jistotu aji listovku do zásoby... 🙂
Tak držím pěsti aji na nohách a ráno dej vědět!!! 😉
@chochar urcite sama som zvedava 😉 ty si uz testovala?
@isabella22 já včera večer a dneska ráno...oba pozitivní... 🙂 zítra ráno udělám další, tentokrát jinou značku a v pondělí se jdu objednat k doktorovi. 🙂
@chochar juj tesim sa 🙂 tak tfuj tfuj nech uz nepride 🙂
@isabella22 no já tobě taky držím!!! 😉

@lesna_vila urob si naozaj az v nedeľu, lebo ked si spraviš test teraz, tak stále budeš mať pochybnosti, že este ti nemusel ukázať správne.....