Prvosnažilky, august patrí nám
S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???
Baby tesim sa 😉 moje hcg z utorku z 280 sa zvysilo na 618,2 😵
@isabella22 blahozelam, no vidis netreba zufat 🙂
@melissandra len tak.dalej uz nech vidim.moje babtino😉
@isabella22 juuuj super, len tak ďalej 🙂
@isabella22 no vidíš!!! Hlavní je nezoufat! 🙂 tak jen tak dál... 😉
@chochar presne uz zacinam trosku verit 🙂
@chochar Tento mesiac mrcha neprišla vôbec, hcg z krvi bolo pozitívne, no žiaľ to bola cysta. Teraz som začala opäť užívať duphaston, ms čakám o 11-12 dní. V piaty deň cyklu začnem užívať clostilbegyt a estrofem a keď všetko pôjde ako má, doktorka pichne pregnyl a ideme na to. Clostilbegyt som už mala dva krát, ale bez pregnylu, nakoľko mi to bolo zbytočné podať, nemala som dostatočne veľké folikuly.
@jung6 a kolko ze ti vyslo hcg ked si mala tu cystu?? To som nevedela ze aj take nieco je.....
@isabella22 Nebolo veľa, 5,8, no niekde uvádzajú, že nad 2 je už žena tehotná. No stávajú sa aj takéto veci, mojim hormonom asi preplo 😂
@jung6 ano?ja som zas pocula nad 10☺ja ze povies niake horibikne cislo 😀
@isabella22 neboj se nic. Vsechno bude dobrý...🙂
@jung6 držím ti pěsti! Hlavni je vypnout a zkusit na to nemyslet...vim, ze je to těžký, když musíš myslet na prášky a Pregnyl atd...ale u nas ti paradoxně vyšlo, když jsme se ani nesnažili...🙂
@chochar no len fakt ma stve ze nie je vidiet ani vak ☹
@isabella22 drahoušku ještě je brzo...gestační váček jde vidět az mezi třetím a čtvrtým týdnem. 😉
@chochar tak ja ved som vo stvrtom urcite ☹ ☹
@isabella22 hele nedělej si stresy. Kámošce řekly, ze je 8tt a miminku nebije srdíčko a o dva týdny později uz krásně bilo.
Doktoři nekdy plasi úplně zbytečně, tak se nenech rozhodit a v klidu...😉
@chochar vsak.som.zatial aj hormoniky pekne.rastu☺mame hody tak kupujem detsky sampus😉
@isabella22 užij si to!!! 😉
@chochar dakujem 🙂 aspon sa odreagujem
Ahojte baby.Mozno to sem nepatri ale neviem kde by som sa spitala..Kedy po styku ste ocakavali na kolky den neake zmeny na tehotenstvo.My sa snazime 9 rokov ale to aj s prestavkami a vcera bol styk a dnes mi je akosi divne od rana.Keby ze som tehu nakolky den mozem neaky signal ocakavat tykajuci sa tehu.Dufam ze mi odpovie niekto a vopred dakujem.
@mamartinka ahoj,no deň po styku ti určite nemôže byť zle z tehotenstva 🙂 to ti bude z ineho.
@vlcica13 tak chvilami.Viem ze hned nie ale kedy by som mohla nakolky den neaky priznak ocakavat.Dik.
@vlcica13 ale nam nieco zas vyst asi tazko.Len pre info sa pitam keby nahodou ale aj tak mrcha pride.Len tak pre info sa pitam a mozno aj do buducna.
@mamartinka den po styku ti určitě špatně z těhotenství není. To může přijít asi až když má příjít ms a to jen tak náznakově...Mě třeba neuvěřitelně bolely prsa a v podbřišku mě bolelo jako bych měla dostat ms, ale ta nedošla... 🙂
Dievcata prosim vas...beroem druhy den polygynax...lekarka mi povedsla ze sa mozeme snazit dalej...ale su to lokalne antibio. A druha vec ked mam zapal a nechraneny sex tak to prenesiem ba partnera nie?
@mamartinka tak co ja viem tak vela zien ktore sa snazia o babatko si podvedome vytvaraju casto taketo 'fantom tehotenstva' ze kludne mozu mat priznaky tehotenstva aj velmi skoro po oplodneni napr 4 5 dni po styku - ale tak ako vlcica13 pise - den po styku je asi velmi VELMI skoro...ak cosi tak skus po 10 dnoch urobit tehotensky test ktory vie zachytit aj nizky hg .

už sa to blíííži... ak nepríde ms do pondelka tak testujem 😕 každopádne jedno alebo druhé, za všetko budem vďačná lebo som ako zdutá koza 😒 už týždeň mam napäté brucho, sem tam pichanie, bolesť, teraz ma aj bradavky bolia, ale to všetko môžu byť aj príznaky pred ms, tak som zvedavá 😖