Prvosnažilky, august patrí nám
S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???
@chochar však uvidíme 🙂 snáď to už bude čoskoro, veľmi sa na to tesim a budem v tom momente najstastnejsim človekom 🙂 len je to niekedy ťažké mesiac po mesiaci uteká. Ja mam momentálne 29 a už by sa v tomto veku patrilo mať nejaké baby 🙂 ďakujem za podporu a ty si to užívaj plnými dúškami, je to naozaj dar. Ešte raz gratulujem 😉
@vlcica13 neboj, ono to přijde. Ja se na to hrozně dlouho soustředila a modlila se za to a nic...pak, když jsem odmítla další cyklus na hormonech a rozhodla jsem se, ze si dam pauzu a nakoupila Inofolic, že to zkusím s tímhle, tak jsem se ms nedočkala. Jsem hrozně šťastná a užívám si to, šťastnější budu snad jen az budu mit po prvním trimestru 🙂 ale ten strach uz prý nikdy nezmizí...🙂
@isabella22 super!!! Gratuluju! Tak at je silnější a silnější! 😉 a kdy jseš k doktorovi?
@isabella22 vyzerá to slubne 🙂 gratulujem 😉 musí to byť krásny pocit <3 🙂
@isabella22 moc držím pěsti!!! A z toho strachu si nic nedělej...Ja se taky bojím...neustále. A dle mych kamarádek-matek to uz nikdy nezmizí. Tak já doufám, ze se budeme bát uz celej život!😉
@chochar ani nevrav ty si kolky dpo??😉ty to ako prezivas??chlap uz vie??
@isabella22 nevim kolik jsem dpo, páč nevim kdy ovu byla...🙂 ale jsem 37 dc. Prozivam to dost...pořád jsem šťastná a porad se bojím...strašně bych chtela, aby to vyšlo a maly bylo v pořádku..A chlap vi...ja se bála podívat na test, tak se byl dívat on....🙂
@chochar heh...a bola.si.uz.u dokiho??neboj bude vsetko.ok
@isabella22 ještě ne, jdu zítra...🙂
Test je kraaaasnej!!!!:-*
@chochar joj budem drzat prsty☺dakujem len ma pobolieva zvlastne podbrusko... 😒
@isabella22 děkuju! 😉 Ja na tebe budu moc myslet! Snad bude v pořádku vsechno u me i u tebe...🙂
Pobolivani podbřišku je normální 😉 t toho si nic nedělej...ja se jen bojím, že je u nás všechno v pořádku, páč me dneska nebolí...
@chochar no treba verit...len mam.trochu obavy....mam.endometrioznu cystu nemoze.to.uskodit.decu??obcas ma.pichne.na.tom vajecniku
baby meriam si prvy krat bazalnu teplotu...zacala som si merat po mrche - teplomer je vo fahrenheit nie v stupnoch celzia aby ste sa nezlakli 🙂 a prvy den po m som mala 97.20, druhy den 97.19 a dnes 97.49 - cize zvysena...je to 7dc a zaroven som vcera brala 4ty den clomid(clostilbegyt).......skusala som to premenint na teploty tak vyslo ze prvy den som mala 36.22, drhy den 36.21 a dnes 36.38 ...je toto normalne mat trosku zvysenu len na 3ti den po mrche? dakujem
@isabella22 jak píšeš musíš věřit! 😉 ohledně cysty ti určitě řeknou doktoři. Hlavně bud v klidu a nenervuj se...to může mimiskovi ublížit nejvíc...
@me3 a jaky jsi mela teploty předtím??
@chochar pisala som doktorovi.tak.uvidime.co odpise...no.stres mam.aj navyse a viem.ze.to.skodi....chudatko bublinka moja
@isabella22 bublika je kraaasny.🙂 my říkáme Kulihrášek...:-*
A budou oba v pořádku..😉 ja tomu věřím...😉
@chochar nic ine neostava😉rozmyslam.ze.pojdem.uz.v utorok.k.dokimu.nech ma.aspon.pozrie.ci.je.vsetko.ok...
@me3 ahoj,+ 0.1 stupňa na začiatku cyklu nič neznamena.teplota nemusí byť stále rovnaka ani na začiatku cyklu.človek spí rôzne dlhú dobu,vonku je dosť teplo a rôzne iné faktory na telo vplyvaju. Kedze merias prvý mesiac tak ťažko už zisťovať niečo z teplot.Ja som merala pol roka a nikdy grafy neboli rovnaké. Meraj aspoň 3 mesiace a potom už zistíš ako ti telo funguje. Stiahni si fertility aplikáciu a skus popozerať témy o bazalnych teplotách.veľa sa tam dozvieš.Ale z troch teplôt ti neporadí nikto,je to veľmi málo údajov. 🙂 ja som prestala momentálne merať lebo som sa na to veľmi sústredila a to pri snažení nebolo veľmi dobre.Už sa z toho merania stala normálne závislosť, tak dúfam že vydržím nemerat 😀
Mate niektora skusenost ze by Vam vitaminy pre snazilky zhorsili menzes? Ja som dnes druhy den cyklu a teda vcera som myslela ze umriem. Cely den priserne krce, vecer som stravila na wc. Vzdy mi byva zle ale s liekmi sa to da zvladnut, len vcera nepomahalo nic... Tak som rozmyslala ci je to nahoda alebo to robi Mimistar?
@lesna_vila ahojky,ja som mimistar brala a nemala som žiadny problém s ms,neviem ci mimistar ti mohol uškodiť,ved tam je práveže pár prospešných vitamínov pre zeny. Myslím si že to máš z niečoho iného. Ale ťažko povedať z čoho.
@me3 ahoj, no jak psala @vlcica13 tak jestli fakt měříš první měsíc, tak ze třech teplot těžko něco vyčíst.
@isabella22 tak dneska kontrola u doktora...jsem 4+6, těhotenství 100% prý ani krev není potřeba. 🙂 Akorát mám nad gestačním váčkem nějakou volnou tekutinu, tak mě chtěl poslat na PN. Nakonec jsem to uhrála na klidový režim a hodně tekutin. Tatínek pyšně koukal na obrazovku a hltal každý doktorovo slovo. 🙂 🙂 🙂
@chochar gratulujem a tesim.sa.s.tebou☺
@isabella22 Děkuju moc!! Už se těším na tebe! 😉
@chochar noooo ja si este pockam☺dnes len 9 den po ket 🙂 cize na sono najskor za tzyden aby som uz aj nieco videla 🙂

@vlcica13 to mě mrzí, ale ono zo půjde, neboj! 🙂 ja si taky říkala, ze na dovolené a nakonec to přišlo az měsíc po...😉
@petkazh teda mate toho hodně za sebou...asi jako zbytek holek nechápu proc v tak krátkým čase tolik léků...
Holky držím všem pěsti, aby jsme do konce léta byli vsechny tehu!😉